Polònia Setmana Santa 5 dies

18 ABRIL PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VARSÒVIA
Trasllats a l’aeroport del Prat, per sortir al migdia en vol directe cap a Varsòvia. Arribada i trasllats a l’hotel. Recorregut panoràmic per la capital de Polònia. Sopar i allotjament a l’hotel.
19 ABRIL VARSÒVIA
Esmorzar. Al matí, visita de Varsòvia. Recorregut per la Ciutat Antiga que ha estat reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Palau Reial, la plaça del Mercat de la ciutat Antiga, la Catedral de San Juan, on foren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la ruta Reial, plena d’estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, en la que s’hi troba el Parc Reial Lazienki, amb el seu bonic Palau sobre l’Aigua i el famós monument a Federic Chopin, així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial;  l’antic gueto jueu, el Monument a la Sublevació de Varsòvia i la Tomba del Soledat Desconegut. Dinar. Finalitzades els visites, retorn a l’hotel. Temps lliure per realitzar compres o últimes visites. Sopar i allotjament.

20 ABRIL VARSÒVIA – CRACÒVIA

Esmorzar. Trasllats a l’estació per sortir en tren ràpid a 1ª hora del mati cap a Cracòvia, en direcció els Càrpats Polonesos. Arribada i vsita de Cracòvia amb guia local, l’antiga capital de Polònia. El parc construït en lloc de les muralles de defensa. La plaça del mercat, una de les més grans d’Europa, l’església de Santa Maria (entrada inclosa), amb el famós retaule gòtic de fusta policromada, la Torre de l’Ajuntament i el famós mercat dels teixits; el turó de Wawel, entrada al Palau dels reis polacs i la catedral (entrada inclosa). Dinar. Tarda També podrem observar el Collegium Maius que és un magnífic exemple de l’arquitectura del gòtic amb un gran pati, temps lliure per passejar pel barri jueu Kazimierz on es rodà la pel·lícula “La lista de Schindler” de Spielberg. Sopar i allotjament.

21 ABRIL CRACÒVIA – AUSCHWITZ
Esmorzar. Visita a l’històric camp de concentració d’Auschwitz-Birkenau, una de les pàgines negres de la II Guerra Mundial. Retorn a Cracòvia. Dinar i temps lliure per passejar per d’aquesta bonica ciutat i guadir del seu ambient. Sopar i allotjament.

22 ABRIL  CRACÒVIA – MINAS DE SAL – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida per visitar les mines de sal a Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs subterranis, cameres i capelles excavades a la roca salina a una profunditat de més de 300 m. La mina, a part de la seva bellesa excepcional, també presumeix de 700 anys que porta en funcionament, essent la mina més antiga d’Europa. Dinar. A la tarda, trasllats a l’aeroport per sortir al vespre en vol directe cap a Barcelona. Arribada a les 23’55 h i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.045 € + Taxes aeroport 139 €
Suplement habitació. individual : 185  €

SERVEIS:

 Avió en vols directes BCN – VARSÒVIA / CRACÒVIA – BCN

  • Hotels 4* cèntrics garantits.
  • Pensió Completa amb restaurants seleccionats
  • Circuit privat amb totes les visites amb guia local i entrades descrites a l’itinerari.
  • Tren ràpid (tipus AVE) Varsòvia – Cracòvia
  • Guia acompanyant durant tot el viatge
  • Assegurança d’assistència en el viatge.
  • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen

Suplement assegurança cancel·lació : 25 €
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En el cas d’estar interessats, caldrà abonar l’import en el moment del dipòsit.

Comments are closed