Creuer Illes Gregues 8 Dies 22 Setembre

22 SETEMBRE (Diumenge) : PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ATENAS (Piraeus)
Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe cap a Atenes. Arribada, assisténcia i trasllats al port per embarcar en el vaixell Horizon. Sopar i allotjament a bord.

23 SETEMBRE (Dilluns) : ATENAS
Tot inclós a bord.
Aconsellem realizar l’excursió opcional a Atenes una de les ciutats més fascinants del món. lniciarem la nostra ruta al port de Zea, construí! al s.V a.e, a continuació pujarem a !’Acrópolis per meravellarnos amb la silueta del Partenon. Des de l’autobus realitzarem un recorregut on veurem l’Estadi del Panathinaiko, l’Universitat, la Biblioteca Nacional i !’Academia Nacional.

Finalment ens dirigirem al barri de Plaka, la part més antiga d’Atenes, on trobarem diversitat de cafés, restaurants, botigues i antics monuments per gaudir d’una estona de temps lliure. A les 18’00 h navegació cap a Santorini.

24 SETEMBRE (Dimarts): SANTORINI
Tot inclos a bord. Arribada a Santorini a les 09’00 h. Aconsellem realitzar la excursió opcional a Oia i Fira, bonica illa d’origen volcanic, on podrem contemplar els típics paisatges amb les cases blanques i cúpules blaves, des de on es divisa una impressionant vista panorámica. Tindrem l’oportunitat de coneixer el jaciment minoic d’Akrotiri. També visitarem Thira per gaudir de les seves fantastiques vistes des deis acantilats. Sortida a les 18:00 h. cap a Marmaris. Nit a bord.

25 SETEMBRE (Dimecres): MARMARIS (Costa de Turquia)
To! inclós. Arriba a les 08’30 h. Visita d’aquesta bonica zona de la costa de Turquía. Sortida

26 SETEMBRE (Dijous): NAVEGACIÓ
To! inclós. Dia de navegació per gaudir de les múltiples atraccions que ofereix aquest vaixell.

27 SETEMBRE (Divendres): CHANIA; ILLA DE CRETA
To! inclos. Arribada a Chania a les 09’00 h. Opció de realitzar una visita de mig dia per aquesta antiga població, on podrem descubrir la seva historia, el famós Palau Knossos de la civilització cretensa, amb els miles deis laberints i el minotaure, la imponent església de Sant Francesc, Museu Arqueologic, aixi com els seus carrers comercials Sortida a les 19:00 h cap a Mykonos. Nit a bord.

28 SETEMBRE (Dissabte): MYKONOS
Tot inclos. Arribada a les 09’00 h Temps lliure per passejar per aquesta encantadora població amb els seus famosos molins de vent i les seves fantastiques platges. Sortida a les 18’00 h cap a Atenes. Nit a bord.

29 SETEMBRE (Diumenge): ATENES – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Arribada al port del Pireus a les 09’00 h. A l’hora convinguda, trasllats a l’aeroport per relitzar la sortida cap a Barcelona. Arribada i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA EN CABINA DOBLE INTERIOR SUPERIOR : 945 €
PREU PER PERSONA EN CABINA DOBLE EXTERIOR SUPERIOR : 1.045 €

Nota: Descompte acomodació cabina doble exterior (ull de bou) – 45 €
Taxes: 220 €

EL PREU INCLOU:

✓ Vols directes Barcelona – Atenes – Barcelona
✓ Creuer 8 Dies/7 Nits al vaixell HORIZON Cabines dobles, Regim TOT INCLÓS
✓ Trasllats Aeroport – Port Pireus – Aeroport
✓ Asseguranca d’assisténcia i cancel.lació.

Serveis addicionals :
Trasllats Lleida – aeroport del Prat – Lleida : 35 € Propines : 77 E
Descomptes en cabines familiars

3ª i 4ª persona en cabina interior superior: – 170 €
3ª i 4ª persona en cabina exterior superior : – 190 €

Comments are closed