ANGLATERRA, LONDRES, PAÍS DE GALES – 18 MAIG

15 MAIG (Dimarts): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LONDRES
Trasllats a l’aeroport del Prat a primera hora del matí per sortir en vol directe cap a Londres. Arribada i inici de la visita al centre de Londres en autocar privat i guia local, que ens situarà als principals punts d’interès de la ciutat; passarem per la residència del primer ministre britànic, 10 de Downing Street i pel pont de Westminster. A l’hora prevista, ens aproparem al Buckingham Palace, residència de la reina, per presenciar la desfilada del famós canvi de guàrdia. Panoràmica de Mayfair, Sloane Street i barri de Chelsea amb el carrer de les ambaixades de Belgravia. Check-in a l’hotel. Dinar i temps lliure per descansar o sortir a passejar per Rusell Square i centre de la ciutat, admirarem el nou símbol de Londres: London Eye; la noria més alta del món i les famoses places de Trafalgar i Piccadilly Circus. Sopar i allotjament.

16 MAIG (Dimecres) : LONDRES – Visita ciutat
Després d’esmorzar, visita amb guia local de l’exterior de l’antiga Abadia de Westminster (entrada opcional), també veurem el majestuós edifici del Parlament amb el famós rellotge Big Ben i l’estàtua Churchill. Continuació cap a Coven Garden, antic mercat i zona molt animada, on tindrà lloc el dinar. A la tarda, visita al famós Museu Britànic, amb les seves col.leccions mundials. Resta tarda, passeig per les avingudes comercial d’ Oxford St., Regent Street i Bond Street. Sopar i allotjament.

17 MAIG (Dijous) : LONDRES HISTÒRIC
Després d’esmorzar, iniciarem la visita admirant la Catedral de Sant Paul. Entrada a la Torre de Londres amb les joies de la corona, el famós Tower Bridge. Dinar. A la tarda, trasllats cap als famosos Docks de St. Katherine’s (antic moll de Londres, convertits en zona residèncial i d’oci) per realitzar el creuer pel Tàmesis, des de la Torre de Londres fins arribar al Big Ben / Parlament, poden admirar els monuments des de la perspectiva del riu. Des de el creuer atravesarem el Tàmesis pel pont del Mil.leni, de l’arquitècte Norman Foster, admirarem el Teatre Globe on Shakespeare estrenava les seves obres. Després proposem admirar l’exterior el famós Kensington Palace i temps lliure als impressionants magatzems Harrod’s. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 MAIG (Divendres) : LONDRES–UNIVERSITAT OXFORD–CASTELL REIAL WINDSOR
Esmorzar. Al matí, excursió opcional cap a la cituat d’Oxford, per visitar la bonica població i amb entrada un conegut college Oxford University. Sortida cap a Windsor, on dinarem. A la tarda, visita al castell amb entrada inclosa: el castell habitat més gran i antic del món. La seva conservació es meticulosa. El Castell fou començat per Guillem el conqueridor al s. XI. És residència de la corona anglesa des de fa varis segles. Retorn a Londres. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 MAIG (Dissabte) : LONDRES – HYDE PARK – BARRI DE GREENWICH amb l’Observatori del Meridià
Esmorzar. Passejada matinal per gaudir del Hyde Park. Dinar lliure a la zona de Portobello A la tarda, farem una passejada pel barri de Greenwich des d’on s’inicia el meridià que mesura la longitud d’est a oest i marca hora de tot el món. Sopar i allotjament.

20 MAIG (Diumenge) : LONDRES – STRATFORD – CHESTER – LIVERPOOL
Esmorzar. Sortida de Londres en direcció a la terra natal del dramaturg William Shakespeare, Stratford-upon Avon, preciosa ciutat on farem una visita panoràmica amb entrada inclosa a la seva casa-museu. Continuació cap a la ciutat enmurallada de Chester, on realitzarem un passeig pels seus carrers medievals anomenats “rows”. Dinar . A la tarda ens dirigirem a Liverpool, bressol del famós grup de pop: els Beatles, on realitzarem una visita panoramica. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 MAIG (Dilluns) : LIVERPOOL – CARDIFF (SNOWDONIA)
Esmorzar. Sortida cap al país de Gales, on gaudirem de grans paissatges. Pararem al Parc Nacional de Snowdonia, un dels més importants del Regne Unit i el més gran de Gales. Temps lliure. Seguidament sortirem cap a Cardiff, capital Galesa que combina amb excel.lencia les seves antigues tradicions amb la vida moderna. Sopar i allotjament.

22 MAIG (Dimarts) CARDIFF – BATH – STONEHENGE – SOUTHAMPTON – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortirem creuant el bonic pont penjat de Severn Bridge cap al Comptat de Wiltshire. Arribarem a la ciutat de Bath i pasejarem pels seus carrers historics, plenes de flors. A continuació, sortida per visitar el mitic monument de dolmens de Stonehenge. El gran i antic cercle de pedra de Stonehenge, de més de 500 anys d’historia, es la contruccio megalitica més facinant de la historia, la seva finalitat fou ser el temple d’adoració al sol i la lluna, els astres que regien el cicle de les estacions. Dinar. Recorregut per Southampton. A l’hora convinguda trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona. Arribada i trasllats al punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.527 € + Taxes aeroport : 128 €

SERVEIS:
o Avió Barcelona – Londres – Barcelona
Facturació 1 Maleta 23 Kgs per persona.
o 5 nits Hotel 3* molt cèntric, a la zona del Museu Britànic.
o 2 nits Hotel 3* Liverpool i Cardiff
o Règim de Pensió Completa, excepte 1 dinar.
o Assegurança de viatge.
o Expert guía acompanyant durant tot el viatge
o Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
o Autocar privat per fer totes les visites descrites a l’itinerari i guíes locals.
o Entrades: Torre de Londres i joies de la corona , Museu Britànic, entrada castell de
windsor i universitat d’Oxford. Visites de Stratford, Chester, Liverpool, parc nacional
de Snowdonia, Stonehenge.
o Creuer pel Tàmesis amb les millors vistes de Londres
o Trasllats Punt d’origen – aeroport – Punt d’origen
o ASSEGURANÇA de cancel.lació (recomenada) : 35 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de garantía.

Comments are closed