POLÒNIA – 22 MAIG

22 MAIG (Dimarts) : PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VARSÒVIA
Trasllats a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe cap a Varsòvia a les 13:15h. Arribada a les 16:20h i trasllats a l’hotel. A la tarda recorregut panoràmic de la ciutat, principals monuments i parcs. Sopar en un restaurant tradicional polonès. Allotjament.

23 MAIG (Dimecres) : VARSÒVIA
Esmorzar. Al matí, visita de Varsòvia. Recorregut per la Ciutat Antiga que ha esta t reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Palau Reial, la plaça del Mercat de la ciutat Antiga, la Catedral de San Juan, on foren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la ruta Reial, plena d’estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, en la que s’hi troba el Parc Reial Lazienki, amb el seu bonic Palau sobre l’Aigua i el famós monument a Federic Chopin, així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial; l’antic gueto jueu, el Monument a la Sublevació de Varsòvia i la Tomba del Soledat Desconegut. Dinar. Finalitzades els visites, retorn a l’hotel. Temps lliure per realitzar compres o últimes visites. Sopar i allotjament.

24 MAIG (Dijous) : VARSÒVIA – WROCLAW
Esmorzar. Sortida cap a Wroclaw. Visita de Wroclaw, anomenada la “Venècia polaca”, on hi ha més de cent ponts i passarel·les que travessant el riu Oder i les seves ramificacions. En el centre de la Gran Plaça hi ha l’Ajuntament gòtic, un dels més grans d’Europa, autèntica perla de l’arquitectura profana de Silesia amb els seus pinacles i el seu rellotge astronòmic. Dinar. Durant la visita, també podrem admirar la Catedral i La universitat. Passeig en vaixell pel canals de la ciutat. Sopar i allotjament.

25 MAIG (Divendres) : WROCLAW – CZESTOCHOWA – CRACÒVIA
Esmorzar. Sortida en direcció als Carpats Polonesos, durant la ruta visitarem el Santuari de Jasna Góra a Czestochowa. L’anomenada capital espiritual de Polònia, agrupa a peregrins i turistes de tot el món. A la capella de Jasna Gora s’hi troba la imatge miraculosa de la Verge i el nen Jesús, anomenada la Verge Negra, i cada any es dirigeixen a aquest lloc milions de fidels. Als seus museus trobarem col·leccions d’art i d’ofrenes dels peregrins. Dinar en restaurant local. A la tarda, emprendrem viatge cap a Cracòvia. Sopar i allotjament.

26 MAIG (Dissabte) : CRACÒVIA
Esmorzar. Al mati, visita de Cracòvia amb guia local, l’antiga capital de Polònia. El parc construït en lloc de les muralles de defensa. La plaça del mercat, una de les més grans d’Europa, l’església de Santa Maria (entrada inclosa), amb el famós retaule gòtic de fusta policromada, la Torre de l’Ajuntament i el famós mercat dels teixits; el turó de Wawel, entrada al Palau dels reis polacs i la catedral (entrada inclosa). Dinar en restaurant. També podrem observar el Collegium Maius que és un magnífic exemple de l’arquitectura del gòtic amb un gran pati. Sopar i allotjament a l’hotel.

27 MAIG (Diumenge) : CRACÒVIA – AUSCHWITZ – MINAS DE SAL – ZAKOPANE: ELS CARPATS POLACS – Sopar folklòric opcional
Esmorzar. Sortida a 1a hora del mati cap al camp de concentració Auschwitz-Birkenau. Un encontre amb el passat terrible, l’època nazi i el seu extermini dels pobles eslaus i jueus. El museu símbol dels màrtirs, està construït per un immens conjunt de barracons, en els que encara és conserva les pertinències de les víctimes. Dinar en ruta. A la tarda, visita de les mines de sal a Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs subterranis, cambres i capelles excavades a la roca salina a una profunditat de més de 300 m. La mina, a part de la seva bellesa excepcional, també presumeix de 700 anys que porta en funcionament, essent la mina més antiga d’Europa. Finalitzada la visita, sortirem en direcció a la zona dels Carpats Polacs, indret de gran bellesa que recorda a la Baviera alemanya. Opcionalment, podrem assistir al Sopar folklòric, per gaudir de la seva peculiar gastronomia Allotjament a l’hotel.

28 MAIG (Dilluns) : ZAKOPANE / CRACÒVIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Al matí, descobrirem el massís dels Tatras, de gran bellesa paisatgística i pujarem en telefèric a un dels seus cims, des d’on gaudirem de les meravelloses vistes de l’alta mar i el seu llac. Dinar en bonic restaurant. A la tarda, temps lliure per passejar per aquest centre turístic, un dels més rellevants de Polònia. A l’hora convinguda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Barcelona a les 21:45 h i arribada a Barcelona a les 00:30 h i trasllats al punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.150 € + Taxes 95€
Suplement habitació. individual : 275 €

SERVEIS:
 Vols directes BCN – VARSÒVIA / CRACÒVIA – BCN
 Facturació 1 maleta 20 Kg per persona.
 Trasllats punt origen – aeroport – punt origen
 Hotels 4* cèntrics garantits.
 Pensió Completa amb restaurants seleccionats
 Circuit privat amb totes les visites i entrades descrites a l’itinerari amb guia de parla castellana.
 Guia acompanyant de Viatjalia Destins
 Assegurança d’assistència en el viatge.
Suplement asseg. de cancel·lació: 35€ L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben
justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.
SOPAR FOLKLÒRIC típic restaurant a Zakopane amb begudes i trasllats inclosos: 30€

Comments are closed