GRAN TOUR DE LONDRES 5 DIES

12 SETEMBRE (Dijous): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA- LONDRES

Trasllats a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe cap a Londres. Arribada i inici de la visita al centre de Londres en autocar privat i guia local, que ens situara als principals punts d’interes de la ciutat; passarem per la residencia del primer ministre britanic, 10 de Downing Street i pel pont de Westminster. A l’hora prevista, ens aproparem al Buckingham Palace, residencia de la reina, per presenciar la desfilada del famós canvi de guardia. Panoramica de Mayfair, Sloane Street i barri de Chelsea amb el carrer de les ambaixades de Belgravia. Check-in a l’hotel. 

Dinar i temps lliure per descansar o sortir a passejar per Rusell Square i centre de la ciutat, admirarem el nou simbol de Londres: London Eye; la noria més alta del món i les famoses places de Trafalgar i Piccadilly Circus. Sopar i allotjament.

13 SETEMBRE (Divendres): LONDRES – Visita ciutat
Després d’esmorzar, visita amb guia local de l’exterior de l’antiga Abadia de Westminster (entrada opcional), també veurem el majestuós edifici del Parlament amb el famós rellotge Big Ben i l’estatua Churchill.
Continuació cap a Coven Garden, antic mercat i zona molt animada, on tindra lloc el dinar. A la tarda, visita al famós Museu Britanic, amb les seves col.leccions mundials.  Resta tarda, passeig per les avingudes comercial d’ Oxford St., Regent Street i Bond Street. Sopar i allotjament.

14 SETEMBRE (Dissabte): LONDRES HISTÓRIC
Després d’esmorzar, iniciarem la visita admirant la Catedral de Sant Paul. Entrada a la Torre de Londres amb les joies de la corona, el famós Tower Bridge. Dinar.

A la tarda, trasllats cap als famosos Docks de St. Katherine’s (antic moll de Londres, convertits en zona residéncial i d’oci) per realitzar el creuer pel Tamesis, des de la Torre de Londres fins arribar al Big Ben / Parlament, poden admirar els monume:nts des de la perspectiva del riu. Des de el creuer atravesarem el Tamesis pel pont del Mil.leni, de l’arquitécte Norman Foster, admirarem el Teatre Globe on Shakespeare estrenava les seves obres. Després proposem admirar l’exterior el famós Kensington Palace i temps lliure als impressionants magatzems Harrod’s. Sopar i allotjament a l’hotel.

15 SETEMBRE (Diumenge): LONDRES-UNIVERSITAT OXFORD-CASTELL REIAL WINDSOR Opcional

Esmorzar. Al matí, excursió opcional cap a la cituat d’Oxford, per visitar la bonica població i amb entrada un ,conegut college Oxford University. Sortida cap a Windsor, on dinarem. A la tarda, visita al castell amb entrada inclosa: ,el castell habitat més gran i antic del món. La seva ,conservació es meticulosa.
El Castell fou comenat per Guillem el conqueridor al s. XI. És residencia de la corona anglesa des de fa varis segles. Retorn a Londres. Sopar i allotjament a l’hotel.

6 SETEMBRE (Dilluns): LONDRES – HYDE PARiK- BARCELONA- PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Passejada matinal per gaudir del Hyde Park, Oxford St. i Notting Hill. Dinar lliure. A la tarda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 892 € + 123 € Tax
Suplement hab. Individual: 245 €

SERVEIS:

• AVIÓ Barcelona- Londres- Barcelona
• Facturació 1 Maleta 23 Kgs per persona.
• 4 nits Hotel molt céntric, a la zona del Museu Britanic.
• Régim de Pensió Completa, excepte dinar darrer dia.
• Expert guia acompanyant durant tot el viatge
• Totes les visites i trasllats amb guíes locals.
• Entrades: Torre de Londres i joies de la corona i Museu Britimic.
• Creuer pel Tamesis amb les millors vistes de Londres
• Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen
• Assegurana de viatge.

ASSEGURANÇA de cancel.lació (recomenada) : 25 €
– L ‘assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de for9a major ben justificades i no contempla de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.

Excursió opcional de tot el dia, bus i guía local per visitar Oxford amb entrada a la seva Universitat i Castel/ de Windsor, entrada inclosa: 120€ per persona.

Comments are closed