GRAN TOUR D’ESCOCIA I EDIMBURG 7 DIES

Itinerari

30 MAIG PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – GLASGOW
Trasllats a l’aeroport en vol directe per sortir al matí cap  Glasgow. Dinar lliure. Arribada a les 14:10h i inici de la visita de la ciutat de Glasgow, on descobrirem aquesta ciutat, la més gran d’Escòcia, situada al riu Clyde. Gaudirem de la aquitectura victoriana de la part antiga de la ciutat, City Chambers i George Square, la Universitat de Glascow i la casa més antiga de la ciutat, Provand’s Lordship. També veurem les drassanes, que van ser les més grans del món i les fàbriques de teixits de l’època de la revolució industrial. Trasllat a l’hotel sopar i allotjament.
31 MAIG GLASGOW – CASTELL STIRLING – GLENCOE – LLAC LOMOND – FORTH WILLIAM
Esmorzar. Al matí visitarem el Castell de Stirling, residència de reis durant segles, seu del parlament escocés i castell, molt important en la història d’Escòcia amb la llegenda del William Wallance. Dinar. A continuació, Glencoe, la vall més històrica i pintoresca d’Escòcia. Arribarem fins el Llac  Lomond, conegut com el llac de la reina d’Escòcia.  S’han escrit nombroses cançons i poemes sobre aquest llac a causa de seva bellesa i tranquil·litat i coneixerem el Parc Nacional del Trossachs. Posteriorment arribarem a Forth William, la ciutat més gran a l’oest de les terres altes, en aquesta ciutat històrica on hi van tenir lloc batalles entre anglesos i escocesos originant la llegenda de l’heroi Braveheart.  Sopar i allotjament.
1 JUNY F.WILLIAM – Fort AUGUSTUS – CreuerLLAC NESS – Castell URQUHART – INVERNESS
Esmorzar escocès. Al matí passejarem per la bonica població de Fort Augustus, posterior pel Mini-creuer pel Llac Ness, la llar del Nessie, monstre d’on es creu que habita en aquestes fondes i fosques aigües. Dinar. A la tarda observarem el seu sorprenent paisatge, així com les excluses del gran canal Caledonian que facilitava la navegació dels vaixells escurçant la ruta tortuosa pel mar del Nord. Visita al Castell d’Urquhart una de les majors fortaleses de l’Escòcia medieval, en l’actualitat en ruïnes. Sopar i allotjament.
2 JUNY INVERNESS (TERRES ALTES) – PALAU BALMORAL – P.N. CAIRNGORMS

Esmorzar escocès i sortida atravessant les terres altes i visita al Castell Balmoral, residència d’estiu de la reina d’Anglaterra, una de les  estampes més habituals i belles d’Escòcia. Dinar. Continuació cap al Parc Nacional Cairngorms per gaudir de les impressionants vistes. Visita a Dufftown, on es troba la famosa destilería de whisky Trail , la més antiga d’Escòcia, desposa d’un excel·lent dentre de visites amb audio, traducció al castellà i degustació, . Després ens traslladarem cap a la zona d’inverness. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

3 JUNY DUNDEE – ST. ANDREWS – EDIMBURG
Esmorzar i sortida cap a Dundee on visitarem la Catedral i el Castell actualment en ruïnes van ser els més grans d’Escòcia. Hi trobarem també els Colleges universitaris de més prestigi del Regne Unit. Sortida cap a la localitat de South Queensferry, petit poble de pescadors al costat del riu Firth of Forth que té un encant especial amb un immens pont que el travessa. Dinar. A la tarda arribarem a St Andrews, meravellosa ciutat històrica i la meca de tots els golfistes del món. Visitarem el centre històric amb el seva principal atracció; el vaixell de l’exploració a l’Antàrtida “The Discovery” del famós capità Scout del segle XX. Sopar i allotjament a Edimburg.
4 JUNY EDIMBURG, PALAU HOLLYROOD i ROYAL MILE
Esmorzar escocès. Visita del bellíssim palau-residència de la reina d’Anglaterra de Hollyrood, construit al segle XV. Recorregut per la milla 3reial. Dinar en un pub. A la tarda, passejarem pel centre i anima zona comercial de la capital d’Escòcia. Sopar al Prestonfield House – WorldFamous Taste of Scotland, gaudirem del plat nacional escocés “haggis” i un bon whisky. Música escocesa amb gaiters, flautes i balls tradicionals en el màgic escenari de la històrica Casa. Allotjament a l’hotel.
5 JUNY EDIMBURG – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Continuarem amb la visita detallada de la ciutat d’Edimburg, capital d’Escòcia. Ens dirigirem cap a la Ciutat Nova Georgiana, patrimoni de la UNESCO per visitar Princess Street, Charlotte Square, George Street, St Andrews Square i des de Carlton Hill observarem les millors vistes de la ciutat i el monument de l’almirant Nelson. Podrem contemplar el Holyrood Palace, residència de la Reina d’Escócia, Parlament, escocés, dissenyat pel català Enric Miralles, el monument dedicat a l’escriptor Walter Scout. Dinar. Entrada al Castell d’Edimburg ubicat sobre una roca volcànica que domina la ciutat, l’edifici més emblemàtic d’Escòcia visible a desenes de quilòmetres. La Catedral de Sant Giles amb la seva curiosa cúpula amb forma de corona. Temps lliure, hora prudencial (20:20h) de trasllats a l’aeroport en vol directe cap a Barcelona.  Arribada i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.665 € + Taxes aeroport: 135 €
Suplement habitació individual: 375 €

 • Sopar folklòric a Prestonfield House amb begudes i trasllats: 64€ per persona.
 • Assegurança de cancel·lació del viatge: 35 € per persona.
  L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.

 SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols directes Barcelona – Glasgow / Edimburg – Barcelona
 • facturació 1 maleta per persona 20 Kgs.
 • 6 Nits Hotel categoria Turista Superior.
 • Règim de pensió completa, excepte un sopar
 • Circuit PRIVAT en bus i guia local de parla espanyola.
 • Totes les visites descrites a l’itinerari amb entrades a:
 • Parlament escocés, Castell Edimburg, Palau de Hollyrood, Castell i Catedral de St Andrews, Mini-creuer pel llac Ness i Castell d’Urquhart, Destilería de Whisky, Castell Stirling, Castell Balmoral i Prvoand’s Lordship Glasgow.
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Trasllats punt d’origen / aeroport / punt d’origen
 • Assegurança d’assistència en viatge.

Comments are closed