CROÀCIA 15JUNY 7 DIES

Itinerari

15 JUNY PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ZAGREB
Trasllats aeroport del Prat,   per sortir en vol directe a 1ª hora del mati cap a Zagreb. Arribada a les 09’30 h  i visita de la capital amb guia local; el barri medieval de Kaptol, el palau de la ferradura verda i les places i terrasses del barri Ban Jelacic. Dinar. Tarda lliure en aquesta ciutat. Sopar i allotjament.

16 JUNY ZAGREB – P.N. PLITVICE – ZADAR
Després d’esmorzar. Sortida cap Plitvice. Visita amb guia local d’aquest Parc Nacional format per 16 llacs units per màgiques cascades. Plitvice és tan extraordinari que només la natura ho pot haver creat, està designat com un dels més preciosos parcs naturals del món per l’UNESCO. Dinar. Travessa en vaixell pel llac Kozjak, passejada pels camins vorejant  el llac de Galovac, i tren panoràmic. Sortida cap a Zadar. Sopar i allotjament.
17 JUNY ZADAR – SIBENIK – SPLIT
Esmorzar. Sortida cap a Zadar, visita amb guia local, zona peatonal del Korzo i el foro romà, els convents i esglésies d’estil venecià. Dinar. A la tarda, ens traslladarem cap a Sibenik, visita amb guia local d’aquesta bonica ciutat. Continuació fins a Split,  sopar i allotjament.
18 JUNY SPLIT – TROGIR – Palau de Dioclesià
Esmorzar i sortida cap a Trogir; petita ciutat amb molt encant, situada en una illa i amb molts vestigis de l’edat mitja, on farem una visita guiada. Dinar. A la tarda, retorn a Split per fer la visita amb guia local Patrimoni Cultural de l’UNESCO, amb 1700 anys d’antiguitat i entrada al Palau de l’emperador romà Dioclesià. Sopar i allotjament.

19 JUNY SPLIT – MOSTAR (Bòsnia) – DUBROVNIK
Després d’esmorzar, sortida vorejant la costa i entrada a Bòsnia-Herzegovina. Visita amb guia local de Mostar, punt d’encontre entre Occident i Orient. Fundada pels turcs al segle XV, ciutat d’estil oriental amb nombroses mesquites. Recorregut pel basar i el “Stari Most” famós Pont Vell sobre el riu Neretva, reconstruït al 2003 per la UNESCO i símbol de d’Unió entre les dues comunitats; Croata i Musulmana. Dinar. A la tarda, temps lliure i continuació cap a Dubrovnik. Sopar i allotjament.

20 JUNY DUBROVNIK – Navegació per l’Adriàtic a l’ Illa Korcula i Muralla Stone
Esmorzar. Trasllats al port per sortir en ferry cap a l’illa de Korcula, per conèixer la famosa Ribera Dalmàtica, típics pobles de pescadors, meravelloses vistes i les seves petites illes. Visita amb guia local d’aquesta illa, famosa ja que els seus ciutadans asseguren que Marco Polo va néixer aquí, aquestes i altres llegendes es fan ressò en tots els pobles de l’illa.  Korcula és una de les illes més verdes de la mar Adriàtic, abundant vinyes i oliveres. La seva costa sud la conformen petites platges i tranquil coves.   Dinar.   A la tarda, visita a Stone, ciutat emmurallada, coneguda com la “muralla xina d’Europa”. Retorn a Dubrovnik. Sopar i allotjament.

21 JUNY DUBROVNIK – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita guiada d’aquesta interessant ciutat. Les muralles formen un bonic complex perfectament conservats d’edificis públics, privats, religiosos, de tots els períodes de la història de la ciutat, començarem per la seva fundació en el segle VII, carrer principal “stradum”.  Recorregut pel palau del príncep, l’església de St Vlaho, de la catedral, entrada al monestir Franciscà, Palau Rectoral i el centre municipal. Dinar lliure i trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada a les 19’15 h i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.395 € + Taxes 128 €

Suplement habitació individual : 329 €

SERVEIS :

  • Vols directes BCN – Zagreb / Dubrovnik  – BCN. Facturació 1 maleta 23 Kgs per persona.
  • Hotela 4* Zagreb, Zadar, Split i Dubrovnik.
  • Pensió completa, excepte dinar de l’últim dia.
  • Visites i guies locals: Zadar, Zagreb, Sibenik, Parc Natural de los Llacs de Plitvice amb navegació, Trogir, Split: Catedral, Palau Dioclesià Temple Jupiter, Pont Mostar, Dubrovnik: Palau Rectoral i Monestir Franciscà.
  • Navegació vaixell pel mar Adriàtic, l’Illa de Korcula i muralles Stone.
  • Autocar privat per realitzar tot l’itinerari.
  • Guia acompanyant durant tot viatge
  • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
  • Assegurança d’assistència en el viatge.     

Suplement assegurança cancel·lació 30 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major  ben justificades i  no  contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit

Comments are closed