ESLOVÈNIA – 9 AGOST 18′

9 AGOST (Dijous): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LJUBLJANA
Al mati, trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Ljubljana a Arribada a les 15’10 h i trasllats a l’hotel, recorregut panoràmic. Sopar i allotjament.

10 AGOST (Divendres): LJUBLJANA – SINGULAR TREN CUEVAS POSTOJNA – LIPICA – PORTOROSE
Esmorzar. Sortida a 1ª hora per visitar la reina de totes les coves – La Cova de Postojna, l’única cova al món amb un tren al seu interior, on podrem veure formacions d’estalactites i estalagmites multiformes i acolorides. Després visitarem el famós Castell Predjama, únic situat en una cova. Continuarem cap al famós ranxo de sementals a Lipica. Dinar. A la tarda podrem admirar els famosos cavalls Lipizzaner, els quals neixen negres i que en créixer el seu pelatge canvia a blanc. Seguirem la ruta pels pobles més tradicionals fins arribar a Portorose, famós resort sobre la costa de la mar on podràs relaxar-te a la platja. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 AGOST (Dissabte): PORTOROSE – GORISKA BRDA – SOCA RIVER VALLEY – MUSEU 1ª GUERRA MUNDIAL –KOBARID – PORTOROSE
Després de l’esmorzar, sortida per descobrir a la bonica regió de Goriška Brda, l’anomenada la Toscana eslovena, ofereix increïbles vistes dels turons, vinyes i típics pobles. Degustació a unes bodegues representatives de la zona. A continuació ens traslladarem cap a la vall del riu verd maragda Soca. La regió solia ser part del front Isonzo durant la Primera Guerra Mundial, tristament famós per les 12 batalles van succeir a Caporetto (Kobarid), que es troba just al cor de la vall, i que ofereix l’oportunitat de visitar el museu. Dinar. Després ens endinsarem en el món de l’alpinisme, i retorn a Portose. Sopar i allotjament.

12 AGOST (Diumenge): PORTOROSE – PIRAN – KOPER – BLED
Esmorzar. Sortida de l’hotel i trasllat a la zona costanera d’Eslovènia, arribada a Piran. Aquesta joia eslovaca solia ser part de la República Veneciana pel que la seva arquitectura recorda a la famosa Venècia i és considerada una de les ciutats més adorables al món. Continuació cap a Koper on tindrà lloc el dinar. A la tarda, visita de Koper, que es la principal contribuent de l’economia eslovena. En època romana, va ser una illa, posteriorment es va unificar al continent iM fou residencia del Papa Gregori, on destaquem el seu casc antic medieval, les famoses salines, recorregut pels principals carrers, la coneguda Plaça de Tito amb el seu Palau Pretorià, l’antiga Llotja de Comerç, que actualment es la seu d’una cafeteria amb molt encant. Trasllats fins al Llac Bled. Sopar i allotjament.

13 AGOST (Dilluns): BLED – Llac BOHINJ – Mt. VOGEL – BLED
Esmorzar. Al matí sortirem en un bonic passeig al voltant del llac Bled i embarcarem en un tradicional bot per visitar l’illa al centre del llac, on hi ha l’església de l’Assumpció, del segle XVII .. Després del passeig en pot continuarem amb la visita al castell en el pujol, el qual és una atracció única a veure a Bled. Més tard continuarem cap a un dels llacs alpins més grans d’Eslovènia – el llac Bohinj. Podrem admirar la seva increïble bellesa i gaudir d’un moment relaxant a la costa del llac. Seguirem amb un trecking opcional cap a la cascada Sàvica (3 Eur) amagada a prop del llac Dinar. A la tarda, anirem amb el funicular cap a la Muntanya Vogel que ens mostrarà les joies amagades dels Alps Julians, des d’on divisarem el món Triglau. Retorn a l’hotel i resta de la tarda lliure, sopar i allotjament.

14 AGOST (Dimarts): BLED – MARIBOR – PTUJ – LJUBLJANA
Esmorzar. Iniciarem el dia amb un tour a través de Maribor, la segona ciutat més gran d’Eslovènia, coneguda com la ciutat amb la vinya més antic del món comptant amb més de 400 anys. El guia ens portarà a través del vell poble a prop del riu, on apreciarem el veritable cor de la ciutat. Continuarem cap a Ptuj, la ciutat més antiga a Eslovènia. Destaquem la seva mític castell i al centre de la ciutat el monument d’Orfeu. Dinar i petita degustació de vins d’aquesta zona d’Eslovènia. A la tarda arribada a Ljubljana, temps lliure en aquesta agradable ciutat. Sopar i allotjament.

15 AGOST (Dimecres): LJUBLJANA Castell medieval
Esmorzar. Inici del tour per Ljubljana, centre cultural, polític i econòmic del país. Visitarem el magnífic casc antic podrem conèixer la plaça Preseren, el pont Tripple, el Palau Municipal, el famós mercat del peix i altres. Continuarem el viatge en funicular cap al turó del castell, per gaudir d’una increïble vista sobre la ciutat i descobrir l’historia del castell medieval. Dinar. Tarda temps lliure. Sopar i allotjament.

16 AGOST (Dijous): LJUBLJANA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada al migdia i trasllats al nostre punt d’origen

PREU PER PERSONA : 1.430 €
Taxes aeroport: 140 €
Suplement habitació Individual: 286 €


SERVEIS :

 Vols directes Barcelona / Ljubljana / Barcelonafacturació 1 maleta 20 Kgs per persona
 Hotels 3* Superior
 PENSIÓ COMPLETA, excepte dinar del 1é dia.
 Guia acompanyant durant tot el viatge.
 Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
 Autocar privat per realitzar tot el circuit.
 Guies locals de parla castellana durant tot el viatge.
 Viatge en funicular i entrades al castell de Ljubljana
 Viatge en barca tradicional Pletna i visita a l’illa del llac Bled
 Viatge en funicular al turó Vogel amb vistes al Mont Triglav.
 Entrades: Museu l Guerra Mundial Kobarid (Batalla Caporeto), Granja sementals de Lípica
 2 degustacions de vins: a Goriska Brda i a Ptuj.
 Visita de la Cova de Postojna, recorregut en tren i Castell de Predjama
 Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.

Suplement assegurança de cancel·lació: 25 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.
En el cas d’estar interessats,caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Comments are closed