ALSÀCIA I SELVA NEGRA – SETMANA SANTA 18 – 29 MARÇ

29 MARÇ (Dijous) : PUNT D’ORIGEN – LA JONQUERA – MULHOUSE
Sortida en autocar a 1ª hora del mati en direcció a l’Alsàcia. Dinar en ruta a la zona de Mâcon. Continuació cap a Mulhouse. Arribada i acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.

30 MARÇ (Divendres) : MULHOUSE – STRASBURG
Esmorzar. Sortida direcció a Strasburg on realitzarem una visita guiada pel casc antic, destacant la Catedral de Notre-Dame de façana gòtica amb el seu rellotge astronòmic, l’edifici de l’antiga duana i la presa militar de Vauban, el barri del Petit France ple de cases amb els seus originals entramats de fusta a les façanes, canals d’aigua i botigues amb encant. Dinar. A la tarda ens dirigirem al barri dels diplomàtics i les institucions europees, parada davant del Parlament Europeu, emblemàtic i futurístic edifici. Retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament.

31 MARÇ (Dissabte): MULHOUSE; Ruta del vins Alsacians COLMAR – KOENIGSBURG – RIQUEWHIR
Esmorzar. Al matí ens dirigirem a Colmar, on podrem passejar per la famosa ciutat dels canals i casetes de fusta, coneguda com la “petita Venècia” i gaudir del seus carrerons medievals de gran tipisme. Dinar en ruta. Després, visitarem el castell de Haut koenigsburg, impressionant fortalesa a 757m d’altura, des d’on es domina una bella vista de la vall del Rin. Construït en el s.XII, va ser el lloc predilecte dels comtes de Thierstein i va ser residència de els últims emperadors alemanys. A continuació travessarem grans extensions de vinyes fins arribar a Riquewhir, preciós poble del s.XII, considerat un dels més bonics de França, on sembla que el temps s’ha aturat. Retorn a Mulhouse, sopar i allotjament.

1 ABRIL (Diumenge): MULHOUSE – FREIBURG – SELVA NEGRA i LLAC TITISEE
Esmorzar. Sortida en direcció a la Selva Negra, travessant la carretera anomenada “Ruta panoràmica de la Seva Negra”, on podrem apreciar la bellesa i els colors de la tardor en els seus frondosos boscos. Arribada a Freiburg, capital de la regió de Baden-Württemberg, una de les més riques del continent. Visitarem la Catedral del segle XV amb el seu campanar de 116m d’alçada, un dels més bonics d’Europa, l’antic Ajuntament, la Porta de Sant Martí, l’edifici dels Curtidors, zona Universitària, etc. Dinar. A la tarda, continuarem cap a la zona del llac Titisse, on realitzarem una excursió en vaixell, per gaudir d’un entorn fantàstic. Retorn a Mulhouse, sopar i allotjament.

2 ABRIL (Dilluns) : MULHOUSE – CASCADES DEL RHIN – ZURICH – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Breu recorregut panoràmic per la ciutat de Mulhouse. Continuació cap a la frontera Suïssa i per Basilea, arribada a Neuhausen am Rheimfall i visita a les espectaculars cascades del Rhin. Dinar en restaurant panoràmic. A la tarda, trasllats cap a l’aeroport de Zurich, per sortir en el vol directe cap a Barcelona. Arribada a darrera hora del vespre i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 940 € + Taxes 58 €
Suplement habitació individual: 150 €

SERVEIS :
 Vol directe Zurich – Barcelona
 Facturació 1 maleta 23 Kgs per persona.
 4 Nits Hotel 3* al centre de Mulhouse, local tax inclosa
 Pensió completa (5 dinars + 4 sopars)
 Guies locals a Strasburg, Colmar i Freiburg
 Entrades : Castell Koenigsburg, vaixell llac Titisee i vaixell Cascades del Rhin
 Trasllats aeroport del Prat – punt d’origen.
 Autocar privat per realitzar tot l’itinerari.
 Guia acompanyant durant tot el viatge.
 Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement net assegurança de cancel·lació: 25 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no
contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de
garantia.

Comments are closed