CUBA. TABAC I ROM. 27 FEBRER. 9 DIES

 

Itinerari

27 FEBRER PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – L’HAVANA
Sortida en autocar cap a l’aeroport de Prat, per volar a les 12’00 h cap l’Havana (via Madrid). Arribada a l’aeroport José Martí a les 18’45h. Trasllat a l’hotel amb breu panoràmica de la capital de Cuba, Havana moderna, per l’avinguda del Malecón, acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel Tryp Habana Libre.
28 FEBRER L’HAVANA
Esmorzar. El nostre primer dia per gaudir de l’Havana. Començarem el recorregut de la ciutat. Gaudint el ritme dels seus carrers i de la seva gent. Caminarem per les places més boniques de la zona: Plaça Vella, Plaça de Sant Francesc, Plaça de la Catedral. Podrem degustar el típic mojito a la coneguda Bodeguita de Enmedio, on gaudirem de l’atmosfera havanera dels anys 50. Dinar. A la tarda, continuarem el nostre recorregut fins el Templete, des d’on iniciarem una visita panoràmica de l’Havana moderna, passant pel emblemàtic Hotel Nacional. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament. A les 21’00h assistirem a la tradicional cerimònia del “cañonazo”, a la fortalesa de “El Morro”. També podrem conèixer el mundialment cèlebre bar “El Floridita”, on hi ha uns dels millors còctels Daiquiri del món.
1 MARÇ L’HAVANA PINAR DEL RIO – VIÑALES
Esmorzar. Excursió a la província de Pinar del Río, i admirar els singulars paisatges naturals d’aquesta regió cubana, amb les seves plantacions de tabac. Dinar a la zona. Visitarem al llarg del dia la Vall de Viñales, ubicada en una bonica plana en la qual es troben unes curioses formacions anomenades mogotes: petits turons de parets verticals, la Cova de l’Indi, la que recorrem en llanxes pel riu subterrani; el mirador dels Jazmines, des d’on tindrem una de les vistes més boniques de la vall. Visita la fàbrica de Ron Guayabita. Retorn a La Habana, sopar i allotjament. La nostra guia ens acompanyarà per l’Havana Vieja, gaudir del seu l’ambient a la zona de l’Havana Café, etc.
2 MARÇ L’HAVANA – GUAMÀ – CIENFUEGOS
Esmorzar. Sortida direcció al Parc Natural Pantà de Zapata. En arribar a Guamà visitarem el viver de cocodrils, Taina i les rodalies de la Llacuna del Tresor. Dinarem a la Llacuna, la qual recorrerem en llanxes. Després de dinar, continuarem rumb a Cienfuegos. Visita panoràmica: Teatre Terry, Boulevard i Palau de la Vall. Després d’instal·lar-nos, anirem a veure la posta de sol des de la Terrassa del Palau de la Vall, serà una experiència única. Sopar i allotjament a l’hotel Unión o Jagua a Cienfuegos.
3 MARÇ CIENFUEGOS – TRINIDAD
Esmorzar. Sortida direcció a Trinidad, la ciutat colonial més ben conservada. Recorrerem Trinidad, que és com viatjar enrere en el temps, i ens deixarem sorprendre per la singularitat d’aquesta vila… visitarem “La Canchánchara”. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la vila… hi ha moltes coses a fer abans del capvespre. Però sobretot a la nit cal visitar l’escalinata, al costat de la catedral: música en viu, gent ballant, molta vida… Sopar i allotjament a l’hotel Iberostar Trinidad.
4 MARÇ TRINIDAD – SANTA CLARA – CAYO SANTA MARIA
Esmorzar. Sortida cap a Santa Clara. Visita al monument del CHE a la Plaça de la Revolució, el parc principal de la ciutat; l’antiga estació de ferrocarrils amb el famós tren brindat. A continuació sortida a primer cap al Carib cubà. Gaudirem de les espectaculars platges del famós Cayo Santa Maria. Dinar, sopar i allotjament a l’Hotel Melia Cayo Santa Maria o similar.
5 MARÇ CAYO SANTA MARIA
Estada en règim de Tot Inclòs. Dia lliure per gaudir de les platges. Possibilitat opcional de realitzar navegació per l’escull. Temps lliure a les instal·lacions de l’hotel.
6 MARÇ L’HAVANA – Nit a bord
Esmorzar i dinar a Cayo Santa Maria. A 1ª  hora de la tarda, trasllats a l’aeroport de l’Havana per sortir en vol a les 21’00 h cap a Madrid. Nit a bord.

7 MARÇ MADRID – BARCLEONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Madrid i enllaç en vol cap a Barcelona. Arribada a les 16’20 h i trasllats en autocar cap al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.940 € + Tax 143 €

Suplement hab. Individual : 440 €

SERVEIS:

  • Vols Barcelona – Havana – Barcelona, via Madrid.
  • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
  • Hotels 4*/5*, 3 Nits a La Habana, 1 nit a Cienfuegos, 1 nit a Trinidad i 2 nits Cayo Santa Maria Tot Inclós.
  • Pensió Completa.
  • Visita completa a L’Havana
  • Excursió d’un dia a la Vall de Viñales
  • Circuit privat amb guia local pel recorregut a Guamà, Cienfuegos, Trinidad, Cayo Santa Maria i Santa Clara.
  • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
  • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
  • Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement assegurança cancel·lació : 55 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major  ben justificades i no contempla malalties preexistents.

Visat d’entrada a Cuba : 35 €

CONDICIONS GENERALS :
Passaport amb vigència mínima 6 mesos

Comments are closed