CROÀCIA – 23 JUNY

23 JUNY (Dissabte): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ZAGREB
Trasllats aeroport del Prat, persortir en vol directe a les 07’10 h cap a Zagreb. Arribada a les 09’20 h i visita de la capital amb guia local; el barri medieval de Kaptol, el palau de la ferradura verda i les places i terrasses del barri Ban Jelacic. Dinar. Tarda lliure en aquesta ciutat. Sopar i allotjament.

24 JUNY (Diumenge) : ZAGREB – P.N. PLITVICE – ZADAR
Després d’esmorzar. Sortida cap Plitvice. Visita amb guia local d’aquest Parc Nacional format per 16 llacs units per màgiques cascades. Plitvice és tan extraordinari que només la natura ho pot haver creat, està designat com un dels més preciosos parcs naturals del món per l’UNESCO. Dinar. Travessa en vaixell pel llac Kozjak, passejada pels camins vorejant el llac de Galovac, i tren panoràmic. Sortida cap a Zadar. Sopar i allotjament.

25 JUNY (Dilluns) : ZADAR – SIBENIK – SPLIT
Esmorzar. Sortida cap a Zadar, visita amb guia local, zona peatonal del Korzo i el foro romà, els convents i esglésies d’estil venecià. Dinar. A la tarda, ens traslladarem cap a Sibenik, visita amb guia local d’aquesta bonica ciutat. Continuació fins a Split, sopar i allotjament.

26 JUNY (Dimarts) : SPLIT – TROGIR – Palau de Dioclesià
Esmorzar i sortida cap a Trogir; petita ciutat amb molt encant, situada en una illa i amb molts vestigis de l’edat mitja, on farem una visita guiada. Dinar. A la tarda, retorn a Split per fer la visita amb guia local Patrimoni Cultural de l’UNESCO, amb 1700 anys d’antiguitat i entrada al Palau de l’emperador romà Dioclesià. Sopar i allotjament.

27 JUNY (Dimecres): SPLIT – MOSTAR (Bòsnia) – DUBROVNIK
Després d’esmorzar, sortida vorejant la costa i entrada a BòsniaHerzegovina. Visita amb guia local de Mostar, punt d’encontre entre Occident i Orient. Fundada pels turcs al segle XV, ciutat d’estil oriental amb nombroses mesquites. Recorregut pel basar i el “Stari Most” famós pont sobre el riu Neretva, reconstruït al 2003 i símbol de d’Unió entre les dues comunitats; Croata i Musulmana. Dinar. A la tarda, temps lliure i continuació cap a Dubrovnik. Sopar i allotjament.

28 JUNY (Dijous) : DUBROVNIK – Navegació per l’Adriàtic a l’ Illa Korcula i Muralla Stone
Esmorzar. Trasllats al port per sortir en ferri cap a l’illa de Korcula, típics pobles de pescadors, meravelloses vistes i les seves petites illes. Visita amb guia local d’aquesta illa, famosa ja que els seus ciutadans asseguren que Marco Polo va néixer aquí, aquestes i altres llegendes es fan ressò en tots els pobles de l’illa. Korcula és una de les illes més verdes de la mar Adriàtic, abundant vinyes i oliveres. La seva costa sud la conformen petites platges i tranquil coves. Dinar. A la tarda, visita a Stone, ciutat emmurallada, coneguda com la “muralla xina d’Europa”. Retorn a Dubrovnik. Sopar i allotjament.

29 JUNY (Divendres): DUBROVNIK – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita guiada d’aquesta interessant ciutat. Les muralles formen un bonic complex perfectament conservats d’edificis públics, privats, religiosos, de tots els períodes de la història de la ciutat, començarem per la seva fundació en el segle VII, carrer principal “stradum”. Recorregut pel palau del príncep, l’església de St Vlaho, de la catedral, entrada al monestir Franciscà, Palau Rectoral i el centre municipal. Dinar lliure. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol 16’45 h cap a Barcelona. Arribada a les 19’05 h i trasllats cap al punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.345 € + Taxes 110 € (En base 30 persones)
Suplement habitació individual : 275 €

SERVEIS :
 Vols directes BCN – Zagreb / Dubrovnik – BCN. Facturació 1 maleta 23 Kgs. per persona.
 Hotel 3* Dubrovnik / 4* Zagreb, Zadar i Split.
 Pensió completa, excepte dinar de l’últim dia, aigües minerals incloses
 Visites i guies locals: Zadar, Zagreb, Sibenik, Parc Natural de los Llacs de Plitvice, Trogir, Split: Catedral, Palau Dioclesià Temple de Júpiter, Pont de Mostar, Dubrovnik: Palau Rectoral i Monestir Franciscà,
 Navegació en vaixell pel mar Adriàtic, l’Illa de Korcula.
 Autocar privat per realitzar tot l’itinerari.
 Guia acompanyant durant tot el viatge
 Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen
 Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement assegurança cancel·lació 25 € L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Comments are closed