NOVA YORK I WASHINGTON 24 ABRIL 2019

24 ABRIL PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NEW YORK
Trasllats a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe cap a New York. Dinar a bord. Trasllats a l’hotel, situat a la zona de Times Square on podrem admirar els seus cartells lluminosos i els cèlebres teatres. Allotjament.
25 ABRIL NEW YORK – Visita Alt Manhattan
Esmorzar. Durant aquest dia realitzarem la visita guiada a l’Alt Manhattan. El recorregut s’inicia admirant els edificis del Lincoln Centre, l’Opera Metropolitana, vorejarem el Central Parc, Museu Guggenheim, la Catedral de Sant Joan Diví, la prestigiosa Universitat de Columbia, Catedral de St Patrick’s,  Chryler Building, Flatiron (primer gratacels de la ciutat), etc. Dinar. A la tarda, recorregut peatonal per conèixer aquesta impressionant ciutat; la 5ª avinguda i la famosa avinguda Broadway, Central Park, el pulmó verd de la ciutat, Edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon. Sopar al genuí restaurant Hard Rock Café i allotjament.

26 ABRIL NEW YORK – Visita Baix Manhattan i Zona Zero – Soho i Tribeca
Després d’esmorzar realitzarem la visita guiada al Baix Manhattan, Districte Financer i veurem la coneguda borsa The Wall Street (financial district), i el banc de la reserva federal, ens acostarem a l’anomenada Zona Zero amb la nova edificació i el memorial de les Twin Towers. Després ens desplaçarem cap el SeaPort que va ser el port més actiu de la ciutat al S. IXX, situat davant d’una vista privilegiada sobre el pont de Brookling. Continuació cap a Battery Park des d’on contemplarem l’Estàtua de la llibertat, meravellosa escultura regal dels francesos al 1886 en la celebració del primer centenari de la Independència dels EEUU. Dinar. Tarda recorregut pel barri del Soho amb les seves interessants botigues, la Plaça Washington amb el seu Arc del Triomf i l’ambient dels carrers del barri de Tribeca. Allotjament.

27 ABRIL NEW YORK; Barris Bronx – Queens i Brooklyn – Empire State i Museus
Esmorzar. Inici de l’excursió guiada als barris de Nova York. Podrem apreciar la diversitat cultural que ofereix aquesta gran ciutat. Recorregut pels comptats del Bronx, Queens i Brooklyn on observarem comunitats Musulmanes, Hispanes, Afroamericanes, Jueves… elegants barris residencials i populars. Després de la visita dinarem en un restaurant. A la tarda, pujarem al mirador de l’Empire State Building. També aconsellem visitar els coneguts museus d’art modern MOMA i el famós METROPOLITAN. Allotjament. 

28 ABRIL NEW YORK; HARLEM, MISSA GOSPEL
Esmorzar. Excursió guiada al barri de Harlem, situat al nord de Manhattan amb els seus llocs històrics i el districte d’arquitectura colonial, combinada amb els famosos grafits de Nelson Mandela i Martin Luther King. Assistirem a una típica Missa Gospel de tradició baptista, tot deixant-nos seduir per la màgia, el ritme i els famosos cants espirituals negres. Dinar. A la tarda, opcionalment realitzarem el mini-creuer pel riu Hudson on podrem observar Sky Line de Manhattan, passar per sota el pont de Brookling, edifici ONU i observar la posta de sol. Després ens dirigirem cap el Rockefeller Center, seu de la NBC TV i Radio City Musical. Allotjament.

29 ABRIL NEW YORK – WASHINGTON
Esmorzar. Sortida a 1º hora del mati en autocar cap a Washington. Visita amb guia a la ciutat de Washington; el Cementeri d’Arlington on es troba el Memorial Kennedy i els monuments dels presidents Lincoln  Jefferson. També visitarem la Casa Blanca (visita exterior), Avinguda Pennsylvania i el Capitoli. Dinar. A la tarda, continuació de la visita i recorregut per Georgetown on podrem passejar i realitzar interessants compres. Allotjament.

30 ABRIL WASHINGTON – NEW YORK (Nit a bord)
Esmorzar. Durant aquest mati, visitarem el museu Smithsonian i altres punts d’interès de la ciutat de la ciutat. Dinar i sortida en autocar cap a New York, a l’aeroport de Newark per sortir en vol directe a darrera hora del vespre cap a Barcelona. Nit a bord. 
1 MAIG BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona al mig dia i trasllat al nostre punt d’origen. 

PREU PER PERSONA HAB DOBLE : 2.095 €  (1 Llit) + Taxes 379
SUPLEMENT HABITACIÓ 2 LLITS : 108 €    SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL : 680 € 

  SERVEIS:

 • Vols directes Barcelona – New York – Barcelona
 • 5 Nits Hotel The Manhattan at Times Square 3* a New York
 • 1 Nit Hotel a Washington
 • Esmorzars i servei de maleters
 • MITJA PENSIÓ (6 dinars)
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
 • Excursions descrites a l’itinerari; Alt Manhattan i Rockefeller Center, Baix Manhattan i Zona Zero, Tour barris New York; Bronx, Queens + Brooklyn, Harlem  Missa Gospel i Washington
 • amb guia local.
 • Entrades incloses: Empire State Building i Missa Gospel
 • Autocar privat per excursió a Washington durant 2 dies.
 • Assegurança d’assistència en el viatge.
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge
 • Trasllats punt origen – aeroport Prat – punt origen

Mini-creuer pel riu Hudson en el vaixell Circle Line: 58
Assegurança cancel·lació : 55 €

 

Per entrar a USA cal tramitar el visat E.S.T.A. és necessari que el passaport tingui una vigència mínima de 6 mesos, té un cost actual de 15 € per persona. Preus basats al canvi 1,15$  a 16/11/18.        

Comments are closed