LA XINA – 10 MAIG 18′

10 MAIG (Dijous): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NIT A BORD
Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a les 11’25 h en vol directe a Pekin. Nit a bord.

11 MAIG (Divendres): PEKIN – LAMASTERY DE YONGHE – TEMPLE DEL CEL
Arribada a les 0415h. Trasllats i early check-in a l’hotel Jianguo Garden 5* amb esmorzar. Després visita als temple dels Lamas de Yonghe. Aquest és el temple budista Tibetà de més renom fora del Tibet i es amb diferència el més vistós de Pekín. En una de les estances, veurem una figura de buda de fusta de 18m. d’alçada tallada de un sol arbre. Recorregut en tricicle pel curiós barri de Hutong, típic barri antic de Pekin. Dinar en restaurant típic xinès. A la tarda, visita de l’ impressionant Temple del Cel, símbol de Pekin, va ser construït per la dinastia Ming i està emplaçat en un parc de 267 hectàrees. El temple del cel era l’escenari on acudia l’emperador per resar per les bones collites, reforçar davant la divinitat la seva legitimitat com a governant i expiar els pecats del poble. Avui, el parc del temple del cel esta freqüentat a tota hora per xinesos quehi practiquen tota mena de activitats lúdiques. Allotjament.

12 MAIG (Dissabte): PEKIN – PLAÇA TIAN AN MEN – CIUTAT PROHIBIDA i PALAU D’ESTIU
Esmorzar. Visita a la plaça Tian an Men, construïda per Mao i convertida en un dels punts mítics de la ciutat, a causadels fets succeïts al any 1989. De la plaça ens dirigirem passejant al Palau imperial, una de les construccions més representatives de la Xina, coneguda com la Ciutat prohibida. Construït entre 1406 – 1420 per l´ emperador Yonghe, va servir de residència de 2 dinasties imperials, la Ming i la Quing. Aquí van residir 24 emperadors amb tot el seu seguit i des de aquí varen dirigir el país fins l’any 1911, en que s’instaurà la república. Durant la seva visita podrem veure el Palau de la Suprema Harmonia, que és el més important i el més gran de la ciutat Prohibida, en el centre hi trobem el tron del Drac, des de on l’emperador on governava, també veurem el palau de l’edat tranquil·la, el Palau de la cultura, el parc Sun Yat Sen i altres edificis que fan que aquest complex sigui únic al món. Dinar en restaurant Xinès. A la tarda, visita al Palau d’estiu. Aquest conjunt de Palaus, jardins, pavellons, llacs i corredors va ser en el seu dia el lloc on acudia la reialesa, fugint de l’intolerable calor de l’estiu de la ciutat prohibida. Allotjament a l’hotel.

13 MAIG (Diumenge): PEKIN – GRAN MURALLA DE JUYONGGUAN – CAMI DIVI – TOMBES MING – ZONA OLÍMPICA
Esmorzar. Al mati, ens traslladarem a Badaling situat a 70 Km. De Pekin i a 1000m. d’altitud on podrem contemplar i passejar per la Gran Muralla. El començament de la seva construcció data del segle V abans de Crist, pel primer emperador Xinès Khin Shi Haad Di. La gran Muralla arribar a tenir 6500 Km. I amb 11 m. d´ alçada era una defensa contra els pobles nòmades del nord. Va fen zig-zag per les carenes de les muntanyes des de el mar Groc fins el desert de Gobi. La Gran Muralla es avui el símbol de la Xina i la única construcció feta per la mà de l’home visible des de l’espai. Dinar Xinès en restaurant local. A la tarda, visita a las Tombes Ming recinte on estan enterrats 13 dels 16 emperadors Ming. Passejarem també per el Camí Divi on 12 conjunts d’animals i guerrers de pedra de gran tamany, fan guàrdia al recinte. Al arribar Pekin, panoràmica la zona Olímpica, observarem l’estadi “niu d’ocell” i la zona de natació del “cup de l’aigua”. Emocionant passeig en tricicle pel típic barri de Hutong, pujada a la torre de la Campana. Allotjament.

14 MAIG (Dilluns): PEKIN – XIAN – MURALLES – LA GRAN MESQUITA
Esmorzar. Al mati, trasllats a l’estació per sortir en tren ràpid cap a Xian. Arribada i visita l’antiga muralla que envolta la ciutat. Dinar xinès en restaurant local. A la tarda, visita a la Gran Mesquita de Xian, impacient edifici de culte musulmà al bell mig de la Xina, al costat de la gran mesquita hi ha un zoco al pur estil musulmà, amb carrers estrets i una gran oferta de tota mena d’artesania. Un té l´ impressió de trobar-se en un país musulmà. Allotjament.

15 MAIG (Dimarts): XIAN – MUSEU DELS GUERRERS DE TERRACOTA – PAGODA DE LA GRAN OCA DYANTA
Esmorzar. Al mati, a la plaça de l’Ajuntament de Xian, podrem observar colles de xinesos que a la sortida de sol practiquen tahixí, gimnàstica, ball de carrer, cal·ligrafia amb aigua, etc. Sortida cap a Bingnayong, on visitarem el complexa de edificis on es troba el famós Exercit de Guerres de Terracota que guardaven la tomba de l’emperador Qin Shi Huandi. L’exercit de Terracota fou descobert l’any 1974 quan un camperol excavava un pou cercant aigua i es va topar amb figures de guerrers i cavalls a tamany natural. Els arqueòlegs han restaurat una part de les 7000 figures trobades i les han disposat en unes gran sales en el lloc de les excavacions. Cada figura té una fisonomia característica. La construcció del complex mortuori empleà a milers de persones durant 36 anys. Dinar xinès en restaurant local. A la tarda, visita a la Pagoda de la gran Oca Dyanta de 7 pisos i 73 m. de alçada, es pot pujar a peu a l’últim pis, des de on es contempla una meravellosa vista de la ciutat. Posteriorment podrem visitar els exteriors dels Temples de la campana i del rellotge. Allotjament.

16 MAIG (Dimecres): XIAN – GUILIN PAISATGES ESPECTACULARS
Esmorzar. Al mati, trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Guilin. Arribada i visita a la Cova de la flauta de canya, formació calcària amb nombroses estalactites i estalagmites en grans sales. Trasllats al hotel. Dinar Xinès en restaurant local. A la tarda, visita a la Formació rocosa de la trompa de l’elefant i al pic de la bellesa solitària, situat al centre de la ciutat, a 152 m. de alçada des de on es tenen unes espectaculars vistes del riu Li, la ciutat, els turons circumdants i el parc de les set estrelles. Temps lliure per visitar el mercat d’artesania. Allotjament a l’hotel.

17 MAIG (Dijous): GUILIN – CREUER PER EL RIU LI amb DINAR – VISITA ALS CAMPS D’ARRÒS i MERCAT
Esmorzar. Desprès embarcarem en un creuer de mig dia per el riu Li, que ens permetrà conèixer la regió de Guantxi, amb els paisatges més bonics de la Xina. Durant el recorregut podremveure les fantàstiques formacions calcàries que han caracteritzat
Guilin. Aquestes formacions van sortir del mar fa més de 200milions d’anys, també podrem veure els típics camps de conreu,búfals d’aigua, boscos de bambú, i pescadors en petites barques debambú que es valen dels corb marí per practicar la pesca, tot això
farà del recorregut una experiència inoblidable. Dinar bufet xinès abord. En arribar a Yangshuo, farem una excursió amb uns cotxestipus jardineres per les plantacions de les rodalies, on veurem elsistema de vida dels agricultors xinesos i uns magnífics paisatges. Temps lliure per visitar el mercat Allotjament a l’hotel.

18 MAIG (Divendres): GUILIN – SHANGHAI – TEMPLE DELS BUDES DE JADE – EL BUND
Esmorzar. A 1ª hora del mati, trasllats a l’aeroport de Guilin persortir en vol cap a Shanghai. Arribada i visita al centre de la ciutatamb el Temple dels Budes de Jade, en el qual hi ha dues estàtuesde buda de jade blanc de 1 Tm. de pes, també trobarem el templeicones i pintures de la època Tang, com que aquest temple esta enactiu podrem observar les mostres de culte dels xinesos. Dinar enrestaurant xinès i allotjament al cèntric. A la tarda, visita del Jardíbotànic de la ciutat, i visita panoràmica en autobús amb parada al carrer Nanjing, principal artèria comercial de la ciutat, el barriFrancès de Xintiniandi, Huanpi Road A la posta de sol, passeigen barca per el riu Huangpu on gaudirem de les espectacularsil·luminacions de la zona de Pudong i les inoblidables vistes alsedificis colonials il·luminats. Allotjament a l’hotel.

19 MAIG (Dissabte): SHANGHAI ; JARDI YUYUAN – MUSEU DE SHANGHAI
Esmorzar. Visita de l’impressionant Jardí Yuyuan que va ser construït en el segle XVI per la família PAN, ricsfuncionaris de la dinastia Ming. El jardí amb una extensió de 1 hectàrea es un típic exemple d’un jardí xinès , ambmuntanyes artificials de pedres portades de l’interior del país, llacs, estances i pavellons units per pont en zig zag ipassadors. Al costat trobarem el Basar Yu amb típiques botigues d’artesania, perles, seda, té, joieria i alsoterrani un conjunt de botigues d’ antiquaris xinesos. Dinar en restaurant xinès. A la tarda, visita al Museu deShanghai, un dels més famosos de Xina que conté diferents sales on s’exposen valuoses col·leccions d’objectes de bronze, porcellanes, cal·ligrafia, monedes antigues, jade, vestits ètnics, mobles antics, etc. Allotjament.

20 MAIG (Diumenge): SHANGHAI – NIT A BORD
Esmorzar. Durant aquest dia pujarem a la Torre Jinmao, la més alta de la ciutat, per admirar skyline de la moderna ciutat de Shanghai, també podrem observar els gratacels d’aquesta important ciutat, després ens dirigirem cap a la zona Bund on podrem admirar els espectaculars edificis de la època colonial que havien sigut seus de Bancs i companyies estrangeres i que avui han estat reconvertits en botigues de moda. Temps lliure per realitzar interessants compres. Dinar lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol cap a Pekin. Arribada i enllaç en vol cap a Barcelona. Nit a bord.

21 MAIG (Dilluns): BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a les 08’15 h a Barcelona i trasllat cap al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSON A : 1.985 € + Taxes aeroport : 378 €
Suplement habitació individual : 490 €

NOTA IMPORTANT : SI EL GRUP ES DE MENYS DE 15 PERSONES, HI HAURÀ UN SUPLEMENT 255 Euros
per persona

SERVEIS:
 Bitllet avió en vol BCN – Pekin (directe) i Shanghai – BCN
 2 Vols domèstics Xian – Guilin – Shanghai
 1 Bitllet tren ràpid Pekin – Xian
 HOTELS 5* habitacions dobles PEKIN – HOTEL JIANGUO GARDEN XIAN – HOTEL GRAND NOBLE GUILIN – LIJIANG WATERFALL SHANGHAI – WYNDHAM GRAND PLAZA ROYALE ORIENTAL
 Estada en règim de MITJA PENSIÓ (9 dinars en restaurants locals)
 Guia acompanyant durant tot el viatge
 Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
 Totes les visites descrites a l’itinerari amb guies locals i entrades incloses.
 Circuit privat amb guia xinés
 Assegurança d’assistència en el viatge.
Suplement assegurança cancel·lació : 75 €
Aquesta assegurança només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.
En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.
TRAMITACIÓ VISAT ENTRADA XINA : 90 €
PASSAPORT Vigència mínima 6 mesos, 3 FOTOS + sol·licitud

Comments are closed