PORTUGAL 17 OCTUBRE

17  OCTUBRE (DIMECRES) : PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LISBOA; Jerónims, Torre Belem
Rossio
Trasllats en autocar a l’aeroport del Prat, per sortir en vol cap a Lisboa. Arribada i visita panoràmica del Parc Eduard Vll, plaça del Comercio i zona del riu Tajo. Farem un recorregut a peu pel barri de l’Alfama. Dinar.

A la tarda, visita de la Torre de Betlem, monument als descobridors homenatge a Enric el navegant i el monestir dels gerònims, construït al 1501 i patrimoni de l’UNESCO. A continuació visita pel seu famós Cristo Rey de l’Almada (reproducció del Crist Redemptor de Rio de Janeiro). Temps lliure al barri comercial del Rossio, conegut en tot Portugal per les seves botigues i carrers peatonals; Plaça Restauradores, carrer Augusta i de l’Or. Sopar i allotjament.

18 OCTUBRE (Dijous) : QUELUZ – SINTRA – CASCAIS – CABO DA ROCA – ESTORIL – LISBOA
Esmorzar a l’hotel. Visita al palau de Queluz, residència real de Pere lll, comparat amb Versalles. Continuarem cap a Sintra petita vila portuguesa enclavada en mig d’un bosc, Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Continuació per la zona vinícola Colares cap al punt més occidental d’Europa; el Cabo da Roca. Vorejant la imponent costa Atlàntica, gaudirem de boca da inferno i arribada a Cascais. Visita de la colorida vila marinera, que en la ll Guerra Mundial, fou refugi de monarquies europees. Temps lliure per passejar pel centre històric; carrerons i botigues d’artesania i les seves terrasses. Finalment arribarem a la senyorial Estoril, on hi destaca el seu famós casino, un dels més grans d’Europa i el seu passeig marítim. Retorn a l’hotel a Lisboa. Sopar i allotjament.

19 OCTUBRE (Divendres) : LISBOA – TOMAR – FÁTIMA – Monestir BATALHA – COIMBRA
Sortida després d’esmorzar cap a Tomar, ciutat dels templaris, visitarem el Convent de Crist i la “ventana de la Sala do Capítulo”.

Seguirem cap a Fátima per visitar el santuari de Fátima situat a la Cova da Iria i un dels santuaris Marianos més importants del món. Continuarem cap a Coimbra, visitarem la capella de la Universitat i la Sé Velha. Dinar, sopar i allotjament a Coimbra.

20 OCTUBRE (Dissabte) : COIMBRA – Parc Nacional de Buçaco – OPORTO
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Parc Nacional de Bussaco, impressionant bosc protegit des de l’edat mitjana. Després ens traslladarem cap a Oporto, visitarem la església de Sant Francisco, (exterior) el palau de la Bolsa i explorarem una de les zones històriques i urbanes millor conservades del país, a la vora dreta del riu Duero, amb el seu típic barri de Ribeira. Sopar i allotjament.


21 OCTUBRE (Diumenge ) : OPORTO – GUIMARAES – BRAGA – VIANA DO CASTELO – OPORTO
Després d’esmorzar visitarem l’històrica ciutat de Guimaraes, coneguda com el bressol de Portugal, patrimoni de l’UNESCO, visitarem el Palau Ducal, els seus carrers medievals, plaça Santiago, etc…
Continuarem cap a Braga, important centre religiós des del segle Vl. Visitarem la seva catedral, la més antiga del país. Dinar. Seguirem el recorregut per les vies verdes de la regió del riu Miño, cap a Viana do Castelo, situada a la desembocadura. Visita panoràmica de la ciutat, visita a la basílica de Santa Lucía amb la seva cúpula i vitralls. Retorn a Oporto. Sopar i allotjament.

22 OCTUBRE  (Dilluns) : OPORTO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita a unes típiques bodegues de vi d’Oporto amb degustació a Vila Nova de Gaia. Dinar de comiat. A la tarda gaudirem de temps lliure. Al vespre, trasllat a l’aeroport per sortir en vol cap a Barcelona. Arribada i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 895€ + Taxes 98€
(Sortida garantida amb un mínim de 25 persones)
Suplement habitació Individual : 210 €

SERVEIS INCLOSOS:
 Bitllet d’avió Barcelona – Lisboa / Oporto – Barcelona
 Circuit privat en autocar Gran Turisme
 Hotels 3* Estada en pensió completa
 Visita amb guies locals Oporto, Lisboa i Coimbra.
 Entrades a Monestir dels Jerònims, Palacio da Vila,
Monestir de Batalha, Palau de Bussaco, Universitat de Coimbra,
església St. Francisco i Bodegues de Oporto amb degustació.
 Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 Trasllats punt d’origen / aeroport del Prat / punt d’origen. Descompte
per no utilitzar aquest servei : – 25 €
 Assegurança d’assistència en el viatge
Suplement asseg de cancel·lació: 25 €

 

Comments are closed