ALSÀCIA Mercats de NADAL 4 Dies

6 DESEMBRE
BARCELONA – ZURICH – MULHOUSE

Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en el vol a 1ª hora del mati cap a Zurich. Arribada i visita panoràmica de la capital de Suïssa, recorregut pel seu mercat nadalenc, un dels més bonics d’Europa i dinar en cèntric restaurant. A la tarda,  sortida cap Mulhouse, recorregut per la ciutat destacant les seves façanes d’estil renaixentista, els seus palauets, parcs i jardins. Gaudirem de temps per visitar el mercat Nadalenc situat a la plaça de l’esglesia de Saint Etie Trasllat a Mulhouse, sopar i allotjament a l’hotel.

7 DESEMBRE
MULHOUSE – COLMAR – CASTELL KOENIGSBURG – RIQUEWHIR

Esmorzar. Al matí ens dirigirem a Colmar, visita guiada a la famosa ciutat dels canals i casetes de fusta. També podrem gaudir de cinc mercats nadalencs diferents i dinar. A la tarda, anirem a visitar el castell de Haut koenigsburg, situat a 757m d’altura, des d’on es domina una bella vista de la vall del Rhin. Construït en el s.XII, va ser el lloc predilecte dels comtes de Thierstein i va ser residència de els últims emperadors alemanys. Acabada la visita travessant grans extensions de vinyes fins arribar a Riquewhir, pintoresca població del s.XII on sembla que el temps s’ha aturat des de llavors. Retorn a Mulhouse, sopar i allotjament.

8 DESEMBRE
MULHOUSE – STRASBURG – L’ALSACIA FRANCESA
Esmorzar. Sortida direcció a Strasburg on realitzarem una visita guiada pel casc antic, destacant la Catedral de Notre-Dame de façana gòtica, el barri del Petit France plé de cases amb els seus originals entramats de fusta a les façanes i les corones d’advent a les portes . Dinar. A la tarda tindrem l’oportunitat de perdre’ns en el mercat nadalenc de Christkindelmaruk, situat davant la catedral gòtica de Strasburg. Retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament.
9 DESEMBRE
MULHOUSE – Capital Selva Negra; FREIBURG – ZURICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Esmorzar. Al matí, creuarem el Rhin per dirigir-nos a la ciutat universitària de Freiburg, capital de la Selva Negra. Visita amb guia local del casc antic, un dels més antics i bells d’Alemanya, franquejada pels seus típics canals. Dinar. Temps lliure per passejar per la ciutat i posterior trasllat cap a l’aeroport de Zurich, per sortir al vespre en el vol directe cap a Barcelona. Arribada a les 22:05h. i trasllats al nostre punt d’origen.

SERVEIS :

  • Vols directes Barcelona – Zurich – Barcelona, facturació 1 maleta 23 Kgs per persona.
  • 3 Nits HOTEL 3* a MULHOUSE
  • Pensió completa
  • Trasllats aeroport – hotel – aeroport
  • Guia acompanyant durant tot el viatge
  • Visites i guies locals descrites en el programa: Strasburg, Colmar i Freiburg.
  • Entrada Castell Haut koenigsburg amb audioguies.
  • Autocar privat per realitzar tot l’itinerari.
  • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
  • Assegurança d’assistència en el viatge.

PREU PER PERSONA:  875 € + Taxes 98 €         

Suplement assegurança cancel·lació: 20 €                                                                                                                                                                

L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar  interessats,caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

 

Comments are closed