RUTA DELS CÀTARS. 10 Octubre 5dies

10 OCTUBRE
PUNT D’ORIGEN – CASTELL CATAR DE QUERIBUS- CASTELL DE PEIRA PERTUSA – LIMOUX – CARCASSONA
Sortida en direcció a Perpinyà per fer la visita al Castell de Queribus. Impressionant estructura a 728m d’alçada. Avui encara manté l’estructura interior en bon estat, A continuació visitarem el Castell de Peira Pertusa, una de les fortaleses càtares més espectaculars. Dinar a Limoux, famosa pel seu carnaval. Finalment arribarem a la ciutat de Carcassona.  Sopar i allotjament.
11 OCTUBRE
CARCASSONA , CAPITAL DE LA REGIÓ LANGUEDOC ROUSSELLON
Esmorzar. visita guiada d’aquesta vila medieval amb la seva fortalesa de doble muralla, declarada patrimoni de la Humanitat, que va protegir als càtars de la inquisició. Dinar. A la tarda continuarem passejant per conèixer i gaudir l’ambient del centre i la muralla. També veurem la bastida de st. Louis, la plaça Carnot amb el seu mercat de productes típics i l’arquitectura dels seus palauets i típiques Tavernes on degustar el vi Minervois i Corbieres. Sopar i allotjament.
12 OCTUBRE
FACTORIA DEL AIRBUS – TOULOUSE , LA CIUTAT ROSA – ALBI
Sortida després d’esmorzar cap a Toulouse per visitar una de les indústries més importants d’Europa, la fàbrica Airbus. Coneixerem els secrets de fabricació de l’avió més gran del món l’A380, així com dades de l’aviació comercial de gran interès. Dinar. A la tarda visita guiada a Toulouse, bellíssima ciutat construïda en gran part pel maó rosa i banyada per les aigues del riu Garona i el Canal de Midi. Descobrirem entre d’altres meravelles: el capitol, la basílica de Saint Sernin, el monestir dels Jacobins, així com les magnífiques mansions particulars. Sopar i allotjament a Albi.
13 OCTUBRE
ALBI – MUSEU TOULOUSE LAUTREC – CORDES SUR CIEL – ALBI
Esmorzar. Visita guiada de la ciutat d’Albi. Coneixerem la Catedral renaixentista de Sta. Cecilia, la més gran del món feta de maons,  construïda al 1282 per demostrar el poder de l’Església catòlica davant l’heretgia càtara. Recorregut pel Vell Albi, el centre històric: el pont Vell, palau de la Berbia, on trobarem el museu del pintor post-impressionista Toulouse-Lautrec , amb les seves obres més importants de l’època del Molin Rouge. També veurem la Collegiale i les cases medievals, tot banyat per les aigües del riu Tarn. Dinar. A la tarda excursió al poble de Cordes sur Ciel, visita guiada per aquesta meravella medieval del segle VII, situada damunt d’un turó, molt ben conservades les seves muralles, les façanes esculpides i els seus carrerons. Sopar i allotjament a L’Albi.
14 OCTUBRE
ALBI – CASTRES – NARBONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida direcció Castres, ciutat pintoresca amb cases de colors , que descobrirem tot fent una navegació amb un típic vaixell de fusta des de el moll dels Jacobins. També podrem observar diversos palaus com el de Viviès, Nayrac i el Palau episcopal, que alberga el Museu de Goya, dedicat a la pintura espanyola. Continuació del viatge cap a Narbona, tràgicament assetjada amb la persecució dels càtars, on tindrà lloc el dinar de cloenda al famós Gran bufet de Narbona. En acabar seguirem la ruta fins al punt d’origen.

SERVEIS:

  • Autocar Gran Turisme
  • 4 Nits Hotel IBIS STYLES a CARCASSONA i a ALBI
  • Estada en pensió completa
  • Visites incloses: Castell de Queribus i Peira Pertusa, navegació a Castres, visites guiades a Carcassona, Toulouse i Albi, factoria Airbus
  • Expert guia acompanyant
  • Assegurança d’assistènciaAssegurança de cancel·lació: 25€L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit de      garantia.                         

 PREU PER PERSONA: 733 €  ( en base 35 persones)

 Suplement habitació individual:   197 €

Comments are closed