ALSÀCIA, MERCATS NADALENCS – 7 DESEMBRE

7 DESEMBRE (Dijous): BARCELONA – BASILEA – MULHOUSE – BASILEA
Presentació a l’aeroport del Prat, terminal 1 per sortir en vol directe a les 10’30 h cap a Basilea. Arribada a les 12’35 h Sortida cap a Mulhouse i dinar. A la tarda, visita guiada de la ciutat destacant les seves façanes d’estil renaixentista, els seus palauets, parcs i jardins. Dinar. Temps per visitar el mercat Nadalenc situat durant de l’església de St. Etienne. Trasllat a Basilea, sopar i allotjament a l’hotel.

8 DESEMBRE (Divendres): BASILEA – STRASBURG
Esmorzar. Sortida direcció a Strasburg on realitzarem una visita guiada pel casc antic, destacant la Catedral de Notre-Dame de façana gòtica, el barri del Petit France ple de cases amb els seus originals entramats de fusta a les façanes i les colones d’advent a les portes . Dinar. A la tarda tindrem l’oportunitat de perdre’ns en el mercat nadalenc de Christkindelmaruk, situat davant la catedral gòtica de Strasburg. Retorn a Basilea. Sopar i allotjament.

9 DESEMBRE (Dissabte): BASILEA – COLMAR – FRIBURGO
Esmorzar. Al matí ens dirigirem a Colmar, on podrem passejar per la famosa ciutat dels canals i casetes de fusta. També podrem gaudir de cinc mercats nadalencs diferents i dinar. A la tarda, creuarem la frontera per dirigir-nos a la ciutat universitària de Friburg. Visita del casc antic, un dels més antics i bells d’Alemanya, franquejada pels seus típics canals. Tornada a Basilea. Sopar i allotjament.

10 DESEMBRE (Diumenge): BASILEA– KOENIGSBURG – RIQUEWHIR – ZURICH – BARCELONA
Esmorzar. Al matí, anirem a visitar el castell de Haut koenigsburg, situat a 757m d’altura, des d’on es domina una bella vista de la vall del Rin. Construït en el s.XII, va ser el lloc predilecte dels comtes de Thierstein i va ser residència de els últims emperadors alemanys. Acaba la visita travessant grans extensions de vinyes fins arribar a Riquewhir, població del s.XII on sembla que el temps s’ha aturat des de llavors. Dinar. Trasllat cap a l’aeroport de Zurich, per sortir en el vol directe cap a Barcelona a les 20:35h. Arribada a les 22:20h.

PREU PER PERSONA: 858 € + Taxes 96 €
Suplement habitació individual: 160 €

SERVEIS :
 Vols directes Barcelona – Basilea / Zurich –Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs per persona.
 3 Nits HOTEL 4* a Basilea (Suïssa)
 Pensió completa (4 dinars + 3 sopars)
 4 Visites i guies locals descrites en el programa: Mulhouse, Strasburg, Colmar, Koenigsburg i Riquewhir.
 Autocar privat per realitzar tot l’itinerari.
 Trasllats a l’aeroport.
 Guia acompanyant durant tot el viatge.
Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement net assegurança de cancel·lació: 35 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de garantiaSuplement trasllats a l’aeroport del Prat (anada i tornada) mínim 4 persones : 45 € per persona

Comments are closed