JORDANIA 7 DIES Setmana Santa

Itinerari

15 ABRIL PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – AMMAN (Vol directe)
Trasllats a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe de la Cia Royal Jordanian a les 15’35 h Sopar a bord. Arribada a Amman a les 21’00 h. Trasllats a l’hotel i allotjament. 
16 ABRIL AMMAN City Tour – MADABA – MONTE NEBO – KERAK – PETRA

Esmorzar a l’hotel i visita panoràmica de la ciutat d’Amman, inclou l’antiga ciutadella romana i el Museu Arqueològic. Continuació a Madaba per visitar l’Església de San Jorge, on es troba el primer mapa- mosaic de Palestina. Dinar. Continuació cap al Monte Ebo per admirar la vista panoràmica del Valle del Jordán i de la Mar Morta des de la muntanya. Aquest lloc és important perquè fou l’últim indret visitat per Moisès i des d’on el profeta divisà la terra promesa, a la que mai arribaria. Continuació a Kerak per visitar el castell- fortalesa de l’època de les creuades. Trasllat a Petra, sopar i allotjament a l’hotel.

17 ABRIL CIUTAT PERDUDA DE PETRA
Esmorzar a l’hotel. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits en la roca. Anomenada com la vuitena meravella del món, Petra és un d’aquests llocs del món en el que al menys s’hi ha d’anar un cop a la vida. Accedirem a la ciutat per una gorja denominada Siq d’un kilòmetre de longitud, des d’on descobrirem el tresor: Tomba colosal decorada amb columnes i escultures de refinada bellesa. Dinar. A la tarda coneixerem el teatre i pujarem al Monestir “El Deir” per gaudir de les impresonants vistes de la ciutat en ruines. Després de la visita, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
18 ABRIL PETRA – LITTLE PETRA – WADI RUM

Esmorzar a l’hotel i sortida a les 09:00h. cap a la petita població d’Al Beida per visitar el “caravanserais” conegut com la “Petita Petra”. Continuació a Wadi Rum. Desprès de 1 hora i 30 minuts de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. Dinar. La visita dura unes dues hores i és realitza en vehicles 4×4 conduïts per beduïns (6 persones per cotxe), consisteix en una incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. Durant el recorregut de la visita observarem les meravelles que ha fet la natura i l’erosió amb les roques i la sorra. Tarda lliure per gaudir del desert i la seva posta de sol. Sopar tradicional beduí (barbacoa al desert) i allotjament en les tendes del campament:

19 ABRIL WADI RUM – MAR MORT
Esmorzar a l’hotel i a les 08:30h. trasllat per carretera a la Mar Morta, el punt més baix de la terra (-430 metres). Arribada a l’hotel i dinar. A la tarda gauridem dels banys i podrem exfoliar-nos la pell amb fangs. Les aigües del Mar Mort contenen 47 minerals diferents i tenen múltiples beneficis medicinals i cosmètics. Sopar i allotjament a l’hotel.
20 ABRIL AMMAN – AJLUN – JERASH – AMMAN

Esmorzar a l’hotel i a les 09:00h sortida per realitzar una visita al Castell de Ajlun, fortalesa construïda l’any 1185 i reconstruït més tard en el segle XIII, pel mamelucs desprès de la seva destrucció pels mongols. És una castell de l’època dels creuats, situat dalt de la muntanya i des de on es contempla una preciosa vista. Dinar. A continuació realitzarem la visita a Jerash, una de les ciutats de la Decàpolis. Jerash és troba al nord d’Amman, aproximadament a 45km i a una hora curta per carretera. Durant l’excursió, visitarem l’Arc del Triomf, la Plaça Ovalada, el Cardo, la Columnata, el temple d’Afrodita i a l’acabar, el teatre romà, amb una meravellosa acústica. La conservació de les ruïnes de Jerash, molt sorprenen, podent tenir una idea molt acertada de com eren les ciutats a l’època. Al finalitzar la visita retorn a Amman. Sopar i allotjament.

21 ABRIL AMMAN – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a les 11’45 h cap a Barcelona. Arribada a les 15’45 h i trasllats al nostre punt d’origen.  

PREU PER PERSONA: 1.589 € + Taxes 325€
Suplement habitació individual: 318€
(Visat entrada Jordània inclòs)

SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols directes Barcelona – Amman – Barcelona Cia. Royal Jordanian
 • Facturació d’una maleta 23Kg.
 • Hotels 4*
 • Estada en pensió completa.
 • Totes les visites i excursions incloses:
  Posta de sol en Jeep 4×4 desert del Wadi Rum, Bany al Mar Mort i nit de campament al desert amb festa beduïna al Campament Mazayen.
 • Guia local de parla castellana.
 • Expert guia acompanyant.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
 • Assegurança d’assistència en el viatge.   
 • Suplement assegurança de cancel·lació: 45€
  Aquesta assegurança només cobreix causes de força major ben justificades i  no  contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Preu calculat en base a la cotització de l’Euro = 1.15

Comments are closed