CANADÀ – 17 AGOST 18

17 AGOST (Divendres) : BARCELONA – MONTREAL 
Presentació a l’aeroport del Prat, Terminal 1, mostrador Cia Air Transat per sortir el vol directe TS263 a les 13.05 h cap a Montreal. Arribada a les 15’35 h i trasllat a l’hotel. Breu panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament.

18 AGOST (Dissabte): MONTREAL
Mitja pensió. Visita amb guia local per aquesta bonica ciutat on podrem conèixer el seu casc antic, lloc on es va fundar la ciutat, el seu centre i un barri residencial típic. La coneguda Basílica de Notre Dame, la Plaça d’Armes, la Plaça Cartier, el Port Vell, l’Edifici de l’Ajuntament, el port de Montreal, el barri francès, l’estadi dels Jocs Olimpics de 1976, etc. Continuarem coneixent més importants i coneguts de la ciutat.

19 AGOST (Diumenge) : MONTREAL – QUEBEC
Esmorzar americà. Sortida direcció Quebec pel famós “camí del rei”, la primera carretera que es va construir a l’Amèrica del Nord (s. XVIII), que avui en dia és una ruta panoràmica on podrem trobar els pobles més bonics de la província. Nosaltres pararem per conèixer un d’aquest pobles Cap Santé. Arribada a Quebec i dinar. A la tarda, Visita guiada de Quebec, ciutat amb un encant i estil europeu únic en el continent americà. Durant la visita podrem admirar el castell Frontenac, l’edifici del Parlament, el parc de les Plaines d’Abraham, la ciutadella d’estructura Vauban, les muralles, el pintoresc barri Petit-Champlain i la plaça Reial. Allotjament

20 AGOST (Dilluns): QUEBEC – TADOUSSAC – QUEBEC
Esmorzar americà. La província de Quebec es un lloc fantàstic per observar les balenes en el seu habitat natural. Sortirem en direcció Tadoussac, un poble situat en confluència del fiord de Saguenay i el riu Saint-Laurent on s’acumulen grans quantitats de Kril, un dels aliments preferits de les balenes. Aquest dia farem un creuer per observar aquest cetacis. Dinar. A la tarda retorn a la ciutat de Quebec. Allotjament.

21 AGOST (Dimarts): QUEBEC – REGIÓ DE TREMBLANT
Esmorzar americà. Mati lliure a Quebec Dinar. A la tarda, també visitarem el Parc de la Cascada Montmorency. A continuació ens dirigirem cap a la regió de Tremblant, una població situada entre muntanyes i amb vistes a un llac. Allotjament.

22 AGOST (Dimecres): TREMBLANT – OTTAWA
Esmorzar americà. Visita de la zona peatonal de Mont-Tremblant de la mà de la nostra guia per conèixer els seus paisatges i la barreja d’estils tradicional, contemporani i modern de les poblacions de la província del Quebec. Seguirem en ruta fins a Ottawa. Dinar. Visita panoràmica d’aquesta ciutat on descobrirem el carrer Wellington i els seus edificis oficials, el Parlament Canadenc d’estil neogòtic, el Canal Rideau, per  acabar al barri més animat i popular d’Ottawa al voltant del mercat By. Visita inclosa el Museu Canadenc d’Història. Allotjament.

23 AGOST (Dijous): OTTAWA-GATINEAU / REGIÓ DE LES MIL ILLES / TORONTO
Esmorzar americà. Sortida per realitzar el creuer pel Parc de les Mil Illes. Dinar. A la tarda seguint la ruta que envolta el llac Ontario arribarem a Kingston, una important ciutat universitària i militar que visitarem tot fent una panoràmica i seguirem fins a arribar a Toronto. Allotjament.

24 AGOST (Divendres) : TORONTO – NIÀGARA FALLS – TORONTO
Esmorzar americà. Sortida direcció a Niagara on the Lake, breu passeig per aquest bonic poblet. Continuació cap Niàgara per fer el creuer de les cascades. Entrada inclosa per d’admirar les cascades des de les cavernes. Dinar. A la tarda, possibilitat opcional de sobrevolar en helicòpter. Retorn a Toronto. Allotjament.

25 AGOST (Dissabte): TORONTO – NIT A BORD
Esmorzar. Visita de la ciutat de Toronto amb la nostra guia per conèixer els seu racons més interessants com el districte finances, l’estadi Skydome, el barri xinès, el Harbourfront (port) i opcionalment pujada a la torre CN de 553 metres d’altitud des d’on gaudir d’unes vistes fantàstiques dels gratacels. A la tarda, temps lliure i trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe TS280 a les 22’30 h cap a Barcelona Nit a bord.

26 AGOST (Diumenge): BARCELONA
Arribada a Barcelona a les 12’25 h

PREU PER PERSONA : 2.520 € + Taxes 340 €
(Grup mínim 25 persones. Si 20 pax Supl 225 € Supl. Individual : 645 €

SERVEIS:
 Vols directes Barcelona – Montreal / Toronto– Barcelona – Cia Air Transat.
 HOTELS 4* centre ciutat en PENSIO COMPLETA
 Habitacions dobles amb bany.
 Circuit privat per realitzar les visites descrites a l’itinerari amb guies locals: creuer balenes, creuer Mil illes, Museu Canadenc d’Història, creuer Niàgara i entrada cavernes – Guia local canadenc de parla castellana durant tot el recorregut
 Assegurança d’assistència en el viatge.
 Visat entrada Canada E.T.A
 Guia acompanyant durant tot el viatge.

Suplement assegurança cancel·lació: 55 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de garantia.

PROPINES: Es costum a Amèrica del Nord donar propines als guies acompanyants, xofers i guies locals, per la seva professionalitat, bon humor, entrega i atenció : 58 Eur per persona pel total del circuit.

Comments are closed