GALICIA I RIES BAIXES – Festa del Marisc 6 Octubre

6 OCTUBRE PUNT D’ORIGEN – BENAVENTE – CAMBADOS
Sortida a primera hora del matí en direcció a Zaragoza fins arribar a Benavente, on dinarem. A la tarda seguirem ruta fins a Cambados. Acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.
7 OCTUBRE CAMBADOS – VIGO – COMARCA DEL SALNÉS
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Vigo, ciutat més gran de Galícia on visitarem el seu Museu Municipal de “Quiñones de León” , antiga casa visitarem el seu petit cas antic on es troba el famós mercat “de la Piedra” i veurem les típiques “ostreiras”. Dinar a l’hotel. A la tarda visita de a la població de Cambados, catalogada com a conjunt històric i artístic, on visitarem una de les millors bodegues de vi “Albariño” Sopar i Allotjament.
8 OCTUBRE CAMBADOS – BAIONA – LA GUARDIA – TUY – VALENÇA DO MINHO – SANTA TECLA
Esmorzar i sortida cap a la part més baixa de les ries Gallegues, parada a Baiona, ciutat fortificada amb el seu parador nacional. Continuació cap a La Guardia, des d’on es divisa una esplèndida panoràmica de la desembocadura del riu Minho. Tuy, recorregut panoràmic per aquesta bonica població; Catedral de Santa Maria de Tuy, Monument dels cavalls a la glorieta de Vigo, Convent de Santo Domingo, Església de San Bartolomé Rebordans i l’impressionant pont que uneix Espanta i Portugal. Dinar. Seguirem fins a Valença do Minho, situada al nord de Portugal i famosa per seu mercat d’articles típics portuguesos. També pujarem al mirador de Santa Tecla (entrada inclosa) per gaudir de les vistes de la desembocadura del Riu Miño i un antic Castro (poblat Celta). Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
9 OCTUBRE CAMBADOS – O’GROVE – LA TOJA – PONTEVEDRA -COMBARRO
Estada en regim de pensió completa. Al mati, realitzarem visita a l’Illa de la Toja,  racó balneari de gran bellesa situat en una península. Seguirem fins a O’ Grove per visitar el seu pintoresc port de pescadors. Des d’on realitzarem un mini creuer en catamarà per la Ría d’Arosa amb degustació de musclos  a bord, on podrem gaudir d’unes vistes de Cambados, Vilanova i l’illa d’Arousa, Faro das Pedras, i observar fons marins. Dinar a l’hotel. Per la tarda, sortida direcció Pontevedra, capital de les Ries Baixes, on visitarem passejant pel seu casc antic, Plaça de la Leña i la Herrería, les esglésies de Santa Maria la Major i de la Peregrina, etc. A continuació visitarem a Combarro, declarat Recinte Històric Artístic des de 1973, on podrem contemplar els innumerables horreos sobre el mar. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
10 OCTUBRE CAMBADOS – A CORUÑA
Esmorzar. Sortirem cap a La Corunya i visita amb guia local d’aquesta històrica ciutat: Torre de Hércules, un dels fars més antics del món, Castell de Sant Anton, Passeig Marítim, el seu ambient senyorial amb les seves famoses cases “acristalades” del port, casc antic, la prestigiosa Plaça de l’Ajuntament, plaça Maria Pita, la platja de Riazor. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.
11 OCTUBRE CAMBADOS – SANTIAGO
Esmorzar a l’hotel. Al matí visita guiada de la ciutat de Santiago, capital cultural de Galícia i una de les ciutats més emblemàtiques d’Europa. Visita acompanyats d’un guia local: Plaça del Obradoiro, la Catedral, amb el Pòrtic de la Glòria i Apòstol Santiago, els seus carrers empedrats amb gran càrrega cultural i comercial. Dinar en restaurant. Després de dinar tindrem la tarda lliure per passejar per la zona comercial y casc antic. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

12 OCTUBRE CAMBADOS – BURGOS – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida a primera hora del mati en direcció a Burgos. Dinar. A la tarda, continuació del viatge fins arribar al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA: 490 €
Suplement habitació individual :    183

SERVEIS INCLOSOS:                                                            

  • Autocar molt confortable, Gran Turisme.
  • 7 dies en Cambados Hotel 3***
  • Règim de pensió completa. Begudes incloses.
  • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
  • Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació
  • Guia local a Santiago de Compostela, A Coruña
  • Entrades: Bodegues Albariño amb degustació, Monestir Santa Tecla
  • Catamarà Ria Arosa amb degustació musclos

Comments are closed