PARIS EN AVE 1 Juny

ITINERARI
1 JUNY PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – PARÍS HISTÒRIC
Trasllats en autocar a l’estació de Sants per sortir en l’AVE a les 09’25 h. cap a París. Arribada a la Gare de Lyon a les 15’53 h. A la tarda, visita panoràmica de la ciutat de la Llum; Plaça de la Concòrdia, Plaça Vendôme, la Madeleine, grans bulevards, l’Opera dissenyada per Charles Garnier en l’época de Napoleó III amb guia local. Acomodació a l’hotel,  sopar i allotjament.
2 JUNY PARIS MODERN ; Tour Eiffel – Museu Louvre opcional i Creuer Sena Bateaux Mouches Opcional
Esmorzar. Visita al Paris Modern; la Tour Eiffel amb ascensió opcional al 2º pis, des d’on es divisa una espléndida panoràmica de tota la ciutat. Anar cap a l’Arc del Triomf, construït per la victòria d’Austerlitz a l’any 1805, passejar pels bonics Champs Elyssées trassats per l’arquitècte Jacques Hittorff al 1838 i escenari de l’Exposició Universal de 1855, Grand Palais i Petit Palais creats com a recintes de mostres,  Champs de Mars amb la seva vista panoràmica dels Invàlids, Plaça Trocadero, etc. Dinar. Tarda lliure. A continuació, possibilitat opcional de realitzar el creuer pel riu Sena en els típics Bateaux Mouches, admirant ponts, palaus i edificis des de la prespectiva del riu. Sopar i allotjament.

3 JUNY PALAU i JARDINS DE VERSALLES – BARRI LLATI – MONTMATRE I El SACRE COEUR
Esmorzar. Al matí realitzarem la visita al Palau i jardins de Versailles, que va ordenar construir el Rei Sol Lluís XIV, recorregut per les estades reals, la galeria dels miralls, l’habitació de Maria Antonieta, etc. Recorregut pels jardins i trianons (palaus d’estiu). Dinar al centre de París. A la tarda, recorregut pel barri Llatí amb la famosa Universitat de la Sorbona. Sopar i allotjament.”

4 JUNY PARÍS – BARRI DE MONTMARTRE; Sacre CouerCentre Pompideau i Forum Les Halles
Esmorzar. Passejarem per la céntrica zona on s’hi troba el Centre Pompideau, la Catedral de Nôtre Dame, Forum Les Halles i la plaça del segle XVI Les Bosges. Dinar. A la tarda, passejarem pel barri de Montmartre amb el seu ambient bohemi, la Plaça del Tertre amb els seus pintors i accedirem en funicular a la magnifica vista des la Basílica del Sagrat Cor. A la nit, excursió facultativa per admirar les il.luminacions de Paris i Moulin Rouge. Sopar i allotjament.
5 JUNY PARÍS; modern barri de LA DEFENSE – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita al barri futurista de La Defense, amb el famós Le Grand Arche i seus de la industria puntera francesa. Trasllats a l’estació de la Gare de Lyon per sortir en l’AVE a les 14’07 h cap a Barcelona. Arribada 20’34 h al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 997 €
Suplement habitació individual :  275 €

SERVEIS : 

 • Trasllats punt d’origen / Estació de Sans / punt d’origen Dte 25 € per no utilitzar aquest servei.
 • Bitllet tren AVE Barcelona – París – Barcelona, classe turista.
  (La Renfe francesa utilitza els vagons de TGV)
 • 4 Nits Hotel *** Paris zona Gare de Lyon Taxes sejour 1.88 € per persona x 4 nits = 7.52 € , a pagar directament a l’hotel.
 • Estada en pensió completa, excepte dinar del primer i últim dia.
 • Trasllats estació Gare de Lyon París – hotel – estació Gare de Lyon París.
 • Excursions i entrades descrites a l’itinerari.
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge
 • Assegurança d’assistència en el viatge.

 

SERVEIS OPCIONALS:

 • Mini-creuer Bateaux Mouches : 30 €
 • Entrada Tour Eiffel 2º pis : 20 €
 • Suplement assegurança cancel.lació : 25 €

Comments are closed