SUD-AFRICA 24 Abril 9Dies

Itinerari

24 ABRIL PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NIT A BORD
Al migdia trasllats a l’aeroport del Prat per sortir en vol a 1ª hora de la tarda, destinació a Johannesburg (via punt europeu). Sopar i nit a bord.
25 ABRIL JOHANNESBURG CITY i SOWETO
Arribada a les 08’30 h. Visita guiada a la ciutat de Johannesburg, on hi destaca el seu llegat miner. Dinar. Tarda visita al barri històric de Soweto, d’on era originari en Nelson Mandela. Sopar i allotjament a l’hotel.
26 ABRIL JOHANNESBURG – MPUMALANGA – P.N. KRUGER
Esmorzar a l’hotel. Sortida travessant el Transvaal i la província de Mpumalanga on contemplarem les zones de Bourk’s Luck Potholes, al Blyde River Canyon. Arribada al Kruger National Parc. Dinar Arribada a hotel. Sopar i allotjament.
27 ABRIL P.N. KRUGER
Sortida de l’hotel, molt d’hora a l’alba, en vehicles 4 x 4, descapotables. Esmorzar tipus “picnic”. Durant aquest dia, realitzarem un Safari fotogràfic al Kruger National Park, on podrem admirar la impressionant fauna i flora d’aquest parc, un dels més antics del món. Dinar. Anirem en busca del “Big Five”, lleons, elefants, rinoceronts, búfals i lleopards. Retorn al Lodge, sopar i allotjament.
Nota: Aconsellem portar binocles.
28 ABRIL P.N. KRUGER – PRETÒRIA – JOHANNESBURG a CIUTAT DEL CAP en vol directe
Esmorzar al lodge. Sortida per carretera direcció a Johannesburg i arribada a Pretòria. Visita panoràmica de la ciutat, on destaquem Church Square i l’Union Building. Dinar. Després ens traslladarem direcció a l’aeroport per sortir en vol, sobre les 19:30h. destinació a Ciutat del Cap. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar fred i allotjament.
29 ABRIL CIUTAT DEL CAP; Foques i Pingüins
Esmorzar a l’hotel. Excursió de tot el dia a la Península del Cap, una de les principals atraccions al Sud de la Ciutat del Cap. Sortida per carretera fins arribar a la Península del Cap de Bona Esperança i Cape Point amb dinar. Durant la ruta, visitarem Duiker Island, l’illa de les foques i la colònia de pingüins de Boulders Penguin Nature Reserve de Simon’s Town. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
30 ABRIL CIUTAT DEL CAP
Esmorzar a l’hotel. Visita a Ciutat del Cap; monument a Jan Van Riebeeck, castell de Bona Esperança, museu de Sud-Àfrica i el singular edifici del Parlament. Dinar. Tarda lliure al Waterfront, gran zona d’oci i ambient. Sopar i allotjament a l’hotel.
1 MAIG CIUTAT DEL CAP – NIT A BORD
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per realitzar activitats opcionals com visitar la Table Mountains (preu pujada telefèric: 15€ aprox). A la tarda, trasllats a l’aeroport per sortir en vol a les 18’00 h destinació Barcelona (via punt europeu). Nit a bord.
2 MAIGBARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona a les 9’30h i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA :  2.088€ + 395€ Tax
Suplement habitació Individual : 375 € 

SERVEIS :

 •  Bitllet avió  Barcelona – Johannesburg / Ciutat del Cap – Barcelona, Cia Lufthansa
 • Vol domèstic Johannesburg – Ciutat del Cap
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport
  • Hotels :           Peermont Mondior Hotel at Emperors Palace / Jonhannesburg
   Premier Hotel The Winkler / Parc Kruger
   Park Inn Cape Town Foreshore / Ciutat del Cap
 • Estada en regim de Pensió Completa, excepte dinar de l’últim dia.
 • Excursions descrites en  l’itinerari; Visites a Johannesburg i Barri Soweto Casa Nelson Mandela, Safari fotogràfic 4×4 al P.N. Kruger, Pretoria, Cap de Bona Esperança i Pingüinera, Ciutat del Cap.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Assegurança d’assistència en el viatge.

Suplement assegurança cancel·lació : 60 €
L’assegurança de cobertura de despeses de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades  i no contempla malalties preexistents. En cas d’estar interessats, s’haurà de pagar en el moment de fer el dipòsit

Comments are closed