BRETANYA & NORMANDIA 10Agost

Itinerari

10 AGOST PUNT D’ORIGEN – LIMOGES – POITIERS – TOURS: LA VALL DEL LOIRA
Sortida en autocar en direcció a Toulouse, Limoges. Dinar en ruta. Continuació fins arribar a Tours, ciutat central de la bonica Vall del Loira , situació ideal per conèixer els seus castells. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

11 AGOST TOURS – CASTELLS DEL LOIRA: CHENONCEAU – CHAMBORD i AZAY LE RIDEAU
Esmorzar. Sortida cap a Chenonceau per visitar aquest magnific castell situat sobre un pont del riu Loira. Després ens dirigirem cap a Chambord. Dinar. A la tarda, visita de l’exterior d’aquest majestuós el Castell. Continuació per visitar l’espectacular Castell d’Azay le Rideau. Retorn a Tours. Sopar i allotjament.

12 AGOST TOURS – Castell AZAY LE RIDEAU – VANNES – QUIMPER
Esmorzar i sortida a 1ª hora del mati cap a La Bretanya, fins arribar a Vannes, visita amb guia local, on podrem admirar un dels més antics conjunts arquitectònics bretons, les muralles i moltes cases patrícies, edificis públics i religiosos del segle XII i XIV. Dinar. Sortida cap a Carnac i visita amb guia local dels monuments megalítics de la regió i visita a un calvari.  Seguirem fins a Quimper. Sopar i allotjament.
13 AGOST QUIMPER – ST THEGONNEC – COSTA GRANIT ROSA – PERROS-GUIREC
Esmorzar. Recorregut per la ciutat on podrem veure les seves curioses cases del s.XV, la catedral i el port sobre l’Atlàntic. Sortida cap a St. Thegonnec, peculiar població de la Bretanya del s.XVI amb les seus arcs triomfals i construccions religioses. A continuació emprendrem la Ruta del Granit Rosa, per conèixer la seva capital, Perros-Guirec. Recorregut amb guia local per aquesta població situada davant de l’arxipèlag de les set illes, on podrem admirar la seva extraordinària bellesa, i alhora, diverses formes i colors de les roques de granit. Dinar. A la tarda, finalitzades les visites, ens dirigirem cap a la capital de la Bretanya, Rennes. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

14 AGOST RENNES – Abadia MONT ST. MICHEL – St. MALO – DINAN
Esmorzar. Sortida cap a Mont-Sant-Michel, visita amb guia local de l’abadia fortalesa, considerada meravella d’occident, construïda entre els segles XI i XVI, té parts d’estil romànic i parts d’estil gòtic. Seguirem cap a Sant-Malo, visita amb guia local d’aquesta ciutat emmurallada i formada d’estrets carrerons. Dinar. A continuació cap a Dinan, visita dels jardins, el castell i les muralles que l’envolten i embelleixen aquesta petita població. Retorn a Rennes. Sopar i allotjament.

15 AGOST RENNES – Platja del desembarc de Normandia; OMAHA BEACH – CEMENTERI AMERICÀ ST.LAURENT – ARROMANCHES
Esmorzar i sortida cap a Arromanches -Costa normanda-, concretament cap a les famoses platges de Utah i Omaha, escenari del dia D del desembarcament de les tropes aliades. Aquest aconteciemient va requerir una enorme operació i va representar la proesa industrial i marítima més extraordinària de la guerra. Visita amb guia local al cementiri de Sant-Laurent, bateries Longues Sur Mer i el museu del desembarcament de les tropes aliades a la II Guerra Mundial. Dinar a Arromanches. En acabar les visites, retorn a Rennes. Sopar i allotjament.

16 AGOST RENNES – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita amb guia local de la ciutat de Rennes; centre històric amb la catedral de Sant Pere, Parlament de la Bretagne, la plaça Real, estàtua Lluis XIV, l’ajuntament, Parque Thabor, etc. Dinar. Tarda lliure per realitzar últimes visites o compres. Trasllats a l’aeroport per sortir a les  en vol directe a les 22’10 h a Barcelona. Arribada i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.154 € + 57 € Taxes
Suplement habitació individual: 225  €

SERVEIS INCLOSOS:    

  • Autocar Gran Turisme
  • Vol directe Rennes – Barcelona, inclou facturació 1 maleta de 23 Kgs per persona
  • Hotel 3*** Garantitzats.
  • Estada en pensió completa
  • Visites amb guies locals a Vannes, Carnac, Perros Guirec, Saint Maló, Mont Sant Michel, Desembarcament Normandia i Rennes. Entrades; Castell Chenonceau, Azay-le Rideau, Vannes, Carnac, St. Maló, Abadia Mont St Michel, Platja Omaha i museu desembarcament.
  • Guia acompanyant durant tot el viatge.
  • Trasllats aeroport – punt d’origen
  • Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement assegurança cancel·lació: 30 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i  no  contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Comments are closed