Les Rocalloses al teu aire

Bear Travel - FD Les Rocalloses Canada 01

Viatge fly & drive per l’oest de Canadà i les Rocalloses.

L’oest canadenc, és el lloc perfecte per visitar al teu propi ritme. La immensitat de la seva naturalesa serà un espectacle visual inigualable on destaquen les Rocalloses Canadenques, amb els seves enormes elevacions, llacs de múltiples colors i fins i tot glaceres, tot això unit a la possibilitat de poder gaudir i contemplar de la seva fauna salvatge.

La majestuositat de les Muntanyes Rocoses ens acollirà a l’oest, quan ens endinsem a les seves valls, plenes de llacs blau turquesa, espectaculars glaceres com el Columbia o el Victoria i on trobem excel·lents hotels, com els de la cadena Fairmont, uns allotjaments veritablement especials situats en alguns dels paisatges més bells d’Amèrica.  Finalment ens espera Vancouver, una encantadora ciutat, porta principal dels creuers per Alaska i accés natural a la Illa de Vancouver on es troba la britànica ciutat de Victoria i parcs tan bells com recòndits a la costa oest de l’illa. 

És especialment a l’oest on les nostres possibilitats de poder veure fauna salvatge es disparen: des del magnífic ós grizzly, l’alci i llops en les rocoses.  A les seves costes podrem trobar gran diversitat de balenes durant les seves rutes migratòries a Alaska des del Pacífic Sud. 

Bear Travel - FD Les Rocalloses Canada 07

Canadà també ens ofereix la possibilitat de realitzar algunes de les activitats més atractives que puguem imaginar: afables recorreguts en canoes, excitants aventures de ràfting, passejades a cavall, anar a la recerca d’orques a bord d’embarcacions zòdiac, la possibilitat de gaudir de les sensacions i bellesa de la “aurora boreal” i moltes més, que convertiran Canadà en un dels seus destins preferits. Una destinació amb atractius per a cadascun dels seus visitants i una bellesa natural a disposició de tots.

Aquesta és la ruta que et proposem:

Dia 1 Espanya / Calgary

Sortida en vol amb destinació Calgary. Recollida del vehicle de lloguer.

Cat B: Sandman Calgary West / Turista.

Cat A: Delta Bow Valley / 1a.

Bear Travel - FD Les Rocalloses Canada 06

Dia 2 Calgary / Banff (130 km)

Cat B: Spruce Grove Inn / Turista

Cat A: Banff International / Turista Sup

Dia 3 Banff

Bear Travel - FD Les Rocalloses Canada 04

Dia 4 Banff / Jasper (285 km)

Cat B: Marmot Lodge / Turista.

Lobstick Lodge / Turista Sup

Dia 5 Jasper / Sun Peaks (390 km)

Cat B i A: Coast Sundance Lodge / Turista Sup

Dia 6 Sun Peaks / Vancouver (405 km)

Cat.B: Sadman City Center / Turista.

Cat.A: Coast Plaza Hotel / 1a.

Dia 7 Vancouver

Bear Travel - FD Les Rocalloses Canada 05

Dia 8 Vancouver / Espanya

Devolució del vehicle de lloguer a l’aeroport i embarcar en vol de tornada a Espanya. Nit a bord.

Dia 9 Espanya

Arribada.

Serveis inclosos

 

  • Vol de línia regular, classe turista (reserves en classes especials)
  • Allotjament
  • Cotxe de lloguer intermedi (mida similar a un Opel Vectra), amb quilometratge il · limitat, assegurança a tercers, segur anticol·lisió i robatori, segur suplementari de responsabilitat civil i les taxes
  • Llibre de ruta amb itinerari, mapes i suggeriments
  • Assegurança de viatge.

Cal tenir en compte…

 

  • No inclou: despeses pròpies de l’ús del vehicle de lloguer: benzina, peatges, aparcaments … Entrades a Parcs Naturals o atraccions durant el recorregut
  • Càrrec per devolució del vehicle en localització diferent de la de recollida (a reconfirmar segons programa, si s’aplica)
  • És imprescindible disposar del Permís Internacional de Conduir i una targeta de crèdit (no de dèbit) per llogar el vehicle al Canadà. Els allotjaments de categoria B i C, són hotels / motels, gairebé sempre en carreteres i amb un nivell de confort més ajustat.

Condicions Generals i assegurança de viatge

 

  • Tots els nostres viatges inclouen una Assegurança de Viatge.

Situació al plànol

 

T’agrada aquesta proposta ?, comparteix-la amb els teus amics !

Truca’ns o envia’ns aquest formulari.  Ens posarem en contacte i t’informarem de tot sense cap compromís, condicions, preus, opcions, hotels,… T’esperem !

[cfwc]

REF:CATAI 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *