HOLANDA I BELGICA 06 ABRIL

Itinerari
6 ABRIL PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – AMSTERDAM
Trasllats a l’aeroport del Prat, terminal 1, per sortir en vol directe a primera hora del matí destinació a Amsterdam. Arribada, trasllats a l’hotel i visita, amb guia local, de la ciutat. Coneixerem la famosa Plaça Damm, edifici del Rikjsmuseu, llocs històrics com el Palau Reial, torre de la Moneda. Mini-creuer pels canals, admirant les cases construides en el sistema de “polders”. Dinar.  A la tarda, passejarem pel famós “Mercat de les flors” possibilitat de visitar la Casa-Museu, de l’Anne Frank o bé, visitar la fabrica de diamants. Sopar en un restaurant al centre de la ciutat. Passejada pel “Districte Vermell” o gaudir d’un famòs Coffee Shop. Allotjament a l’hotel.
7 ABRIL AMSTERDAM – KEUKENHOF – Molins de Vents ZAANSE SCHANS
Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar al parc floral més bonic del món: KEUKENHOF. Es tracta d’un parc de 32 hectàreas plenes de tulipans i en plena floració, una inolbidable  experiéncia de fragàncies i colors. Dinar. Després ens dirigirem al museu de l’aire lliure de Zaanse Schans, on podrem observar petits molins de vent i adorables casetes de fusta, pintades de colors típics de la regió. Retorn a Ámsterdam. Sopar i allotjament a l’hotel.

8 ABRIL  AMSTERDAM ; MERCAT DELS FORMATGES – VOLENDAM i l’illa de MARKEN – AMSTERDAM

Esmorzar. Sortida cap el mercat dels formatges, amb les seves varietats de Gouda i Edam. Continuarem cap a Volendam, visita guiada d’aquesta antiga illa de pescadors i el seu port de gran encant. Dinar tradicional en un restaurant. A la tarda, anirem cap a Marken, visita de les seves característiques construccions on els seus habitants utilitzan els trajes tradicionals. Sopar i allotjament a l’hotel.

9 ABRIL AMSTERDAM – SCHEVENINGEN – LA HAIA – ANVERS – BRUSSEL·LES
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a La Haia visita de la ciutat; seu del Palau Internacional de Justicia. Continuació cap a Scheveningen i la seva coneguda platja. Arribada i dinar en un restaurant local.  A la tarda, empendrem el viatge cap a Bèlgica, visitant la ciutat flamenca d’Anvers, que ens sorprendrà com a segona capital de Bèlgica. A última hora de la tarda, continuación cap a Brussel·les. Sopar i allotjament a l’hotel.
10 ABRIL BRUSSEL·LES – GANT i BRUIXES
Esmorzar a l’hotel. Excursió, amb guia local,  a Gant, capital de Flandes: Els edificis renaixentistes, la famosa Catedral de San Bavón i tot el casc antic d’origen medieval. Després ens traslladarem cap a la pintoresca ciutat de Bruixes, Patrimoni de la UNESCO, fundada pels vikings. Dinar. Mini-creuer pels canals de la ciutat. Retorn a Brussel·les. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 ABRIL BRUSSEL·LES – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat, amb guía local: La Grand Place, el Maneken Pis, parc del Cinquentenari, taberna de Jacques Brel, el barri de Heisel amb el seu famós Atomium i l’edifici Berlaymont Seu de CEE. Dinar. A la tarda, passejada per la ciutat. Opcional: Visita a de l’exposició de Tintin. Més tard, a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe direcció Barcelona. Arribada i trasllat al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 1.332 €  + Taxes d’aeroport : 95 €
Suplement habitació individual : 318 €

Descompte habitació triple: 5% la tercera persona

SERVEIS :                                                           

  • Bitllet avió BCN – Ámsterdam / Brussel·les – BCN
  • Facturació 1 maleta de 23 Kgs. Per persona
  • Hotel 3* / 4* Amsterdam i Brussel·les
  • Règim de pensió completa.
  • Trasllats aeroports – hotels – aeroports.
  • Excursions amb guia local i entrades incloses: mini-creuer pels canals d’Amsterdam, Parc Floral KEUKENHOF, mini-creuer canals Bruixes i Molins de vent i Anvers.
  • Expert guia acompanyant.
  • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen. En cas de no utilitzar aquest servei hi haurà un descompte de 25 €
  • Assegurança d’assistència en viatge

Suplement assegurança cancel·lació: 35 €

L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de garantia.

Comments are closed