ALEMANIA BERLIN I BAVIERA 8DIES

4 MAIG PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – MUNIC; Visita Ciutat
Trasllats en autocar a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe cap a Munic. Arribada i trasllats al centre per realitzar visita panoràmica de la ciutat de Munic; Residenz, Palau Reial considerat la vuitena meravella del món l’Antiquari és una gran sala renaixentista la més sumptuosa d’Europa, on si coronà Napoleó, l’ajuntament i el seu Glockenspiel. Dinar A la tarda, la Marien platz, centre geogràfic i social de Munic, la Maximilianstrasse, la Vil·la Olímpica, etc. Sopar en una típica cerveseria bavaresa, per gaudir del seu ambient. Allotjament.
5 MAIG MUNIC – FUSSEN – CASTELL DE NEUSCHWASTEIN – MUNIC
Esmorzar i sortida cap al llac de Fussen. Visita guiada al Castell de Neuschwastein, entrada inclosa, font d’inspiració de Walt Disney, on podem destacar les seves pintures, murals interiors amb motius de drames musicals wagnerians. Dinar. A la tarda, temps lliure per passejar per la ciutat de Munic i fer algunes compres. Sopar i allotjament.
6 MAIG RUTA ROMÀNTICA; REGENSBURG – NUREMBERG
Esmorzar i sortida per realitzar la ruta romàntica cap Regensburg.  Visita d’aquesta ciutat medieval; recorregut pel seu casc antic amb la seva preciosa Catedral gòtica, centre històric Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Finalitzada la visita, continuació cap a Nuremberg. Sopar i allotjament.
7 MAIG NUREMBERG – DRESDEN – BERLIN
Esmorzar. Sortida a 1ª hora del mati cap a la encantadora ciutat de Dresden. Visita amb guia local d’aquesta monumental ciutat, banyada pel riu Elba, on podem destacar la església luterana Frauenkirche, Opera Semper, Zwinger, Palau de Dresden, Pont Augusto, etc. Dinar. Finalitzada la visita, seguirem la ruta fins a Berlin. Sopar i allotjament.
8 MAIG BERLÍN MONUMENTAL i IMPERIAL

Esmorzar. Visita panoràmica a la ciutat monumental de Berlín ; Avinguda Kudamm, la gran artèria comercial, també descobrirem la Potsdammer Platz amb els seus edificis contemporanis Debis i el Sony Center. Dinar en un típic Biergarten. A la tarda, visita al Reichstag, parlament  que ha estat renovat pel famós arquitecte Norman Foster, el barri de Hansa, autèntica mostra de totes les tendències de l’arquitectura moderna, la torre Julius i Zitadelle, la porta de Branderburg, la zona Universitària de Humbolt, jardins del Palau de Charlottenburg, antic palau reial Temps lliure per el Kadewe, el centre comercial més gran d’Europa. Sopar i allotjament.

9 MAIG BERLÍN – POTSDAM; Ciutat de Parcs i Palaus
 Esmorzar. Creuarem el pont de Glienicke que connecta Berlín amb Potsdam, famós per l’intercanvi d’espies entre les dos blocs. Visita de tot el casc antic i l’exterior del Palau de Cecilienhof, residència de l’últim rei alemany.  Dinar en restaurant. A la tarda, entrada al Palau i jardins de Sanssouci, un estil de Versalles. Retorn a Berlín. Sopar i allotjament.
10 MAIG BERLÍN HISTÒRIC i Camp de concentració de Sachsenhausen
Esmorzar. Visita amb guia local a la que fou la part Oriental, durant la Guerra Freda; el famós Mur de Berlín, entre l’Est i l’Oest, amb la seva única sortida pel Check point Charlie, admirant avingudes i places, i magnífics monuments; Avinguda Unter der Linden (avinguda dels Til·lers), amb la monumental Alexandersplatz, amb visita al monument a les víctimes de l’Holocaust i el que fora l’últim búnquer de Hitler.  l’Opera de l’estat, Quartell de la Gestapo (Exposició Topografia del Terror), etc. Dinar. Tarda lliure, aconsellem fer la visita opcional al camp de concentració de Sachsenhausen, una de les pagines més tètriques de la Història Mundial. Sopar i allotjament. 
11 MAIG BERLÍN; Creuer riu Spree – BARCELONA –PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Recorregut en vaixell per riu Spree, que forma el conjunt monumental de l’illa dels museus. Temps lliure per gaudir del centre d’aquesta interessant ciutat. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a 1ª hora de la tarda cap a Barcelona. Arribada i trasllats al punt d’origen.
 • Preu per persona : 1.398 € + Taxes 137 €
  Suplement habitació individual: 293 €

SERVEIS:

 • Vols directes Barcelona – Munic / Berlín – Barcelona.
 • Inclou facturació 1 maleta
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.
 • Hotels ***/**** Habitacions dobles, cèntrics.
 • Estada en Pensió Completa, excepte dinar de l’últim dia.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Excursions i trasllats privats.
 • Entrades incloses a principals monuments; Castells Neuswanstein, Reichstag, Palau de Sanssouci,
 • Creuer riu Spree a l’illa dels museus.
 • Sopar bavarès a una típica Cerveseria de Munic.
 • Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement asseg. cancel·lació : 30 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit.

Comments are closed