CARNAVAL A FINLÀNDIA – 8 FEBRER

8 FEBRER (Dijous): BARCELONA – KUOPIO (Via Helsinki) – TAHKO MP
Presentació a l’aeroport del Prat per sortir el vol de la Cia Finnair a les 10:15 h. cap a Kuopio, amb escala a Helsinki. Arribada a les 17:15 h. i trasllat a la granja “Suonenjoki Myllykievari” on realitzarem una visita i tindrem l’oportunitat de gaudir de la 1a sauna. Continuació cap al ressort de Tahko 4*. Sopar i allotjament.

9 FEBRER (Divendres): TAHKO; SAFARI MOTOS DE NEU per la zona dels mil llacs i RAQUETES DE NEU en busca de les aurores Boreals MP
Esmorzar a l’hotel. Recollida de l’equipatge tèrmic a la oficina dels safaris. Un professional ens donarà unes breus lliçons de conducció de moto de neu, per la zona dels mil llacs (2 persones a cada moto). Conduint aquestes potents motos de neu, travessant els boscos nevats i els llacs glaçats, on podrem gaudir d’uns espectaculars paisatges. Parada en un típica cabana, i al voltant d’una foguera ens serviran una sopa calenta, snacks i té/cafè. Posteriorment, realitzant un recorregut amb raquetes de neu pels boscos d’aquesta zona, en busca dels punts d’avistament de les aurores boreals. Sopar i allotjament al ressort.

10 FEBRER (Dissabte): TAHKO ; GRANJA DE RENS + SAFARI EN TRINEU i SOPAR CARNAVAL al singular Restaurant PEHKU MP
Esmorzar a l’hotel i trasllat a la granja de rens on ens explicaran la història sobre la cultura i la cria tradicional dels rens. Posterior safari en trineu tirat pels rens, on gaudirem del silenciós passeig pels boscos coberts de neu. A la tarda, ens  preparem per traslladar-nos al conegut restaurant Pehku, on tindrà lloc el sopar de carnaval, a base assortit de bufets especials amb festa i begudes incloses. Retorn a l’hotel, allotjament.

11 FEBRER(Diumenge):TAHKO – GRANJA HUSKIES + SAFARI EN TRINEU – ESQUÍ NOCTURN (Opcional) MP
Esmorzar. Sortida cap una granja de Huskies, on coneixerem aquests simpàtics animals i ens explicaran com es condueix un trineu, tirat per 4/5 gossos, realitzarem un safari per la natura durant dues hores. A la tarda, ens dedicarem a gaudir de l’esqui nòrdic o alpí, acompanyants de monitors locals. Sopar i allotjament a l’hotel.

12 FEBRER (Dilluns) : TAHKO; Conducció vehicles 4×4 sobre llac glaçat – BARCELONA
Esmorzar. Durant aquest matí, opcionalment podrem viure una experiència única, conduirem un cotxe, acompanyats per un expert instructor, per sobre del llac glaçat. Posterior trasllat a l’aeroport de Kuopio per sortir en vol a les 14’35 h destinació Barcelona (via Helsinki). Arribada a les 20’20 h.

PREU PER PERSONA : 1.355 € + Taxes: 148€
Suplement d’habitació individual: 255€

SERVEIS INCLOSOS:
 Avió Cía. Finnair Barcelona – Kuopio – Barcelona (Via Helsinki)
 4 Nits Hotel Break Sokos Tahko 4*.
 MITJA PENSIÓ.
 Sopar especial de Carnaval al Restaurant Pehku amb festa i begudes incloses.
 Trasllats privats.
 Guia acompanyant durant tot el viatge.
 RAQUETES DE NEU EN BUSCA DE LES AURORES BOREALS
 SAFARI GRANJA DE RENS.
 SAFARI GRANJA HUSKIES.
 Assegurança d’assistència en el viatge
Suplement safari motos de neu 3 hores : 165€
Suplement assegurança cancel·lació : 35 €

Comments are closed