BERLÍN – 9 AGOST

9 AGOST (Dijous): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BERLÍN Oest
Trasllats a l’aeroport del Prat, sortida al matí en vol directe a Berlín. Arribada a les 14’00 h. i trasllats a l’Hotel situat a la cèntrica Alexanderplatz. Visita panoràmica d’aquest sorprenent ciutat; Charlottenburg, Ku’damm la
gran artèria comercial, església Memmorial Willheim, KDW shopping center, columna de la victoria, el típic barri Hanseàtic, Potsdammer platz, Sonny Center, etc. Sopar i allotjament.

10 AGOST (Divendres) : BERLÍN OCCIDENTAL amb el Reichatg i Opcional :mini-creuer riu Spree i museus Esmorzar.
Visita amb guia local de Berlin Occidental; Barri de Nicolàs, Catedral, Palau reial, Universitat Humbolt, Avinguda Unter den Linden, Gendarmermarkt, Bunker de Hitler, Memmorial Holocaust i porta de Brandenburg. Visita al Reichstag, parlament que ha estat renovat pel famós arquitecte Norman Foster amb impressionant cúpula transparent. Dinar. A la tarda, opcionalment realitzarem minicreuer pel riu Spree o la visita als museus de Pergam i Neues Museum (Egipci amb la figura de la Nefertiti). Sopar i allotjament.

11 AGOST (Dissabte): BERLÍN – POTSDAM; Ciutat de Parcs i Palaus
Esmorzar. Creuarem el pont de Glienicke que connecta Berlín amb Potsdam, famós per l’intercanvi d’espies entre les dos blocs. Visita de tot el casc antic amb entrada al Palau de Cecilienhof, residència de l’últim rei alemany i jardins del Palau de Sanssouci, un estil de Versalles. Dinar. A la tarda, retorn a Berlín i recorregut pel barri vell i holandès. Sopar i allotjament.

12 AGOST (Diumenge) : BERLÍN – Camp de concentració SACHSENHAUSEN – East Side Gallery
Esmorzar. Excursió a un dels primers camps de concentració; Sachsenhausen. Visita del seu interior. Retorn a Berlin. Dinar. A la tarda, completarem la visita de la part Oriental, East Side Gallery, el famós Mur de Berlín i els seus graffitis, el Check point Charlie, Quartell de la Gestapo (Exposició Topografia del Terror), Friedrichstrasse, etc. Sopar i allotjament.

13 AGOST (Dilluns) : BERLIN – DRESDEN – BERLIN
Esmorzar. Sortida cap a la encantadora ciutat de Dresden. Visita amb guia local d’aquesta monumental ciutat, banyada pel riu Elba, on podem destacar la església luterana Frauenkirche, Opera Semper, Zwinger, Palau de Dresden, Pont Augusto, etc. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Berlin. Sopar i allotjament.

14 AGOST (Dimarts): BERLÍN – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita del búnquer de la cancelleria a la zona de Tempelhof i barri de Kreuzberg. A la tarda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllat al nostre punt d’origen.

Preu per persona : 1.025 € + Taxes 167 €

Suplement habitació individual: 185 €

SERVEIS:
 Bitllet avió Barcelona / Berlín / Barcelona.
 Inclou facturació 1 maleta per persona.
 5 nits Hotel 4* situat a Alexanderplatz. City Tax incloses.
 Estada en pensió completa, excepte dinar del 1er i últim dia.
 Expert guia acompanyant durant tot el viatge
 Assegurança d’assistència en el viatge.
Assegurança cancel·lació: 25 €
 Trasllats aeroport / hotel / aeroport.
 Trasllats punt d’origen / aeroport / punt d’origen
 Visita Potsdam, Cecilien Hof i Sanssouci
 Visita Berlín Imperial i Parlament
 Visita Berlín Històric
 Excursió Dresden
 Excursió a Sachsenhausen
SERVEIS OPCIONALS
 Mini-creuer riu Spree: 25 €
 Museus Pergam i Egipci: 46

Comments are closed