PARÍS EN AVE – 09 OCTUBRE

9 OCTUBRE (Dimarts): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – PARÍS HISTÒRIC
Trasllats en autocar a l’estació de Sants per sortir en l’AVE a les 09’20 h. cap a París. Arribada a la Gare de Lyon a les 15’58 h. A la tarda, visita panoràmica de la ciutat de la Llum; Plaça de la Concòrdia, Plaça Vendôme, la Madeleine, grans bulevards, l’Opera dissenyada per Charles Garnier en l’época de Napoleó III amb guia local. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

10 OCTUBRE (Dimecres): PALAU i JARDINS DE VERSALLES – BARRI LLATI – MONTMATRE I El SACRE COEUR
Esmorzar. Al matí realitzarem la visita al Palau i jardins de Versailles, que va ordenar construir el Rei Sol Lluís XIV, recorregut per les estades reals, la galeria dels miralls, l’habitació de Maria Antonieta, etc. Recorregut pels jardins i trianons (palaus d’estiu). Dinar al centre de París. A la tarda, recorregut pel barri Llatí amb la famosa Universitat de la Sorbona. També passejarem pel barri de Montmartre amb el seu ambient bohemi, la Plaça del Tertre, el funicular i la magnifica vista des la Basílica del Sagrat Cor. Sopar i allotjament.

11 OCTUBRE (Dijous) : PARIS MODERN ; Tour Eiffel – Museu Louvre opcional i Creuer Sena Bateaux Mouches Opcional
Esmorzar. Visita al Paris Modern; la Tour Eiffel amb ascensió al 2º pis, des d’on es divisa una espléndida panoràmica de tota la ciutat. Anar cap a l’Arc del Triomf, construït per la victòria d’Austerlitz a l’any 1805, passejar pels bonics Champs Elyssées trassats per l’arquitècte Jacques Hittorff al 1838 i escenari de l’Exposició Universal de 1855, Grand Palais i Petit Palais creats com a recintes de mostres, Champs de Mars amb la seva vista panoràmica dels Invàlids, Plaça Trocadero, etc. Dinar. Tarda lliure o possibilitat de visitar el Museu del Louvre, on s’hi troben algunes de les col·leccions d’art més importants del món. A continuació, possibilitat opcional de realitzar el creuer pel riu Sena en els típics Bateaux Mouches, admirant ponts, palaus i edificis il·luminats en autocar. Sopar i allotjament.

12 OCTUBRE (Divendres) : PARÍS – Centre Pompideau i Forum Les Halles
Esmorzar. Passejarem per la céntrica zona on s’hi troba el Centre Pompideau, la Catedral de Nôtre Dame, Forum Les Halles i la plaça del segle XVI Les Bosges. Dinar. Temps lliure per gaudir dels boulevard i posibles compres a les galeries Lafayette,etc. Sopar i allotjament a l’hotel. A la nit, excursió facultativa per admirar les il.luminacions de Paris

13 OCTUBRE (Dissabte) : PARÍS; La Defense BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita al barri futurista de La Defense, amb el famós Le Grand Arche. Trasllats a l’estació de la Gare de Lyon per sortir en l’AVE a les 14’07 h cap a Barcelona. Arribada 20’40h al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 995 € (Mínim 25 participants)
Suplement habitació individual: 315€

EL PREU INCLOU :
 Trasllats punt d’origen / Estació de Sans / punt d’origen
 Bitllet tren AVE Barcelona – París – Barcelona, classe turista.
 4 Nits Hotel *** Ibis Paris Bercy
 Estada en pensió completa, excepte dinar del primer i últim dia.
 Trasllats estació Gare de Lyon París – hotel – estació Gare de Lyon París.
 Excursions i entrades descrites a l’itinerari.
 Expert guia acompanyant durant tot el viatge i guies locals a París.
 Assegurança d’assistència en el viatge.
Suplement assegurança cancel.lació : 25 €

SERVEIS OPCIONALS:
 Entrada al Museu del Louvre amb audio-guies: 25 €
 Mini-creuer Bateaux Mouches amb il·luminacions de París : 22 €
 1 dia complert a Disneyland Paris. (93€ ADULT

Comments are closed