Cuba al teu aire

Bear Travel - Viatjar a Cuba

PRIMER DIA: Barcelona – l’Havana.
Suite Havana, maison amb molt d’encant al cor de l’Havana Vella.
Presentació a l’aeroport almenys 2 hores abans de la sortida del vol, per realitzar els tràmits de facturació i duana. Vol intercontinental a l’Havana, amb Air France, via París, a classe Turista. A l’arribada a l’aeroport José Martí ens estaran esperant, a la porta de l’avió, per acompanyar-nos a la sala VIP, on podrem prendre alguna cosa (un mojito, un cafè, una cervesa, un refresc, o aigua …) mentre esperem que els maleters ens portin l’equipatge, per identificar-lo i que ens el portin al taxi o microbús. Passarem els controls de duana per unes cabines especials habilitades per als nostres clients, abans d’anar a la sala VIP. El nostre equip a Cuba es reunirà amb vostès a la sala VIP.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 01

Trasllat al privat hotel. Considerar que estarem a l’aeroport més d’1 hora des que aterrem fins que sortim rumb a l’hotel. La vida a l’illa transcorre amb calma i el seu ritme inalterable, hem de tenir això en consideració. Sobre les 21:00 hores quedarem amb Raúl & Zaimé, que us portaran a sopar alguna cosa en algun Paladar de l’Havana Vella, en pla tapes al cubà, Anirem i tornarem caminant per l’Havana Vella de veritat, l’autèntica. Considerar que Raúl no és guia, és el nostre company a l’Havana, l’objectiu és que us acompanyi una estona i us expliqui detalls de la Cuba actual, serà una primera presa de contacte amb l’autèntica Cuba.

SEGON DIA: l’Havana.
Suite Havana, maison amb molt d’encant al cor de l’Havana Vella.
Esmorzar. A les 10:00 am quedarem a la Recepció de l’hotel amb Lea, amiga i guia freelance, per començar un recorregut autèntic de la vella ciutat: l’Havana Vella. El vostre primer dia per gaudir de l’Havana.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 02

Caminar-amb calma i gaudir el ritme dels seus carrers i de la seva gent. Us portarà durant la visita fins al Capitoli: travessar el Parc de la Fraternitat (té aquest nom perquè l’arbre que hi ha plantat al centre del parc, creix sobre terra de més de 100 països del món), després entrar a l’Havana Vella per carrer Bisbe. Recórrer les places més boniques de la zona: Plaça Vella, Plaça de Sant Francesc, Plaça de la Catedral. Us recomano un cafè a El Escorial, just a la Plaça Vella.
Lea us convidarà a un Mojito a la Terrassa de l’Hotel Santa Isabel, així com a menjar en un dels millors paladars de l’Havana Vella: Doña Eutímia, tenim reservat per a les 2:00 de la tarda.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 03

Després de dinar sortirem en algun dels cotxes antics, d’aquells dels anys 50 del passat segle, a recórrer l’Havana moderna: La Plaça de la revolució; la zona del Vedado … aprofitant per fer una parada a l’Hotel Nacional de Cuba i prendre un Mojito, gaudint dels jardins de l’hotel i la vista al mar, per després continuar pel Malecón rumb al glamurós barri de Miramar. Anirem per la cèlebre Cinquena Avinguda de Miramar per conèixer de la història i arquitectura de la zona.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 04

TERCER DIA: l’Havana – Viñales.
Hotel Los Jazmines o similar, 3 ***.
Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a l’autopista per viatjar directament a la comunitat de les Terrasses, projecte ecològic situat en la Serra del Rosari, declarada per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera, gaudint de la flora i la fauna cubanes i de la bellesa del lloc. Ens arriscarem a gaudir de les tirolines.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 05

Us recomano menjar a la comunitat i després sortir rumb a la Vall de Viñales, particular entorn natural caracteritzat pels mogotes. Els paisatges de la vall; els mogotes que els envolten; les vegas de tabac de la regió, seran alguns dels enclavaments que podeu visitar al llarg del dia. Us recomano visitar la Cova de l’Indi, recórrer-la en llanxes que abordareu dins de la cova, si riu subterrani. Al final de la tarda ens allotjarem a la vall, des d’on tindrem unes vistes privilegiades d’aquest singular entorn natural. A la nit podeu anar a ballar una estona al veí poble de Viñales.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 06

QUART DIA: Viñales – Cayo jutías – Viñales.
Hotel Los Jazmines o similar, 3 ***.
Esmorzar a l’hotel. Sortirem rumb a la costa nord de Pinar del Río, rumb a un dels Cayos més impressionants i verges de la zona: Cayo jutías. Podrem gaudir d’una platja amb aigües cristal·lines i de bellesa incomparables.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 07

Després que mengeu tornar a la vall de Viñales.
Si ho preferiu us passo el contacte d’Ariel i Yamika (una família local) que us poden fer una llagosta per al retorn a la zona, i fins i tot Ariel us pot mostrar la zona des de la seva experiència com a guia free-lance.

CINQUÈ DIA: Viñales – Pantà de Zapata – Cienfuegos – Trinitat.
Finca Maria Dolors, 3 ***. Bungalows Superiors.
Esmorzar. Sortir d’hora, després d’esmorzar, rumb al Parc Natural Pantà de Zapata. Tenim unes 4 hores llargues de carretera, encara que hi ha punts on parar a prendre alguna cosa. Anirem per la “autopista” de 8 vies. Pel camí veurem persones que estan a la carretera “haciendo botella” (auto stop).

En arribar a Guamá cal Visitar el viver de cocodrils, el llogaret Taina i les rodalies de la Llacuna del Tresor. Menjar a La Llacuna, la qual podreu recórrer en llanxes.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 08

Després de dinar, sortir rumb a Cienfuegos Visitar el més emblemàtic de la ciutat: el teatre Terry, Boulevard, el Parc, el Palau de la Vall, on podreu beure una mica i gaudir de les vistes de la badia abans de seguir cap a Trinitat. Fins Trinitat tenim una hora de camí. Després de fer el check-in anar a caminar per la ciutat de Trinitat … que és com viatjar enrere en el temps. Hi ha moltes coses a fer i veure, però sobretot a la nit cal visitar l’escalinata, al costat de la catedral: música en viu, gent ballant, molta vida ….

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 09

SISÈ DIA: Trinitat.
Finca Maria Dolors, 3 ***. Bungalows Superiors.
Esmorzar i sortir, pel vostre compte, a recórrer Trinitat i rodalies: Vall dels Enginys, Torre Manaca Iznaga, els senders i els Salts d’aigua del Caburní, en plena Serra del Escambray … hi ha moltes coses a fer abans del capvespre. Al final de la tarda la platja és sempre agradable. A la nit a la casa de la Trova podem escoltar música en viu, o senzillament caminar pels carrers tranquil d’una ciutat que sembla detinguda en el temps 300 anys … Si voleu conèixer alguna família trinitària us recomano visitar algun paladar, podeu sopar i conèixer una mica com viu una família trinitària amb el seu petit negoci privat (és recomanable reservar). Us dono el contacte de la casa de Donya Mireia per sopar. Eliecer, l’espòs de la Mireia és un excel · lent cuiner (sopar amb Llagosta us costarà sobre els 12,00 CUC per persona), dir-los que vénen de Barcelona, de part nostre, perquè us preparin un bon sopar, avisar abans amb temps.

SETÈ DIA: Trinitat – Camaguey.
Hotel Camí de Ferro, amb encant.
Gaudir de l’esmorzar i de la ciutat fins a mig matí. Sortir sobre les 12:00 rumb a Camaguey. La “Carretera Central” és de 2 carrils. Aquesta carretera és la principal via que travessa l’illa d’un extrem a l’altre. La seva construcció es remunta a la dècada dels anys 20 del passat segle.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 10

Arribareu a Camaguey a mitja tarda … abans travessarem diversos pobles i ciutats: Sancti Spiritus, Hatibonico, Ciego de Avila, Florida … Després de deixar les maletes a l’hotel amb encant, podeu caminar pel boulevard rumb a la Plaça Maceo i al Parc Agramonte, visitar l’església de la catedral, la biblioteca municipal i després caminar pel carrer Cisneros fins a la Plaça dels Treballadors, admirar la casa del Ignacio Agramonte i després acabar davant del Teatre Principal. Us proposo sopar a l’hotel, es menja molt bé.
A les 20:00 quedarem, a la recepció de l’hotel, amb Anabel, estudiant d’Arquitectura i amiga camagüeyana, que us convidarà a prendre alguna cosa mentre camineu una mica pel nocturn Camaguey. Soparem a la Plaça de Sant Joan de Déu, en un antic casalot colonial convertit en Restaurant 1800, o potser a La Isabela.

VUITÈ DIA: Camaguey.

Camí de Ferro, 3 *** amb encant.
Esmorzar. A l’hora que convingueu amb Anabelita quedareu a la recepció de l’hotel i començarem un recorregut caminant, que s’allargarà fins a la tarda, pels punts més interessants de la ciutat: Plaça Sant Joan de Déu, Parc Agramonte, Teatre principal, Casino campestre, plaça del Carme, Plaça de la Caritat i el cementiri, on visitarem la cèlebre tomba de Dolores Rondón. Al final de demà ens anirem a la festa del “porc Asao”. Dinarem al pati d’una casona, un “puerquito rostit” al més pur estil local, compartint amb alguna família camagüeyana.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 11

NOVÈ i DESÈ DIES : Cayos del Nord de Vila Clara.
Hotel Husa Cayo Santa Maria, 5 *****, Junior Suite.
Esmorzar. Dies per gaudir de la platja, de les instal·lacions de l’hotel o de les moltes i diverses activitats que s’organitzen a la marina, com ara l’excursió en catamarà, el bany amb dofins o les immersions a la zona.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 12

ONZÈ DIA: Cayos del Nord de Vila Clara – Tapaste – l’Havana.
Suite Havana, maison amb molt d’encant al cor de l’Havana Vella.
Esmorzar. Sortirem, cap a les 11, rumb Santa Clara i d’aquí prendrem la “autopista” de 8 vies. Gairebé unes 3 hores després de sortir de Santa Clara, abandonarem l’autopista per desviar per carreteres de camp, travessar el petit poblet de Tapaste, on segurament farem una paradeta per estirar els peus, i recollir un guia freelance que us portarà fins Les escales de Jaruco (l’accés a les escales de Jaruco només es permet de Dijous a diumenge, si està tancat podeu fer alguna visita per admirar la naturalesa de la zona).

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 14

La carretera que ens porta fins al parc Escales de Jaruco transcorre a través d’un paisatge únic al món pel que fa a flora ser refereix, així com pel tipus d’elevacions muntanyoses que veurem. Al final del camí veurem el litoral habanero, i el sky line de la capital, des d’una perspectiva que pocs visitants tenen l’oportunitat d’admirar i gaudir. Us recomano menjar al paladar de la Carpintera, un sui generis empresària local. Sobre les 18:00 posar rumb a l’Havana. Tornarem a Suite Havana.
A les 21:00 hores Sopar de Comiat, molt prop de l’hotel, al Paladar Laurent Cafè. Sopareu en un antic Pent House convertit en pròspera empresa privada, arran dels canvis econòmics a l’illa dels últims anys.

Bear Travel - FD Cuba all teu aire 15

DOTZÈ DIA: l’Havana – Europa.
Nit a bord.
Aquest serà l’últim dia d’aquest viatge a Cuba. Sempre podem tornar … Us recomano aquest dia per caminar amb calma per l’Havana Vella. Podem fer les últimes compres; prendre un mojito a La Bodeguita del Medi o anar a gaudir dels Jardins de l’Hotel Nacional de Cuba. A la tarda ens recolliran a l’Hotel per portar a l’aeroport i agafar el vol de tornada a Barcelona.

TRETZÈ DIA: Arribada a Europa i vol de connexió cap a Barcelona.

Els serveis inclosos són:

 • Vols Barcelona – París – Havana – París – Barcelona en classe turista, amb Air France.
 • Sala VIP a l’arribada a l’Havana.
 • Trasllat privat Aeroport – Havana Vella.
 • 2 nits Hotel Suite Havana, Maison amb molt d’encant al cor de l’Havana Vella.
 • Sopar de Benvinguda a l’Havana el pla tapes al cubà.
 • Visita de l’Havana, en privat, amb menjar en Paladar Donya eutímia i Mojito.
 • 2 nits AE a Hotel Los Jazmines o similar, a la zona de Viñales.
 • 2 nits AE a Finca Maria Dolors, a la zona de Trinitat.
 • 2 nits AE a Hotel Camino de Ferro, a Camaguey ..
 • 3 nits TI a Hotel Husa Cayo Santa Maria, 5 *****.
 • 1 nit Hotel Nacional de Cuba.
 • City especial de Camaguey, amb dinar de pernil de porc rostit a casa de família local.
 • Sopar especial en Camaguey, Paladar 1800.
 • Cotxe de lloguer Econòmic de Cubacar durant 10 dies, km il · limitat.
 • Sopar de comiat en Paladar Laurent Cafè.
 • Visita a les Escales de Jaruco, amb menjar en paladar rústic de Tapaste.
 • Visat Turista.
 • Assistència en destinació.

En el preu no inclou:

 • Propines per a guies, maleters, etc.
 • Entrades als parcs naturals, museus i altres llocs que puguin cobrar entrades.
 • Menjars o sopars que no estiguin detallades en l’itinerari.
 • Qualsevol servei no detallat en el preu inclou d’aquest itinerari.
 • Assegurança de lloguer del cotxe (aproximadament 15,00 CUC per dia de lloguer).
 • Gasolina per la ruta establerta.
 • Dipòsit de Garantia (uns 150 CUC que tornen al final del lloguer del cotxe)
 • Taxes de duana a la sortida de Cuba (aproximadament 25,00 CUC, uns 23,00 € al canvi. El pagament d’aquestes taxes és obligatori. Han d’abonar en efectiu).
 • Peatges a les autopistes o pedraplè al caure.
 • Aparcament on deixem el cotxe de lloguer.
 • Assegurança de viatge bàsic.

Situació al plànol

 

T’agrada la nostra proposta ? Comparteix-la amb els teus amics !

Si vols fer aquest meravellós viatge, truca’ns o envia’ns aquest formulari.  Ens posarem en contacte i t’informarem sense cap compromís de tots els detalls…  T’esperem !

[cfwc]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *