NOVA YORK – 14 ABRIL

24 ABRIL (Dimarts) : PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NEW YORK – MP
Trasllats a l’aeroport del Prat, per sortir amb vol directe cap a New York amb dinar a bord. Arribada a les 13’45 h i trasllats a l’hotel situat a la zona cèntrica de Times Square amb els famosos cartells lluminosos i els cèlebres teatres. A la tarda, recorregut peatonal per conèixer aquesta impressionant ciutat. Recorrerem la 5ª avinguda i la famosa avinguda Broadway, Central Park, el pulmó verd de la ciutat, Edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon. Sopar al genuí restaurant Hard Rock Café i allotjament.

25 ABRIL (Dimecres): NEW YORK – Visita Alt Manhattan i Rockefeller Centre MP
Esmorzar. Durant aquest dia realitzarem la visita guiada a l’Alt Manhattan. El recorregut s’inicia admirant els edificis del Lincoln Centre, l’Opera Metropolitana, vorejarem el Central Parc, Museu Guggenheim, la Catedral de Sant Joan Diví, la prestigiosa Universitat de Columbia, Catedral de St Patrick’s, Chryler Building, Flatiron (primer gratacels de la ciutat), etc. Dinar. A la tarda, ens dirigirem cap el Rockefeller Center, seu de la NBC TV i Radio City Musical, passejarem per la famosa 5ª avinguda. Allotjament.

26 ABRIL (Dijous): NEW YORK – Visita Baix Manhattan i Zona Zero – Barri Soho i Tribeca MP
Després d’esmorzar realitzarem la visita guiada al Baix Manhattan, Districte Financer i veurem la coneguda borsa The Wall Street (financial district), i el banc de la reserva federal, ens acostarem a l’anomenada Zona Zero amb la nova edificació i el memorial de les Twin Towers. Després ens desplaçarem cap el SeaPort que va ser el port més actiu de la ciutat al S. IXX, situat davant d’una vista privilegiada sobre el pont de Brookling. Continuació cap a Battery Park des d’on contemplarem l’Estàtua de la llibertat, meravellosa escultura regal dels francesos al 1886 en la celebració del primer centenari de la Independència dels EEUU. Dinar. Tarda recorregut pel barri del Soho amb les seves interessants botigues, la Plaça Washington amb el seu Arc del Triomf i l’ambient dels carrers del barri de Tribeca. Allotjament.

27 ABRIL (Divendres) : NEW YORK; Barris de Bronx – Queens i Brooklyn – Museus
Esmorzar. Inici de l’excursió guiada de 5 hores als barris de Nova York. Podrem apreciar la diversitat cultural que ofereix aquesta gran ciutat. Recorregut pels comptats del Bronx, Queens i Brooklyn on observarem comunitats Musulmanes, Hispanes, Afroamericanes, Jueves… elegants barris residencials i populars. Després de la visita dinarem en un restaurant. Tarda lliure, aconsellem visitar els coneguts museus d’art modern MOMA i el famós METROPOLITAN. Allotjament.

28 ABRIL (Dissabte) : NEW YORK – EMPIRE STATE
Esmorzar. Visita al mirador de l’Empire State Building. Dinar. A la tarda realitzarem el mini-creuer pel riu Hudson on podrem observar Sky Line de Manhattan, passar per sota el pont de Brookling, edifici ONU i observar la posta de sol. Allotjament.

29 ABRIL (Diumenge) : NEW YORK; HARLEM, MISSA GOSPEL – NIT A BORD
Esmorzar. Excursió guiada al barri de Harlem, situat al nord de Manhatan amb els seus llocs històrics i el districte d’arquitectura colonial, combinada amb els famosos grafits de Nelson Mandela i Martin Luther King. Assistirem a una típica Missa Gospel de tradició baptista, tot deixant-nos seduir per la màgia, el ritme i els famosos cants espirituals negres. A l’hora convinguda trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a les 18’50 h cap a Barcelona. Sopar i nit a bord.

30 ABRIL (Dilluns): BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona a les 09’05 h. i trasllats al nostre punt d’origen

PREU PER PERSONA HAB DOBLE (En base 25 persones) : 1.745 € (1 Llit)
Sortida garantida amb un mínim de 20 persones : 150 € per persona
• Taxes aeroport : 369 €
SUPLEMENT HABITACIÓ 2 LLITS : 85 €
SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL : 595 €

SERVEIS:
 Avió vols directes Barcelona – New York – Barcelona
 Hotel 3* Superior a la zona de Times Square
 Esmorzar continental i servei de maleters.
5 Nits en MITJA PENSIÓ (1 sopar + 4 dinars)
 Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
 Excursions descrites a l’itinerari; Alt Manhattan i Rockefeller Center, Baix Manhattan i Zona Zero, Tour barris New York; Bronx, Queens + Brooklyn i Harlem amb Missa Gospel.
 Mini-creuer pel riu Hudson en el vaixell Circle Line
 Entrades incloses: Empire State Building i Missa Gospel
 Assegurança d’assistència en el viatge.
 Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 Trasllats punt origen – aeroport del Prat – punt origen.

Assegurança cancel·lació : 55 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no
contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit.
Per entrar a USA cal tramitar el visat E.S.T.A. és necessari que el passaport tingui una vigència
mínima de 6 mesos, té un cost actual de 15 € per persona. Preus basats al canvi € a 29/09/17

Comments are closed