INDIA DEL NORD Octubre

Itinerari

7 OCTUBRE  PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – DELHI
Trasllats a l’aeroport per sortir en  vol a les 09’10 h cap a Munich. Arribada a les 11’40 h. i enllaç immediat  cap a Delhi. Arribada a les 23’15 h. Trasllats a l’hotel i allotjament.
8 OCTUBRE DELHI – Visita ciutat
Esmorzar. Visita a la capital de l’estat indi; el Jamma Masjid, la mesquita més gran de la Índia, situada a cor de Delhi. Després ens dirigirem cap al Raj Ghat, lloc on fou incinerat Ghandi, per continuar amb una panoràmica dels edificis governamentals, una gran avinguda vorejada de parcs i l’imponent Porta de la India. Dinar. També podrem visitar el Temple de Birla, el Temple de Sikh i l’impressionant Minaret de Qtub Minar de 72 mts. d’alçada. Sopar i allotjament a l’hotel.
9 OCTUBRE DELHI – SAMODE PALACE – JAIPUR
Esmorzar i sortida en direcció a Jaipur. Durant visitarem el Samode Palace. Dinar. Continuació del viatge i arribada a Jaipur. Sopar i allotjament a l’hotel. 
10 OCTUBRE JAIPUR – AMBER – JAIPUR

Després d’esmorzar realitzarem la visita a Amber, per pujar fins el palau fortificat. Dinar. A continuació visitarem el Palau del Maharajá i als seus museus. També ens sorprendran els enormes instruments de l’Observatori de Jai Singh, amb els seus instruments astronòmics. Sopar en un típic Haveli hindú. Allotjament a l’hotel.

11 OCTUBRE JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA
Després d’esmorzar, sortida cap a Fathepur Sikri, capital imperial, paralitzada en el temps. Va ser la última ciutat construïda per Akbar i abandonada per manca d’aigua, veurem gran quantitat d’edificis i palaus de l’època mogol. Dinar. Continuació fins a Agra, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
12 OCTUBRE AGRA – TAJ MAHAL
Esmorzar. Al matí, efectuarem una de les visites més emblemàtiques del nostre viatge; el Taj Mahal, mausoleu dedicat a l’amor, construït per l’emperador Sha Vahan en record a la seva esposa, que amb una perfecció arquitectònica insuperable, captiva als qui el contemplen, el Fort Vermell amb els seus palaus de marbre blanc. Dinar. Acabarem la visita amb una passejada amb ricksaw per l’antic basar. Sopar i allotjament a l’hotel.
13 OCTUBRE AGRA – TREN A JHANSI ORCHA – KHAJURAHO
Després d’esmorzar i trasllats a l’estació per sortir en el tren Shatabdi Express de 08’00 h a les 10’30 h. Arribada a Jhansi i trasllats per carretera a Khajuraho. Durant la ruta visitarem Orcha, famosa pels seus temples i palaus i visita d’aquesta ciutat, on s’hi troben els temples més exquisits de la India, construïts entre els segles X i XI, pels reis Chandela. Arribada a Khajuraho, acomodació a l’hotel i dinar. Aquesta ciutat és caracteritza pels seus sota-relleus i les escultures eròtiques que sorprenen per les seves construccions i pel lloc on estan situats. A la nit, recomanem assistir a la cerimònia anomenada Puja, on la música dels brahamans i la il·luminació dels temples, creen una màgica atmosfera. Sopar i allotjament a l’hotel.
14 OCTUBRE KHAJURAHO (temples eròtics) – BENARÉS en avió
Esmorzar. Al matí, visita d’alguns dels seus 22 temples. Encara que presenten diversos motius, les figures més conegudes són les anomenades “mithuna” que s’alcen sobre unes plataformes. A continuació, trasllats a l’aeroport per sortir en vol a les 13’30 h cap a Benarés. Arribada a les 14’10 h a la ciutat de les “Mil escalinates”, i la més sagrada de la India. Visita del Temple de la Mare India i passeig en rickshaw pels ghats. Acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.
15 OCTUBRE BENARES – DELHI en avió
A la sortida del sol, realitzarem un recorregut en barca pel riu Ganges, on contemplarem els fidels purificant-se i fent les ofrenes. Esmorzar. Després efectuarem una passejada pels carrers laberíntics de la ciutat que són l’escenari de la vida quotidiana. Dinar.  A primera hora de la tarda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Delhi. Arribada i enllaç en el vol de Barcelona. Nit a bord.
16 OCTUBRE MUNICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Munich a les 05’30 h. i enllaç immediat cap a Barcelona. Arribada a les 08’25 h i trasllat al nostre punt d’origen.

 

 

PREU PER PERSONA: 1790€

 • Taxes aeroport: 398 €

Supl. habitació individual : 335 €

SERVEIS:

 • Bitllets d’Avió línia regular Cia LUFTHANSA,
 • 2 Trajectes avió domèstics Khajuraho – Benares – Delhi
  + 1 bitllet tren Agra a Jhansi amb aire condicionat.
 • Tots els trasllats privats
 • Circuit terrestre en transport climatitzat
 • Guia hindú de parla espanyola durant tot el viatge.
 • Totes les visites indicades a l’itinerari amb entrades
 • Estades en Hotels 4*
 • Estada en Pensió completa
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Assegurança bàsica de viatge

Suplement assegurança de cancel·lació: 65€

VISAT D’ENTRADA INDIA:

Cal omplir formulari + passaport original amb vigència mínima de 6 mesos + 1 foto + 95 € de taxa consular

Comments are closed