ESCÒCIA I EDIMBURG – 6 JUNY

6 JUNY (Dimecres): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – EDIMBURG
Trasllats a l’aeroport per sortir en vol Cia Norwigen directe a les 07’30 h. cap a Edimburg. Arribada a les 09’25 h i trasllat a l’hotel. Visita detallada de la ciutat d’Edimburg, capital d’Escòcia. Ens dirigirem cap a la Ciutat Nova Georgiana, patrimoni de la UNESCO per visitar Princess Street, Charlotte Square, George Street, St Andrews Square i des de Carlton Hill observarem les millors vistes de la ciutat i el monument de l’almirant Nelson. Podrem contemplar el Holyrood Palace, residència de la Reina d’Escócia, Parlament, escocés, dissenyat pel català Enric Miralles, el monument dedicat a l’escriptor Walter Scout. Dinar. Entrada al Castell d’Edimburg ubicat sobre una roca volcànica que domina la ciutat, l’edifici més emblemàtic d’Escòcia visible a desenes de quilòmetres. La Catedral de Sant Giles amb la seva curiosa cúpula amb forma de corona. Sopar i allotjament a l’hotel.

7 JUNY (Dijous): EDIMBURG, PALAU HOLLYROOD i ROYAL MILE
Esmorzar escocès. Visita del bellíssim palau-residència de la reina d’Anglaterra de Hollyrood, construit al segle XV. Recorregut per la milla reial. Dinar en un pub. A la tarda, passejarem pel centre i anima zona comercial de la capital d’Escòcia. Sopar OPCIONAL al Prestonfield House – WorldFamous Taste of Scotland, gaudirem del plat nacional escocés “haggis” i un bon whisky. Música escocesa amb gaiters, flautes i balls tradicionals en el màgic escenari de la històrica Casa. Allotjament a l’hotel.

8 JUNY (Divendres) : EDIMBURG – ST. ANDREWS – DUNDEE
Esmorzar. Sortida cap a la localitat de South Queensferry, petit poble de pescadors al costat del riu Firth of Forth que té un encant especial i té un inmens pont que el travessa. Arribada a St Andrews, meravellosa ciutat històrica i la meca de tots els golfistes del món. Dinar. Visita a la Catedral i Castell actualment derruits van ser els més grans d’Escòcia. Hi trobarem també els Colleges universitaris de més prestigi del Regne Unit. Sortida cap al Nord del país, en direcció a Dundee. Visitarem el centre històric amb el seva principal atracció; el vaixell de l’exploració a l’Antàrtida “The Discovery” del famós capità Scout segle XX Sopar i allotjament a Dundee Stonehaven.

9 JUNY (Dissabte): PALAU BALMORAL – P.N. CAIRNGORMS – INVERNESS (TERRES ALTES)
Esmorzar escocès i sortida atravessant les terres altes i visita al Castell Balmoral, residència d’estiu de la reina d’Anglaterra, una de les estampes més habituals i belles d’Escòcia. Dinar. Continuació cap al Parc Nacional Cairngorms per gaudir de les impressionants vistes. Visita a Dufftown, on es troba la famosa destilería de whisky Trail , la més antiga d’Escòcia, desposa d’un excel·lent dentre de visites amb audio, traducció al castellà i degustació, . Després ens traslladarem cap a la zona d’inverness. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

10 JUNY (Diumenge): INVERNESS – Creuer LLAC NESS – Castell URQUHART – FORT AUGUSTUS – FORT WILLIAM
Esmorzar escocès. Mini-creuer pel Llac Ness, la llar del Nessie, monstre d’on es creu que habita en aquestes fondes i fosques aigües. Observarem el seu sorprenent paisatge, així com les excluses del gran canal Caledonian que facilitava la navegació dels vaixells escurçant enormement la ruta marina tortuosa del mar del Nord. En ruta, visitarem el Castell d’Urquhart una de les majors fortaleses de l’Escòcia medieval, en l’actualitat en ruines. Dinar. A la tarda, passejarem per la bonica població de Fort Augustus i al final i arribada a Forth William, sopar i dormir en aquesta ciutat històrica on hi van tenir lloc batalles entre anglesos i escocesos originant la llegenda de l’heroi Braveheart. Sopar i allotjament.

11 JUNY (Dilluns): FORTH WILLIAM – GLENCOE – LLAC LOMOND – CASTELL STIRLING – GLASGOW
Esmorzar. Visita de Forth William, la ciutat més gran a l’oest de les terres altes, amb el “Monte Ben Nevis”. A continuació, Glencoe, la vall més històrica i pintoresca d’Escòcia. Arribarem fins el Llac Lomond, conegut com el llac de la reina d’Escòcia. S’han escrit nombroses cançons i poemes sobre aquest llac a causa de seva bellesa i tranquil·litat i coneixerem el Parc Nacional del Trossachs. Dinar. Visita al Castell de Stirling, residència de reis durant segles, seu del parlament escocés i castell, molt important en la història d’Escòcia amb la llegenda del William Wallance. Arribada a Glasgow, on descobrirem aquesta ciutat, la més gran d’Escòcia, situada al riu Clyde. Sopar i allotjament.

12 JUNY (Dimarts): GLASGOW – EDIMBURG – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita de la ciutat de Glasgow, veurem l’arquitectura victoriana de la part antiga de la ciutat, City Chambers i George Square, la Universitat de Glascow i la casa més antiga de la ciutat, Provand’s Lordship. També veurem les drassanes, que van ser les més grans del món i les fàbriques de teixits de la revolució industrial. Dinar. Resta de la tarda lliure. Posterior trasllat a l’aeroport d’Edimburg per sortir en vol a les 20’55h. cap a Barcelona. Arribada i trasllats al punt d’origen.

PREU PER PERSONA (en base 35 viatgers) : 1.580 € + Taxes aeroport: 135 €
Sortida garantida amb menys de 30 passatgers, suplement 75€
 Suplement habitació individual: 350 €
 Supl. cancel.lació 100% del viatge: 25 € per persona.
 L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no
contempla malalties preexistents.
 Sopar folklòric a Prestonfield House amb begudes i trasllats inclosos : 50

 

SERVEIS INCLOSOS:
 Vols directes Barcelona – Edimburg – Barcelona facturació 1 maleta per persona 20 Kgs.
 6 Nits Hotel categoria Turista Superior.
 Règim de pensió completa, excepte un sopar
 Circuit PRIVAT en bus i guia local de parla espanyola.
 Totes les visites descrites a l’itinerari amb entrades a: Parlament escocés, Castell Edimburg, Palau de Hollyrood, Castell i Catedral de St Andrews, Mini-creuer pel llac Ness i Castell d’Urquhart, Destilería de Whisky, Castell Stirling, Castell Balmoral i Prvoand’s Lordship Glasgow.
 Guia acompanyant de Viatjalia Destins
 Trasllats Punt d’origen / aeroport del Prat / Punt d’origen
 Assegurança d’assistència en viatge.

Comments are closed