POLONIA 2 AGOST

Itinerari

2 AGOST PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VARSÒVIA
Trasllats a l’aeroport del Prat per sortir al migdia en vol directe cap a Varsòvia. Arribada a 1ª hora de la tarda i trasllat a l’hotel. Breu recorregut panoràmic de la ciutat, principals monuments i parcs. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
3 AGOST VARSÒVIA
Esmorzar. Al matí, visita de Varsòvia. Recorregut per la Ciutat Antiga que ha esta       t reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Palau Reial, la plaça del Mercat de la ciutat Antiga, la Catedral de San Juan, on foren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la ruta Reial, plena d’estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, en la que s’hi troba el Parc Reial Lazienki, amb el seu bonic Palau sobre l’Aigua i el famós monument a Frederic Chopin, així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial;  l’antic gueto jueu, el Monument a la Sublevació de Varsòvia i la Tomba del Soledat Desconegut. Dinar. Finalitzarem les visites amb la guia acompanyant, retorn a l’hotel. Temps lliure per realitzar compres o últimes visites. Sopar i allotjament.
4 AGOST VARSÒVIA – POZNAN
Esmorzar. Sortida cap a Poznan, recorregut panoràmic per aquesta població coneguda per les seves universitats. Dinar. A la tarda, visita guiada del seu casc antic, Plaça Major, Ajuntament amb el seu rellotge, Catedral San Pedro y San Pablo, estil gòtic i barroc. Sopar i allotjament a l’hotel.
5 AGOST POZNAN – WROCLAW
Després d’esmorzar. Sortida cap a Wroclaw. Visita de la ciutat, anomenada la “Venècia polaca”, on hi ha més de cent ponts i passarel·les que travessant el riu Oder i les seves ramificacions. En el centre de la Gran Plaça hi ha l’Ajuntament gòtic, un dels més grans d’Europa, autèntica perla de l’arquitectura profana de Silesia amb els seus pinacles i el seu rellotge astronòmic. Dinar. Durant la visita, també podrem admirar la Catedral i La universitat. Passeig en vaixell pel canals de la ciutat. Sopar i allotjament.

6 AGOST WROCLAW – CZESTOCHOWA – CRACÒVIA
Esmorzar. Sortida en direcció als Carpats Polonesos, durant la ruta visitarem el Santuari de Jasna Góra a Czestochowa. L’anomenada capital espiritual de Polònia, agrupa a peregrins i turistes de tot el món. A la capella de Jasna Gora s’hi troba la imatge miraculosa de la Verge i el nen Jesús, anomenada la Verge Negra, i cada any es dirigeixen a aquest lloc milions de fidels. Als seus museus trobarem col·leccions d’art i d’ofrenes dels peregrins. Dinar en restaurant local. A la tarda, ens dirigirem cap a Cracòvia. Sopar i allotjament.
7 AGOST CRACÒVIA
Esmorzar.  Al mati, visita de Cracòvia amb guia local, l’antiga capital de Polònia. El parc construït en lloc de les muralles de defensa. La plaça del mercat, una de les més grans d’Europa, l’església de Santa Maria (entrada inclosa), amb el famós retaule gòtic de fusta policromada, la Torre de l’Ajuntament i el famós mercat dels teixits; el turó de Wawel, entrada al Palau dels reis polacs i la catedral (entrada inclosa). Dinar en restaurant. També podrem observar el Collegium Maius que és un magnífic exemple de l’arquitectura del gòtic amb un gran pati. Sopar i allotjament a l’hotel.
8 AGOST CRACÒVIA – AUSCHWITZ – MINES SAL WIELICZKA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita camp de concentració Auschwitz-Birkenau. Un encontre amb el passat terrible, l’època nazi i el seu extermini dels pobles eslaus i jueus. El museu símbol dels màrtirs, està construït per un immens conjunt de barracons, en els que encara és conserva les pertinències de les víctimes. Dinar. A la tarda, visita a les mines de sal de Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs, subterrani, cambres i capelles excavades a la roca salina, a una profunditat de més de 300 m. La mina, a part de la seva bellesa excepcional, també presumeix de 700 anys que porta en funcionament, essent la mina més antiga d’Europa.
Trasllats a l’aeroport per sortir a última hora del vespre en vol directe cap a Barcelona. Arribada a Barcelona i trasllats al punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.220 €  + Taxes 116 €

Suplement habitació. individual : 236 €

 SERVEIS :

  • Vols directes BCN – VARSÒVIA / CRACÒVIA – BCN   Facturació 1 maleta 20 Kg per persona
  • Trasllats punt origen- aeroport–punt origen. Dte 25 Eur per persona per no utilitzar aquest servei.
  • Hotels 4* cèntrics garantits.
  • Pensió Completa amb restaurants seleccionats
  • Circuit privat amb totes les visites i entrades descrites a l’itinerari amb guia de parla castellana
  • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
  • Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement asseg. de cancel·lació: 25€
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major  ben justificades i  no  contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Comments are closed