Alsacia i Selva Negra 15 Agost 7 Dies.

ALSACIA I SELVA NEGRA 15 AGOST.

15 AGOST BARCELONA – BASILEA – MULHOUSE
Trasllats a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 11:30h cap a Basilea. Arribada a les 13:25h. Dinar lliure. Visita panoràmica de Basilea. Recorregut de l’antiga plaça medieval, amb el seu mercat, l’ajuntament del s. XVl, la catedral gòtica, amb impressionants vistes de la ciutat sobre el Rin, on acull la tomba de l’erudit holandès Erasme de Rotterdam. Sortida cap a Mulhouse, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
16 AGOST MULHOUSE – STRASBURG – OBERNAI
Esmorzar. Sortida direcció a Strasburg on realitzarem una visita guiada pel casc antic, destacant la Catedral de Notre-Dame de façana gòtica amb el seu rellotge astronòmic, l’edifici de l’antiga duana i la presa militar de Vauban,  el barri del Petit France ple de cases amb els seus originals entramats de fusta a les façanes, canals d’aigua i botigues amb encant. Dinar. A la tarda, recorregut pel barri diplomàtic i les institucions europees, parada davant del Parlament Europeu, futurístic edifici. De retorn a Mulhouse, visitarem la pintoresca població d’Obernai, enclavada als boscos dels Vosgos, on podrem gaudir del centre històric, les muralles i les cases tradicionals.  Sopar i allotjament a Mulhouse.
17 AGOST MULHOUSE; Ruta del vins Alsacians COLMAR – KOENIGSBURG – RIQUEWHIR
Esmorzar. Al matí ens dirigirem a Colmar, on podrem passejar per la famosa ciutat dels canals i casetes de fusta, coneguda com la “petita Venècia” i gaudir del seus carrerons medievals de gran tipisme. Dinar. Després, visitarem el castell de Haut koenigsburg, impressionant fortalesa a 757m d’altura, des d’on es domina una bella vista de la vall del Rin. Construït en el s.XII, va ser el lloc predilecte dels comtes de Thierstein i va ser residència de els últims emperadors alemanys. A continuació travessarem grans extensions de vinyes fins arribar a Riquewhir, preciós poble del s.XII, considerat un dels més bonics de França, on sembla que el temps s’ha aturat. Retorn a Mulhouse, sopar i allotjament.
18 AGOST  MULHOUSE – CASCADES TRIBERG i TREN DE LA SELVA NEGRA
Esmorzar i travessant el Rhin, realitzarem la ruta panoràmica de la Selva Negra, visitarem el poble de Furtwagen, amb els seus frondosos boscos, visitant el famós museu alemany de rellotges. Continuarem pels boniques carreteres fins el poble de Triberg, amb el seu típic museu al aire lliure de com es vivia a la Selva Negra. Dinar. A la tarda, visitarem les cascades de Triberg, son les més altes d’Europa i cauen en diverses etapes. Després ens desplaçarem St Georgen im Schwarzwald, on realitzarem la ruta amb el tren paisatgístic de la Selva Negra, creuant túnels, rius, viaductes, etc. Fins a la bonica població Hausach. Retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament.
19 AGOST MULHOUSE – FREIBURG
Esmorzar. Sortida en direcció a Freiburg, capital de la regió de Baden-Württemberg, una de les més riques del continent, on podem destacar els seus edificis gòtics. Visita guiada a la Catedral del segle XV amb el seu campanar de 116m d’alçada, un dels més bonics d’Europa, l’antic Ajuntament, la Porta de Sant Martí, l’edifici dels Curtidors, zona Universitària, etc. Dinar. A la tarda, tornada a Mulhouse, recorregut panoràmic i temps lliure al centre de la ciutat on gaudirem del seu ambient estiuenc a plaça de l’Ajuntament.  Sopar i allotjament.
20 AGOST MULHOUSE – LLAC TITISEE i FUNICULAR DE FELDBERG
Esmorzar, sortida cap a la zona del llac Titisse, on realitzarem una excursió en vaixell pel llac d’origen glaciar per gaudir d’un entorn fantàstic; frondosos boscos d’avets i pins. Dinar. Continuació cap a Feldberg, pujarem en el funicular fins al cim i gaudirem de l’impressionant paisatge dels Alps Suïssos des de una de les muntanyes de la Selva Negra. Sopar i allotjament a Mulhouse.
21 AGOST MULHOUSE – CASCADES DEL RHIN – ZURICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Ens traslladarem cap a Basilea, arribada a Neuhausen am Rheimfall, visita i navegació per les espectaculars cascades del Rhin. Dinar en restaurant panoràmic. A la tarda, temps lliure al centre de Zurich i trasllats cap a l’aeroport, per sortir en el vol directe a les 20’35 h cap a Barcelona. Arribada 22’20 h i trasllats al nostre punt d’origen.

SERVEIS :

  • Vols directe Barcelona – Basliea / Zurich – Barcelona
  • Facturació 1 maleta 23 Kgs per persona.
  • 6 Nits Hotel 3* al centre de Mulhouse.
  • Pensió completa (excepte dinar 1r dia).
  • Guies locals a Strasburg, Colmar i Bodegues Alsacianes, Freiburg i funicular de Feldberg.
  • Entrades: Castell Koenigsburg, vaixell llac Titisee, vaixell Cascades del Rin i Triberg
  • Autocar privat per realitzar tot l’itinerari.
  • Guia acompanyant durant tot el viatge.
  • Assegurança d’assistència en el viatge.

PREU PER PERSONA:  1.298 € + Taxes 118 €         

Suplement assegurança cancel·lació: 25 €                                                                                                                                                                

L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar  interessats,caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Comments are closed