EXTREMADURA 22 OCTUBRE

 • 22 OCTUBRE (Dilluns): PUNT D’ORIGEN NAVALCARNERO – MÉRIDA (ALMENDRALEJO)

Sortida a la hora indicada des del nostre punt d’origen en direcció Extremadura. Dinar en restaurant a Navalcamero. Continuació del viatge i arribada a Almendralejo, població próxima a Mérida, ciutat romana. Sopar allotjament.

 • 23 OCTUBRE (Dimarts): MÉRIDA ROMANA

MERCAT DELVAS (PORTUGAL) Esmorzar i sortida per visitar la ciutat de Mérida. Una de les més brillants de l’lmperi Roma, situat al marge del riu Guadiana, visitarem el pont roma, la pla,;:a d’Espanya, el carrer peatonal de Santa Eulalia, l’Amfiteatre i el Circ roma. Retom a l’hotel pel dinar. A la tarda anirem a Elvas, ciutat portuguesa de la regió de l’Alentejo, que té un fantastic aqüeducte,  la   Catedral  del  gótic  tarda,   7 bastions i les fortaleses de Sta. Luzia i Nossa Senhora de Gra,;:a. Sopar i allotjament a l’hotel.

 • 24OCTUBRE (Dimecres): MONESTIR DE GUADALUPE – MÉRIDA

 Després de l’esmorzar sortida direcció Guadalupe, típica població de Caceres, que conserva en els seus carrers tot el sabor de temps passats.De gran tradició !legendaria i religiosa, visitarem el Real “Monasterio de la Virgen de Guadalupe”, impressionant edifici, que és temple i fortalesa a la vegada.Dinar. Tarda lliure a la ciutat de Mérida i visita al Museu d’Art Roma.

Sopar i allotjament a l’hotel.

 • 25 OCTUBRE (Dijous): RUTA DELS CONQUERIDORS: TRUJILLO I CÁCERES

Esmorzar i sortida de !’hotel direcció Trujillo o també anomenada Bressol deis Conqueridors, on han nascut homes tant il·lustres com Orellanos, Pizarro, … visita panoramica, destaca el seu magnífic castel! des d’on podem contemplar una meravellosa vista  de  la ciutat. la pla9a major, presidida per una imatge de Pizarro i l’església de Sta. Maria. Sortida cap a Caceres. Dinar. A la tarda visita panoramica de la ciutat, declarada Ciutat Patrimoni de la Humanitat perla UNESCO, on destaca el seu barri antic i monumental, la Torre de Bujaco, la casa del Mono, !’Ermita de Nuestra señora de la Paz. Retorn a !’hotel.

Sopar i allotjament.

 • 26 OCTUBRE (Divendres): VALL DE JERTE – PLASENCIA i TALAVERA DE LA REINA

Esmorzar i sortida direcció Valle de Jerte, d’un gran atractiu paisatgístic, amb els seus horts, prats i més d’un milió de cirerers.

Recorregut per les principals poblacions de la vall, Mirador de El Tomo, Rebollar, Cabezuela del Valle i Jerte. Dinar. A la tarda temps lliure a la ciutat de Plaséncia, ciutat monumental a la vorera del riu Jerte. Continuació fins arribar a Talavera de la Reina. Sopar i allotjament.

 • 27 OCTUBRE (Dissabte): TALAVERA DE LA REINA- SARAGOSSA- PUNT D’ORIGEN

Esmorzar    i sortida direcció Saragossa. Dinar de comiat. Prosseguirem el viatge fins arribar als nostres punts de sortida.

PREU PER PERSONA: 580 € ( En base 30 persones)

Nota: Si només arribem a 25 pax, lú haura suplement de 50€

Suplement habitació individual: 115 €

 SERVEIS INCLOSOS:

 • Autocar Gran Turisme.
 • 4 Nits Hotel 3* a Almendralejo
 • 1 Nit Hotel 3* a Talavera de la Reina Pensió completa. Begudes incloses. Expert guia acompanyant.
 • Entrades: Teatre de Mérida, Museu Art Roma, Església Sta. Maria a Trujillo, Monestir de Guadalupe.
 • Asseguran9a d’assisténcia

No inclos:

Asseguranc;a de cancel.lació 10€

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *