PRAGA, BUDAPEST I BRATISLAVA 04 MAIG

PERLES DE CENTREUROPA  04 AL 10 Maig 7 dies

4 MAIG  PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – PRAGA STARE MIASTO
Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir a les 07:40h cap a Praga.  Arribada a les 10:00h i breu panoràmica de la ciutat, on tindrem el primer contacte daurada de les cent torres.  Trasllats a l’hotel. Dinar.  Visita capital de la república Txeca i considerada una de les ciutats monumentals més interessants d’Europa. Visitarem amb tot detall i sempre acompanyats per un expert guia local l’Stare Miasto, la part més antiga, destacant  la Plaça de la Ciutat amb el seu famós rellotge astronòmic, Torre de la Pólvora, avinguda Karlova, església Tyn, Ajuntament, etc. Sopar a una cerveseria modernista. Allotjament a l’hotel.
5 MAIG PRAGA: Barri Jueu, Pont de Carles, Barri de la Malastrana, Castell de Praga i Novemesto
Esmorzar a l’hotel i inici de la visita al Barri Jueu que conserva tot el sabor d’èpoques passades, exterior del Cementiri Jueu i la Sinagoga de Staronova. Acabarem la visita amb el majestuós Pont de Carles, el més important sobre el riu Vltava. Dinar. A la tarda visita amb entrada al Castell de Praga amb el seu carreró de l’Or, Palau Reial i la Catedral gòtica de Sant Vito amb els seus espectaculars vitralls. 
El Barri de la Malastrana, Casa dels Violins, Església del Nen Jesús de Praga, Plaça del Priorat, Barri Modernista del Novemesto, Plaça Wenceslao, Teatre Nacional, Biblioteca Nacional…. Sopar i allotjament a l’hotel.
6 MAIG PRAGA – KARLOVY VARY – RUTA BOHÈMIA – PRAGA

Esmorzar a l’hotel i sortida d’excursió cap a Karlovy Vary, ciutat que deu el seu nom a l’emperador Carles IV el qual va descobrir les excel·lents propietats terapèutiques de les seves aigües, va instal·lar el seu palau i a partir d’aquell moment es va convertir en cita obligada de l’alta societat de l’època imperial. Visita completa de la ciutat, església russa, residència del Zar. Dinar. A la tarda, visita a la factoria Moser de cristall de Bohemia. Retorn a Praga. Sopar i allotjament a l’hotel.

7 MAIG PRAGA – KALRSTEIN – PILSEN – Creuer riu Vltaba
Esmorzar. Al mati, sortida cap a Kalrstein, visita a un  dels castells més sorprenents per la seva riquesa i originalitat d’aquest país, amb un idíl·lic paisatge. Dinar. A la tarda, visita a la factoria Urquell, des de l’edat mitjana van ser pioners en la fabricació de la cervesa.  Retorn a Praga. A l’hora convinguda tindrà lloc un creuer pel riu Vltaba, gaudint del conjunt arquitectònic  del Castell de Praga, església Sant Nicolás, el Pont de Carles, Teatre Opera Nacional, etc. Trasllats a l’hotel, sopar Allotjament a l’hotel.
8 MAIG PRAGA – BRATISLAVA – BUDAPEST CREUER NOCTURN IL·LUMINACIONS
Esmorzar. Sortida cap Bratislava, capital de la República d’Eslovàquia i visita guiada a l’interessant centre històric de la ciutat. Dinar. A la tarda continuació cap Budapest, arribada i breu panoràmica de la ciutat. Sopar.

Al vespre creuer nocturn pel Danubi amb consumició, per gaudir de seves il·luminacions, pont de les Cadenes, Pont de l’Elisabet i el Parlament. Allotjament a l’hotel.

9 MAIG BUDAPEST – Sopar zíngar folklòric

Esmorzar a l’hotel i visita de la ciutat dividida en dues parts pel riu Danubi, Buda a la vora dreta, zona monumental i antiga capital del país fins a la unificació l’any 1873 i Pest a la vora esquerra, animada zona comercial. Veurem les residències reals que avui en dia son museus i biblioteques, entrada a la Basílica Matyes i al Bastió dels Pescadors. Recorregut per la zona de la Sinagoga més gran d’Europa, el Palau de l’Opera, Avinguda Andrasi, Plaça dels Herois i Market Hall Dinar a un restaurant tradicional hongarès A la tarda, continuarem pels Ponts de Magenta, Les Cadenes, Erzsébet, Szabadság, Plaça Mil·lenària, Parc de Sant Esteve, Palau Reial i l’edifici més important de la ciutat, el Parlament, joia de l’arquitectura hongaresa. A la nit, sopar zíngar folklòric. Allotjament a l’hotel.

10 MAIG  BUDAPEST;Balneari i mercat – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Al mati visita al famós balneari Gellert, amb possibilitat de prendre els seus beneficiosos banys terapèutics molt apreciats en l’època de l’imperi, així com el mercat cobert Magycsarnoc construït per l’arquitecte Eiffel.
Dinar de cloenda. També passejarem pel centre comercial de la ciutat (Carrer Vaci) o anar a un entranyable Saló de Té Gerbeau, Trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Barcelona i trasllats al nostre punt d’origen..

Preu per persona : 1.275 € + Tax 110 € (En base 35 passatgers)

Suplement hab. individual : 285

SERVEIS :

 • Bitllet avió en vols directes Barcelona- Praga i Budapest- Barcelona, s’inclou facturació 1 maleta per persona
 • Hotels 4*
 • Règim de Pensió Completa.
 • Autocar privat per realitzar tota la ruta descrita a l’itinerari amb guies locals de parla espanyola.
 • Entrades incloses : Castell de Praga, Castell Karlstein, Factoria Cristall de Moser, Factoria Pilsen, Basílica Matyes, Bastió dels pescadors
 • Sopar en típica Cerveseria amb música.
 • Creuer nocturn pel Danubi a Budapest.
 • Creuer nocturn pel Vltaba a Praga
 • Típic Sopar amb folklore zíngar.
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Trasllats Punt d’origen – El Prat – Punt d’origen.
 • Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement assegurança cancel·lació: 30 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades  i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de      garantia

Comments are closed