PERÚ 12 DIES

PERU 

3 OCTUBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LIMA
Trasllats a l’aeroport de Barcelona, per sortir en vol directe a les 16’35 h. cap a Lima, sopar a bord. Arribada 23’00 h. i trasllats a l’hotel LIMA HOLIDAY INN AEROPUERTO. Allotjament.
4 OCTUBRE
LIMA – AREQUIPA
Esmorzar a l’hotel i trasllat en shuttle a la terminal domèstica per sortir en vol de la Companyia Lan-Peru a les 09.45 h destinació Arequipa. Arribada a les 11.20 h. Assistència i trasllat a l’hotel i trasllat a l’hotel i dinar en un restaurant colonial. A primera hora de la tarda iniciarem la visita privada d’aquesta ciutat, coneguda com “La Ciutat Blanca” pels seus edificis fets de pedra volcànica (sillar). És la segona ciutat més important del país i el més gran punt econòmic del sud del Perú. Recorregut per la Plaza Mayor, barris de Cayma, etc. Finalitzarem la visita amb la joia més apreciada d’Arequipa, el convent de Santa Catalina, obert al públic al 1970 després de 400 anys de clausura, amb claustres i carrers que sembla una ciutat dins d’una altra ciutat. És l’edifici colonial més important del Perú. També visitarem el mirador de Yanahuara des d’on s’aprecia una imponent vista dels tres volcans de 5.000 m. d’alçada que rodegen la ciutat d’Arequipa: Misti, Pichu Picchu i Chachani. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. 
5 OCTUBRE
Esmorzar a l’hotel i visita privada a la Vall del Colca. Passarem per la Pampa de Arrieros, Pampa Cañahuas, visita a la Reserva Nacional de Vicuñas, Alpacas i Guanacos. El recorregut ens ofereix impressionants vistes i aproximacions als Volcans Misti a 5.825 m., Chachini a 6.075 m i el glacial Ampato a 6.288 m. Dinar a Chivay. A la tarda, visitarem el seu “pintoresc” poble, el més important del Colca amb el seu mercat artesanal. Sopar i Allotjament COLCA LODGE 5*.
6 OCTUBRE
 Esmorzar a l’hotel i visita privada, a la Creu del Còndor, punt culminant del “Cañon”, un dels més profunds del món, amb una longitud de 100 quilometres i una fundaria màxima de 3400 m., des de la creu, gaudirem d’una magnifica vista del riu que flueix 1200 m. més avall. En aquest punt el llegendari Còndor pot ser vist amb el seu majestuós vol sobre el fons del paisatge muntanyós. Dinar. De retorn a Chivay contemplarem esglésies colonials i pintorescs pobles. A la tarda iniciarem el nostre viatge amb xofer-guia privat cap al Altiplano. Sis hores de durada. Apreciarem volcans, llacs, grups de vicuñas, alpacas, així com, diverses espècies de cactus a una altitud mitja de 4500 m arribarem a Puno. Sopar i allotjament Hotel LIBERTADOR LAGO TITICACA.
7 OCTUBRE
PUNO – NAVEGACIÓ LLAC TITICACA; ILLA DELS UROS – PUNO
Després d’esmorzar iniciarem la visita organitzada pel propi hotel a les illes flotants dels Uros amb una típica embarcació,  (fetes d’una fibra vegetal de totora), situat a la Reserva Nacional del llac Titicaca, un dels més alts del món 3830 m. Les tribus dels Uros continuen vivint com ho feien els seus avantpassats, preservant les seves costums i els seu sistema de vida comunal. Visita del museu del folklore i antics teixits, famosos “mantos de Paracas”. Dinar. A la tarda visita organitzada pel propi hotel, a les Torres Funeràries de Sillustani, l’enginyera. De la seva construcció desafia la gravetat; al diàmetre de la part superior de les Torres és molt més gran que el diàmetre de la base, situades a l’entorn del Llac Umayo, que ofereix un meravellós paisatge que convida a la meditació. Sopar i allotjament a l’hotel.
8 OCTUBRE
PUNO – CRUCE ANTINO EN EL LUXÓS TITICACA TRAIN – CUZCO – 3700M
Després d’esmorzar iniciarem la visita organitzada pel propi hotel a les illes flotants dels Uros amb una típica embarcació,  (fetes d’una fibra vegetal de totora), situat a la Reserva Nacional del llac Titicaca, un dels més alts del món 3830 m. Les tribus dels Uros continuen vivint com ho feien els seus avantpassats, preservant les seves costums i els seu sistema de vida comunal. Visita del museu del folklore i antics teixits, famosos “mantos de Paracas”. Dinar. A la tarda visita organitzada pel propi hotel, a les Torres Funeràries de Sillustani, l’enginyera. De la seva construcció desafia la gravetat; al diàmetre de la part superior de les Torres és molt més gran que el diàmetre de la base, situades a l’entorn del Llac Umayo, que ofereix un meravellós paisatge que convida a la meditació. Sopar i allotjament a l’hotel.
9 OCTUBRE
CUZCO
Esmorzar a l’hotel i visita privada de la ciutat de Cuzco. Caminada pels indrets atractius de la Ciutat imperial dels Inques, coneguda per la ciutat del Puma.  La Catedral amb els seus treballs d’ebenisteria i les pintures de l’Escola Cusqueña del segle XVII. Temple del Sol o Korikancha. Admirarem els treballs d’enginyeria dels incas. La famosa pedra del 12 angles, el mur del Palau del Inca Roca. Parada al barri dels artesans de San Blas amb els carrers empedrats amb les seves galeries i tallers oferint vistes espectaculars de la ciutat i gaudint d’un ambient artístic. Dinar en restaurant colonial. A continuació visitarem la fortalesa de Sacsayhuaman situada dalt d’una muntanya i que ofereix una vista panoràmica de la ciutat. Sopar i  allotjament a l’hotel.
10 OCTUBRE
CUZCO – VALLE SAGRADO – MERCAT PISAQ
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Valle Sagrado i visita al típic Mercat de Pisaq, indret on originalment les comunitats de l’àrea rural hi anaven per intercanviar els productes, moltes vegades utilitzant el “trueque”. Pisaq s’ha convertit en un dels mercats turístics d’artesania més popular de Sud-Amèrica. Dinar. A la tarda, visitarem la fortalesa d’Ollantaytambo, on hi destaca el temple del sol i la terrassa dels deu nínxols. Sopar i allotjament a l’Hotel la Casona de Yucay.
11 OCTUBRE
VALLE SAGRADO – Ciutadella MACHU PICCHU i retorn a Cuzco en el singular tren Hiram Bingham a sopar gourmet.

Després d’esmorzar a l’hotel trasllat  a l’estació de tren a Ollanta,  per iniciar la ruta a través del Valle Sagrado dels Incas fins arribar a Aguas Calientes.  Destinació  a la ciutat perduda dels inques: Machu Picchu, situada en una zona subtropical, rodejada de selva, a una alçada de 2350 m. Trasllat a la Ciutadella en bus i visita guiada de 2 hores a  les Places, Temples, Recintes Cerimonials, Palaus Reials, i el seu rellotge solar. Dinar al restaurant Tinkuy del prestigiós hotel Belmond Sanctuary Lodge. A última hora de la tarda, sortirem en el famós tren Hiram Bingham d’Aguas Calients a Cuzco. S’inclou el sopar gourmet, varietat de cocktails i gaudirem un animat espectacle musical. Arribada a l’estació de Poroy i trasllats a l’hotel.

12 OCTUBRE
CUZCO – LIMA
Esmorzar. Trasllats a l’aeroport de Cuzco per sortir en vol a les 09’45 h cap a Lima. Arribada a les 11’15 h i visita privada pel districte modern de la ciutat i centre històric, patrimoni de la Humanitat, UNESCO. Dinar al restaurant a la zona de una de les piràmides de la cultura pre-Inca. Recorregut per la plaça Major i Sant Martín amb la seva arquitectura colonial. Monestir de Santo Domingo, la Universitat de Sant Marcos, primera de Sud-Amèrica, ( any 1551).Continuarem pels districtes residencials de Sant Isidro i Miraflores. Sopar i allotjament a l’hotel JOSE ANTONIO de Lima.
13 OCTUBRE
LIMA Museu Larco Herrera i Museu Or – Nit a bord
Esmorzar. Visita al Museu Larco Herrera amb col.leccions de ceràmiques de 3.000 anys de la cultura del país i també el Museu de l’Or. Dinar de cloenda al restaurant del cafè del museu, gaudint de la gastronomia peruana. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a les 18’40 h cap a Barcelona. Sopar i nit a bord.
14 OCTUBRE
BARCELONA – PUNT D’ORIGEN

Arribada del vol directe a les 14’15 h i trasllats cap al punt d’origen.

EXTENSIÓ PARACAS I VOL LINIES DE NAZCA

13 OCTUBRE
LIMA – PARACAS

A la tarda, trasllats en vehicle privat i guia acompanyant fins a Paracas. Acomodació a l’Hotel La Hacienda Bahia Paracas. Sopar i allotjament.

14 OCTUBRE
PARACAS – Navegació Illes Ballestas – Sobrevol Línies de Nazca (opcional: bugies posta de sol a les dunes de Ica)
Esmorzar. Recorregut en llanxa de l’Hotel La Hacienda Paracas i explorar les illes Ballestas, on podrem fotografiar les diferents especies d’aus marines com el guanay cormorán, pelicans peruans i possiblement els famosos pingüins de Humboldt. També podrem divisar el “Candelabro” un jeroglífic gegant tallat en les dunes del desert. Retorn a l’hotel. Trasllats cap a l’aeroport de Pisco per sobrevolar durant 1’30 h les famoses línies de Nazca en una moderna avioneta, des d’on podran realitzar impressionants fotografies. Dinar menú la Negra i el Blanco, restaurant d’ambient contemporani. Opcional: A la tarda, recorregut d’una hora en el “Adrenarenapark” ubicat en el quilòmetre 253 de la Panamericana Sud. Anirem en buggie i travessarem les dunes de 5 a 100m d’alçada. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
15 OCTUBRE
PARACAS – LIMA – NIT A BORD
Esmorzar. Sortida cap a Lima. Arribada i dinar en restaurant a Mangos, barri de Miraflores. A l’hora convinguda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a les 18’40 h cap a Barcelona. Nit a bord.
16 OCTUBRE
BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona a les 14’15 h i trasllats cap al nostre punt d’origen.

ITINERARI BÀSIC:

PREU PER PERSONA : 3.555 + 180€  Tax

Suplement habitació individual : 540 €

 SERVEIS :

 • Vols directes Cia LATAM Barcelona – Lima – Barcelona
 • Vols domèstics LIMA – AREQUIPA i CUSCO – LIMA
 • 10 Nits Hotels 4* PENSIÓ COMPLETA
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Tots els trasllats privats: aeroports / hotels / aeroports i estacions de tren.
 • Visites amb guia local de parla castellana descrites a l’itinerari
 • Trajectes en tren: Puno-Cuzco CRUCE ANDINO TITICACA Train de luxe Valle Sagrado – Aguas Calientes (Machu Picchu)
 • Tren de luxe Hiram Bingham Aguas Calientes a Cuzco amb sopar gourmet.
 • Assegurança d’assistència en el viatge.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen

 Suplement vol business: 2.450€ per persona.

EXTENSIÓ PARACAS I VOL LINIES DE NAZCA

SUPLEMENT PER PERSONA : 725

(en base mínim 10 persones)

Suplement habitació individual: 140€

SERVEIS :

 Vehicle privat Lima – Paracas – Lima, amb guia

 • 2 Nits Hotel La Hacienda Bahia Paracas
 • Pensió Completa
 • Excursió en llanxa a les Illes Ballestas
 • Sobrevol Línies de Nazca

HOTELS:

LIMA – HOTEL JOSE ANTONIO LIMA 4*

AREQUIPA – CASA ANDINA 4* (traditional)

COLCA – COLCA LODGE (Standard)

PUNO – HOTEL LIBERTADOR LAGO TITICACA 4* (Premium sunrise)

CUZCO – HOTEL LAS RUINAS de CUZCO 4*

VALLE SAGRADO – LA CASONA DE YUCAY (Premium)

Comments are closed