POLONIA 24 Setembre

 

24 SETEMBRE (Dilluns) : PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – CRACOVIA
Al migdia trasllats a l’aeroport del Prat per sortir a 1era hora de la tarda a Craccòvia. Arribada al vespres i trasllat a l’hotel. Acomodació, sopar i allotjament.

25 SETEMBRE (Dimarts) : CRACÒVIA
Esmorzar. Al mati, visita de Cracòvia amb guia local, l’antiga capital de Polònia. El parc construït en lloc de les muralles de defensa. La plaça del mercat, una de les més grans d’Europa, l’església de Santa Maria (entrada inclosa), amb el famós retaule gòtic de fusta policromada, la Torre de l’Ajuntament i el famós mercat dels teixits; el turó de Wawel, entrada al Palau dels reis polacs i la catedral (entrada inclosa). Dinar en restaurant. També podrem observar el Collegium Maius que és un magnífic exemple de l’arquitectura del gòtic amb un gran pati. Sopar i allotjament a l’hotel.

26 SETEMBRE (Dimecres) : CRACÒVIA – AUSCHWITZ – MINAS DE SAL WIELICZKA – CRACOVIA
Esmorzar. Sortida a 1ª hora del mati cap al camp de concentració Auschwitz-Birkenau. Un encontre amb el passat terrible, l’època nazi i el seu extermini dels pobles eslaus i jueus. El museu símbol dels màrtirs, està construït per un immens conjunt de barracons, en els que encara és conserva les pertinències de les víctimes. Dinar en ruta.

A la tarda, visita de les mines de sal a Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs subterranis, cambres i capelles excavades a la roca salina a una profunditat de més de 300 m. La mina, a part de la seva bellesa excepcional, també presumeix de 700 anys que porta en funcionament, essent la mina més antiga d’Europa.  Retorn a Cracovia. Sopar i allotjament.

27 SETEMBRE (Dijous) : CRACÒVIA – ZAKOPANE – CRACOVIA
Esmorzar. Al mati, sortida en diredcció a la zona dels Carpats Polacsindret de gran bellesa que recorda a la Baviera alemana, on descobrirem el massis dels Tatras, de gran bellesa paisatgistica i pujarem en teleferic a un dels seus cims, des d’on gaudirem de les meravelloss vistes de l’alta mar i el seu llac. Dinar en bonic restaurant de la zona. A la atrda, temps lliure per passejar per aquest centre turistic, un dels mes rellevants de Polonia. Tornada a Cracòvia. Sopar i allotjament.

28 SETEMBRE (Divendres) : CRACOVIA– CZESTOCHOWA – WROCLAW
Esmorzar. Sortida en direcció a  Wroclaw, durant la ruta visitarem el Santuari de Jasna Góra a Czestochowa. L’anomenada capital espiritual de Polònia, agrupa a peregrins i turistes de tot el món. A la capella de Jasna Gora s’hi troba la imatge miraculosa de la Verge i el nen Jesús, anomenada la Verge Negra, i cada any es dirigeixen a aquest lloc milions de fidels. Als seus museus trobarem col·leccions d’art i d’ofrenes dels peregrins. Dinar en restaurant local. A la tarda, emprendrem viatge cap a Wroclaw . Sopar i allotjament.

29 SETEMBRE (Dissabte) :  WROCLAW -VARSÒVIA
Esmorzar.  Visita de Wroclaw, anomenada la “Venècia polaca”, on hi ha més de cent ponts i passarel·les que travessant el riu Oder i les seves ramificacions. En el centre de la Gran Plaça hi ha l’Ajuntament gòtic, un dels més grans d’Europa, autèntica perla de l’arquitectura profana de Silesia amb els seus pinacles i el seu rellotge astronòmic.  Durant la visita, també podrem admirar la Catedral i La universitat. Passeig en vaixell pel canals de la ciutat. Dinar. A la tarda gaudirem del paisatge de tardor fins arribar a la capital del pais, Varsovia i panoramica de la ciutat. Sopar i allotjament.

30 SETEMBRE (Diumenge) : VARSÒVIA –  BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Al matí, visita de Varsòvia. Recorregut per la Ciutat Antiga que ha esta t reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Palau Reial, la plaça del Mercat de la ciutat Antiga, la Catedral de San Juan, on foren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la ruta Reial, plena d’estàtues, esglésies i residències aristocràtiques.  Dinar. Continurarem la visita pel Parc Reial Lazienki, amb el seu bonic Palau sobre l’Aigua i el famós monument a Federic Chopin, així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial; l’antic gueto jueu, el Monument a la Sublevació de Varsòvia i la Tomba del Soledat Desconegut.  A l’hora convinguda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol a ultima hora del vespre cap a Barcelona.  Arribada a les 00.30h  i trasllats al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA : 1.165 € + Taxes 106 €
Suplement habitació. individual : 315€

SERVEIS :
 Vols directes BCN – CRACÒVIA /VARSÒVIA – BCN
 Facturació 1 maleta 20 Kg per persona.
 Trasllats punt origen – aeroport – punt origen (Dte. 25 eurs per no utilitzar el servei)
 Hotels 3/4* cèntrics garantits.
 Pensió Completa amb restaurants seleccionats
 Circuit privat amb totes les visites i entrades descrites a l’itinerariamb guia de parla castellana.
 Funicular al Mt. Gubalowka
 Guia acompanyant de Viatjalia Destins
 Assegurança d’assistència en el viatge.
Suplement asseg. de cancel·lació: 25€ L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Comments are closed