REPUBLIQUES BALTIQUES 17 AGOST

Itinerari

17 AGOST PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VILNIUS (Lituània)
Trasllats a l’aeroport del Prat per sortir a 1ª hora de la tarda en vol a cap a Vilnius (via punt europeu). Sopar a bord. Arribada a darrera hora i trasllats a l’hotel. Allotjament.
18 AGOST VILNIUS
Esmorzar. Visita amb guia local de la ciutat de Vilnius, capital de Lituània. El centre històric de la ciutat es Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Entrada a l’església de Sant Pere i Pau, obra mestra del barroc lituà, la Catedral neoclàssica, la famosa “Puerta del Alba”, la Torre Gediminas, el monestir de l’Esperit Sant, la Universitat de Vilnius, la més antiga de l’Europa de l’Est, etc. Dinar. Visita de la “Republica d’Uzupis”, plena d’artistes. Tenen el seu propi himne, constitució, president, bisbe, dos esglésies, una de les més antigues tombes de Vilnius (Cementiri Bernardino), set ponts i un guàrdia. Sopar i allotjament a l’hotel.
19 AGOST VILNIUS – Fortalesa de l’illa de TRAKAI – KAUNAS
Esmorzar. Sortida d’excursió amb guia local a Trakai, antiga capital lituana, de gran bellesa natural pels seus llacs i boscos. Visita del seu famós castell del segle XIII, situat a una petita illa, al centre d’un idíl·lic llac del Parc Nacional de Trakai. Dinar en restaurant. A la tarda, sortida cap a Kaunas. Visita panoràmica, capital de Lituania en el període d’entreguerres i una ciutat amb un ric passat històric. Durant la visita, admirarem el Castell del segle XIII, la plaça de l’Ajuntament i les boniques esglésies entre les que destaquen la neo-bizantina de Sant Miquel Arcàngel, la de la resurrecció amb magnifiques vistes de la ciutat, la Catedral, el major edifici gòtic de Lituània. Sopar i allotjament a l’hotel.
20 AGOST KAUNAS – “COLINA DE LAS CRUCES” – PALACIO DE RUNDALE – RIGA (Letònia)
Esmorzar. Sortida en direcció a Letònia. Al mati, visitarem a la misteriosa (actualment en 50.000 creus) “Colina de las Cruces” en Siauliai, famós centre de peregrinació catòlica. Dinar. Entrada a Letònia i visita al famós Palau de Rundale, antiga residència d’estiu dels ducs de Curlandia i construït pel principal arquitecte de Sant Petersburg. Continuació fins arribar a Riga, una de les capital Hanseàtiques on observarem el recorregut de la primera cadena humana per la llibertat de les tres repúbliques de la URSS. Sopar i allotjament a l’hotel.
21 AGOST RIGA – JÜRMALA
Estada en pensió completa a Riga, coneguda com la Paris del Nord. Iniciarem la visita guiada amb el seu mercat central d’estil art noveau, el seu casc antic on hi destaquen el Convent, l’hospital de l’Esperit Sant, la Catedral de Sant Jacob i la principal edificació civil més antiga de la ciutat “la casa dels caps negres”, germandat de comerciants hanseàtics.  A la tarda, visita al barri de l’art noveau i a continuació ens dirigirem cap a Jürmala, important centre d’estiueig, famós pel seu clima suau, les aigües minerals, la riquesa del seu paisatge i la platja d’arena fina de més de 30 Kms i admirarem les seves mansions de fusta, declarades monument nacional que li dona un caràcter particular i encantador. Retorn a Riga. Sopar a l’hotel.
22 AGOST RIGA – SIGULDA-PÄRNU – TALLINN (Estònia)
Esmorzar. Al mati, visita al Parc Nacional de Gauja a Sigulda, coneguda com la Suïssa lletona. Visita a les restes del castell de l’Ordre dels cavallers Teutònics i el Castell medieval de Turaida. Després visita del museu de Història Local de Sigulda, la tomba de Turaida, la cova Gutmanis i el Parc Daina. Dinar. Continuació cap a Cesis, situada al cor de la regió de Vidzeme. Visita del Castell de la Ordre dels Cavallers de l’Espasa del S.XIII, la torre gòtica de l’església de Sant Joan situada a la plaça principal, així com les pintoresques cases de fusta i carrerons. Continuarem el viatge per la costa bàltica fins arribar a Parnü, capital estival d’Estònia, on realitzarem una parada. Finalment, arribada a Tallinn. Sopar i allotjament.
23 AGOST TALLINN
Estada en pensió completa. Visita guiada de la ciutat de Tallinn, capital d’Estònia. Visita del seu bonic casc antic declarat Patrimoni Cultural de la Unesco, conservant les seves antigues muralles, amb estrets carrers empedrats, etc. Que fan que aquesta ciutat sigui coneguda com “La Perla Oblidada del Bàltic”. Visita al centre històric de la ciutat amb les seves famoses torres de la plaça de l’Ajuntament i les esglésies de Sant Olaf i Sant Nicolau. El turó de Toompea es on es troba la gran concentració de monuments històrics, les catedrals Alexander Nevsky ortodoxa i la luterana de Toomkirik de 1233, el parlament d’Estònia, etc. A la tarda, visitarem el Palau i Jardins de Kadriog, dissenyat pel mestre italià Nicolo Michetti, a petició del zar Pere el Gran, actualment hi ha el Museu d’Art d’Estònia. Continuarem la visita a les runes del Monestir de Santa Brígida, construït pels comerciants de Tallinn al 1407. La església fou destruïda en la 2ª mitat del segle XVI durant les guerres livonians.  Retorn a l’hotel i sopar i allotjament.
24 AGOST TALLINN – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol en destinació a Barcelona (via punt europeu). Arribada a les 16’00 h i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.265 € + Taxes 128 €

SERVEIS INCLOSOS:

  • Vols Barcelona – Vilnius i Tallinn – Barcelona (Via punt europeu)
  • amb facturació d’una maleta 20 Kgs. per persona
  • HOTELS 4* a Vilnius, Kaunas, Riga i Tallin.
  • Estada en pensió completa, excepte dinar de l’últim dia.
  • Circuit privat “Gran Turisme” amb les visites, i guia local parla castellana i
  • entrades descrites a l’itinerari.
  • Guia acompanyant durant tot el viatge
  • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
  • Assegurança d’assistència en el viatge. Suplement cancel·lació : 30 €

 

Comments are closed