ESLOVÈNIA – 12 JUNY

12 JUNY (Dimarts): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA –VENECIA – LJUBLJANA
Trasllat a l’aeroport de Barcelona per sortir en vol a Venècia i arribada a les 9:00h iposterior trasllat a Ljubljana. Visita peatonal de la ciutat de Ljubljana, centre cultural,polític, econòmic i científic del país. Inici del tour per Ljubljana, visitarem el magnífic casc antic, podrem conèixer la plaça Preseren, el pont Tripple, el Palau Municipal, el famós mercat del peix i altres. Dinar. A la tarda pujada en funicular fins al castell medieval i visita d’aquest. Trasllats a l’hotel. Sopar i allotjament.

13 JUNY (Dimecres): LJUBLJANA – MARIBOR – PTUJ – LJUBLJANA
Esmorzar. Iniciarem el dia amb un tour a través de Maribor, la segona ciutat més gran d’Eslovènia, coneguda com la ciutat amb la vinya més antic del món comptant amb més de 400 anys. El guia ens portarà a través del vell poble a prop del riu, on apreciarem el veritable cor de la ciutat. Continuarem cap a Ptuj, la ciutat més antiga a Eslovènia. Destaquem la seva mític castell i al centre de la ciutat el monument d’Orfeu. Dinar i petita degustació de vins d’aquesta zona d’Eslovènia. A la tarda arribada Ljubljana, temps lliure en aquesta agradable ciutat. Sopar i allotjament.

14 JUNY (Dijous): Llacs BLED i BOHINJ; Funicular al Mt. Vogel
Esmorzar. Al matí sortirem en un bonic passeig al voltant del llac Bled i embarcarem en un tradicional bot per visitar l’illa al centre del llac, on hi ha l’església de l’Assumpció, del segle XVII .. Després del passeig en pot continuarem amb la visita al castell en el pujol, el qual és una atracció única a veure a Bled. Més tard continuarem cap a un dels llacs alpins més grans d’Eslovènia – el llac Bohinj. Podrem admirar la seva increïble bellesa i gaudir d’un moment relaxant a la costa del llac. Dinar. A la tarda, anirem amb el funicular cap a la Muntanya Vogel que ens mostrarà les joies amagades dels Alps Julians, des d’on divisarem el món Triglau. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

15 JUNY (Divendres): LJUBLJANA – KRANSJSKA GORA ; Alps Julians
Esmorzar. Al mati ens dirigirem cap a la zona dels Alps Julians on visitarem la gorja de Vintgar , farem una passejada per la ribera del riu Radovna. A la tarda seguirem direcció Kransjska Gora, capital de l’Eslovènia alpina i gaudirem dels seus paisatges. Sopar i allotjament.

16 JUNY (Dissabte): KRANSJSKA GORA – SINGULAR TREN COVES POSTOJNA – CASTELL PREDJAMA – PORTOROSE
Esmorzar. Sortida a 1a hora per visitar la reina de totes les coves – La Cova de Postojna, l’única cova al món amb un tren al seu interior, on podrem veure formacions d’estalactites i estalagmites multiformes i acolorides. Després visitarem el famós Castell Predjama, únic situat en una cova. Seguirem la ruta pels pobles més tradicionals fins arribar a Portorose, famós ressort sobre la costa de la mar on podràs relaxar-te a la platja. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 JUNY (Diumenge): PORTOROSE – PIRAN – KOPER Costa Adriàtica
Esmorzar. Sortida de l’hotel i trasllat a la zona costanera d’Eslovènia, arribada a Piran. Aquesta joia eslovaca solia ser part de la República Veneciana pel que la seva arquitectura recorda a la famosa Venècia i és considerada una de les ciutats més adorables al món. Continuació cap a Koper on tindrà lloc el dinar. A la tarda, visita de Koper, que es la principal contribuent de l’economia eslovena. En època romana, va ser una illa, posteriorment es va unificar al continent i fou residencia del Papa Gregori, on destaquem el seu casc antic medieval, les famoses salines, recorregut pels principals carrers, la coneguda Plaça de Tito amb el seu Palau Pretorià, l’antiga Llotja de Comerç, que actualment es la seu d’una cafeteria amb molt encant. Retorn a Portorose. Sopar i allotjament.

18 JUNY (Dilluns): PORTOROSE – GORISKA BRDA – SOCA RIVER VALLEY – MUSEU 1a GUERRA MUNDIAL – VENECIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Després de l’esmorzar, sortida per descobrir a la bonica regió de Goriška Brda, l’anomenada la Toscana eslovena,ofereix increïbles vistes dels turons, vinyes i típics pobles. A continuació ens traslladarem cap a la vall del riu verd maragda Soca. La regió va ser escenari de la batalla de Caporetto durant la Primera Guerra Mundial, es troba just al cor de la vall, i ofereix l’oportunitat de visitar el museu. Dinar. Resta de la tarda lliure i a les 18:00h trasllat a l’aeroport de Venècia per sortir en vol a les 21:40h. Arribada a Barcelona i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 1.360 €
Taxes aeroport: 98 €
Suplement habitació Individual: 275 €

SERVEIS :
 Vols directes Barcelona Venècia / Barcelona.facturació 1 maleta 20 Kgs per persona
 HOTELS 4* garantits.
 PENSIÓ COMPLETA,
 Guia acompanyant durant tot el viatge.
 Autocar privat per realitzar tot el circuit.
 Guies locals de parla castellana durant tot el viatge.
 Viatge en funicular i entrades al castell de Ljubljana
 Viatge en barca tradicional Pletna i visita a l’illa del llac Bled
 Viatge en funicular al turó Vogel amb vistes al Mont Triglav.
 Entrades: Museu l Guerra Mundial (Batalla Caporeto)
 Degustació de vi: a Ptuj.
 Visita de la Cova de Postojna, recorregut en tren i Castell de Predjama
 Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.
Suplement assegurança de cancel·lació: 25 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.
En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Comments are closed