Russia Imperial 7 dies

Itinerari

Moscú capital de Rússia al Segle XV. La seva influència cultural i comercial es va estendre poc a poc per l’immens Imperi. Al Segle XV, Pere el Gran, va fer de Rússia un gran estat modern. Fugint de Moscú, crear Sant Petersburg amb el pensament de construir una ciutat que volia ser europea, a imatge d’altres capitals occidentals. Sobre el delta del Riu Neva, a la vora del Mar Bàltic, nasqué Sant Petersburg, anomenada la “Venècia del Nord”, una de les ciutats més belles del món i capital imperial fins a 1918.

8 AGOST PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – SANT PETERSBURG

Trasllats a l’aeroport del Prat i sortida en vol a 1ª hora del mati cap a Sant Petersburg (via punt europeu). Dinar a bord. Arribada a les 13’20h (hora local) i inici de la visita a la Catedral de Ntra. Sra. de Kazán, una de les obres mestres de l’arquitectura russa del segle XIX, després visitarem la Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, situada a l’illa de Zayachi, al costat dret del riu Neva.  Destaquem la impressionat Catedral d’estil barroc, amb el seu campanar que fou durant molt temps l’edifici més alt de la ciutat amb 122,5 m. Al seu interior podrem apreciar l’iconòstasi i les escultures realitzades per artesans russos que ens impressionaran per la seva bellesa. Sopar i allotjament.

9 AGOST SANT PETERSBURG; Visita panoràmica – Catedral St Isaak – Museu HERMITAGE – Mini-creuer canals i espectacle Russian Folk
Esmorzar. Al matí, realitzarem la visita panoràmica de la ciutat; recorregut per l’avinguda Nevsky, carrer principal de la ciutat, on destaquem els edificis de la Torre de La Duma Urbana i la de la Casa del Llibre. Passarem pel malecón i el jardí d’Estiu. Acabarem la visita, Catedral de Sant Isaak. Dinar. A la tarda, visita al Museu del Hermitage, considerat com un dels més grans del món. Compte amb més de 3 milions de peces i està situat a l’antiga residència dels tzars de Rússia. Les col·leccions estan situades al Palau d’hivern.  Realitzarem un passeig en vaixell pels canals i pel riu Neva. Possibilitat opcional d’assistir al ballet folklòric al Gran Palau Nikolaevsky.  Sopar i allotjament a l’hotel.
10 AGOST SANT PETERSBURG ; Palau i jardins Petrodvorets ; Parc de les fonts i estàtues daurades

Esmorzar. Al matí realitzarem la visita al Palau de Petrodvorets, bella ciutat situada a 30 Km. de Sant Petersburg, a la costa del Golf de Finlàndia, on Pere I va decidí la construcció de la seva residència de luxe d’estiu, que va deixar per sota al Palau de Versalles. El passeig pels parcs ens deixarà impressionats, pels enormes espais amb arbusts decoratius, plantes exòtiques i fonts amb estàtues de bronze.  Dinar. A la tarda, visita a Sant Salvador de la Sangre Derramada. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 AGOST SANT PETERSBURG – MOSCÚ

Amb l’espectacular tren d’alta velocitat SAPSANEsmorzar. Matí lliure al centre de Sant Petersburg per realitzar les darreres visites o realitzar compres com el caviar i vodka. Dinar en restaurant. Trasllats a l’estació per sortir a les 15’10 h. en tren cap a Moscú. Arribada a les 18’59 h. Trasllats a l’hotel 4*. Sopar i allotjament.

12 AGOST Moscú – Visita a la ciutat dels Tzars, Kremlin i Catedrals – Plaça Roja
Esmorzar. Visita de la ciutat de Moscú. Iniciarem la ruta pel recinte emmurallat del Kremlin, antiga residència dels tzars russos i actual seu de la Presidència. Aquí podran gaudir de la màgica Plaça de les Catedrals; la Catedral de l’Assumpció, la més important de Rússia, la Catedral de l’Anunciació i la de San Miquel Arcàngel. També podrem observar el Panteó dels prínceps moscovites i tzars russos, així com altres monuments històrics i arquitectònics.  Dinar. A la tarda, visita panoràmica de la Plaça Roja, on es troba el Museu d’Història, la catedral de la Intersecció, més coneguda com el Temple de Sant Basili (entrada inclosa) i admirarem el conjunt del Convent de les Donzelles, amb el llac on es va inspirar Tchaikovsky per la composició de la música del ballet més famós del món : “El llac dels Cignes” (actualment està en restauració). Sopar i allotjament.
13 AGOST Monestir de SERGUIEV POSAD “El vaticà rus” – Metro Moscú

Després d’esmorzar, sortida per visitar la ruta imperial de l’anell d’or, on hi trobarem l’interessant conjunt de Monestirs Fortalesa del 1340 de Sant Sergi, situat a 60 Kms de Moscú, seu del gran patriarca de totes les Russes i declarat Patrimoni de la Humanitat, destaquen les seves cúpules blaves i la Catedral de l’Assumpció.   Dinar. A la tarda de retorn a Moscú, visitarem el Metro de Moscú, molt ben decorat i més conegut com els Palaus subterranis. Fou decorat amb mosaics, frescs i estàtues dels millors artistes i escultors del país. Destaca l’estació “Mayakovskaya”. Sopar i allotjament.

14 AGOST MOSCÚ: Universitat i Parc Victoria – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Al matí, visita del Parc de la Victoria amb un Obelisc de 85 metres d’altura i amb les seves boniques fonts que l’envolten. Seguirem fins el mirador de la Universitat des d’on es contempla el magnífic panorama de la ciutat. Acabarem el recorregut Trasllats a l’aeroport, dinar lliure. A la tarda, sortida en vol cap a Barcelona (via Zurich). Arribada a les 22’40h i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 1.346€ + 177€ Tax.
Suplement habitació individual:  245 €       

Serveis inclosos:

 • Avió Barcelona – Sant Petersburg i Moscú – Barcelona
 • Hotels 3* Superior a St Petersburg i Hotel 4* a Moscu
 • Pensió Completa, excepte dinar de l’últim dia.
 • Visites privades i entrades, amb guia rus de parla espanyola.
 • Creuer en vaixell pels canals i Riu Neva, a Sant Petersburg.
 • Tren diürn SAPSAN Alta velocitat de Sant Petersburg – Moscú 04h30
 • Trasllats aeroport – hotel – estació – hotel – aeroport.
 • Assegurança d’assistència en el viatge
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge

Opcional:

 • Show Russian Folk a l’impressionant Palau Nikolaevsky:  55  €
 • Visat : 75 €
 • Suplement assegurança cancel·lació : 35 €
  L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de garantia.

Comments are closed