NOVA YORK & WSHINGTON 17AGOST

Itinerari

17 AGOST PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NOVA YORK
Trasllats a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe cap a New York amb dinar a bord. Arribada a les 13:50 h. Trasllat a l’hotel situat a la zona cèntrica de Times Square amb els famosos cartells lluminosos i els cèlebres teatres. Recorregut peatonal per conèixer aquesta impressionant ciutat. Recorrerem la 5ª avinguda i la famosa avinguda Broadway, Central Park, el pulmó verd de la ciutat, Edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon. Sopar al genuí restaurant Hard Rock Café i allotjament.

18 AGOST NEW YORK; HARLEM, MISSA GOSPEL i Mini-creuer Circle Line MP
Esmorzar. Excursió guiada al barri de Harlem, situat al nord de Manhattan amb els seus llocs històrics i el districte d’arquitectura colonial, combinada amb els famosos grafits de Nelson Mandela i Martin Luther King. Assistirem a una típica Missa Gospel de tradició baptista, tot deixant-nos seduir per la màgia, el ritme i els famosos cants espirituals negres. Dinar. A la tarda, opcionalment realitzarem el mini-creuer pel riu Hudson on podrem observar Sky Line de Manhattan, passar per sota el pont de Brookling, edifici ONU i observar la posta de sol. Allotjament.   

19 AGOST NEW YORK – Visita Alt Manhattan MP
Esmorzar. Durant aquest mati realitzarem la visita guiada a l’Alt Manhattan. El recorregut s’inicia admirant els edificis del Lincoln Centre, l’Opera Metropolitana, vorejarem el Central Parc, Museu Guggenheim, la Catedral de Sant Joan Diví, la prestigiosa Universitat de Columbia, Catedral de St Patrick’s,  Chryler Building, Flatiron (primer gratacels de la ciutat), etc. Dinar. A la tarda, pujarem al mirador de l’Empire State Building. Després passejarem el Rockefeller Center, seu de la NBC TV i Radio City Musical, la famosa 5ª avinguda, etc. Allotjament.

20 AGOST NEW YORK – Visita Baix Manhattan i Zona Zero – Soho i Tribeca MP
Després d’esmorzar realitzarem la visita guiada al Baix Manhattan, Districte Financer i veurem la coneguda borsa The Wall Street (financial district), i el banc de la reserva federal, ens acostarem a l’anomenada Zona Zero amb la nova edificació i el memorial de les Twin Towers. Després ens desplaçarem cap el SeaPort que va ser el port més actiu de la ciutat al S. IXX, situat davant d’una vista privilegiada sobre el pont de Brookling. Continuació cap a Battery Park des d’on contemplarem l’Estàtua de la llibertat, meravellosa escultura regal dels francesos al 1886 en la celebració del primer centenari de la Independència dels EEUU. Dinar. Possibilitat opcional de visitar l’Observatori de l’One World Trade Center. Tarda recorregut pel barri del Soho amb les seves interessants botigues, la Plaça Washington amb el seu Arc del Triomf i l’ambient dels carrers del barri de Tribeca.  Allotjament.

21 AGOST NEW YORK – Barris Bronx, Queens i Brooklyn i vol WASHINGTON MP
Esmorzar. Inici de l’excursió guiada als barris de Nova York. Podrem apreciar la diversitat cultural que ofereix aquesta gran ciutat. Recorregut pels comptats del Bronx, Queens i Brooklyn on observarem comunitats Musulmanes, Hispanes, Afroamericanes, Jueves… elegants barris residencials i populars. Després de la visita, trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Washington. Arribada i trasllats a l’hotel, sopar i allotjament.
22 AGOST WASHINGTON MP
Esmorzar. Visita amb guia a la ciutat de Washington; el Cementeri d’Arlington on es troba el Memorial Kennedy i els monuments dels presidents Lincoln i Jefferson. També visitarem la Casa Blanca (visita exterior), Avinguda Pennsylvania i el Capitoli. Dinar. A la tarda, recorregut per Georgetown on podrem passejar i admirar la  sorprenent arquitectura. Allotjament.

23 AGOST WASHINGTON – NIT A BORD MP
Esmorzar. Durant aquest mati, visitarem el museu Smithsonian. A primera hora de la tarda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol  directe cap a Barcelona. Nit a bord.
24 AGOST BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a les 07’45 h i trasllats al nostre punt d’origen. 

Preu per persona en habitació doble: 2.258 € + Taxes 381

Suplement habitació individual : 625 €

SERVEIS : 

 • Avió vols directes Barcelona – New York / Washington – Barcelona
 • Avió vol directe New York a Washington, Facturació 1 maleta 20 Kgs per persona
 • 4 Nits Hotel 4* a Times Square a Manhattan
 • 2 Nits Hotel Hyatt Regency on Capitol 4*a Washington
 • Esmorzar buffet i servei de maleters
 • 2 Sopars + 4 dinars
 • Trasllats privats aeroports – hotels – aeroports.
 • Excursions descrites a l’itinerari; Alt Manhattan, Baix Manhattan i Zona Zero, Tour barris New York; Bronx, Queens + Brooklyn, Harlem Missa Gospel i Washington
 • Entrades incloses: Empire State Building i Missa Gospel
 • Assegurança d’assistència en el viatge.
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Trasllats punt origen – aeroport del Prat – punt origen.

                     Mini-creuer pel riu Hudson en el vaixell Circle Line : 58

                     Assegurança cancel·lació : 55 €

L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit.

Per entrar a USA cal tramitar el visat E.S.T.A. és necessari que el passaport tingui una vigència mínima de 6 mesos, té un cost actual de 15 per persona.

Comments are closed