SUÏSSA – 11 JULIOL 18

11 JULIOL (Dimecres) : PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – GINEBRA
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol a 1ª hora del mati cap a Ginebra. Arribada i trasllats al centre de la ciutat i visita guiada de l’ONU (Oficina de les Nacions Unides) i visita de Ginebra amb el seu llac i el famós “Jet d’Eau”, etc. Dinar en restaurant. A la tarda passejarem pel centre i gaudirem del seu ambient. Sopar i allotjament .

12 JULIOL (Dijous) : GINEBRA – GRUYERES – LAUSANNE – GINEBRA
Esmorzar. Sortida en direcció a Gruyères i visita d’aquesta pintoresca població mundialment coneguda pels seus formatges, visita a una granja de formatges. Dinar a Lausanne. Recorregut panoràmic per la ciutat, seu del Comitè olímpic Internacional. Sopar i allotjament

13 JULIOL (Divendres) : GINEBRA – BERNA – MEIRINGEN
Esmorzar i sortida cap a la capital de la Confederació Helvètica, Berna. Visita guiada de la ciutat, d’arquitectura medieval , les seves fonts decorades i els seus ponts, Catedral gòtica, la torre Zytglock i el “Fosso dels Ossos”. Dinar en restaurant. A la tarda, recorrerem el seu casc antic Continuació cap a Meiringen. Sopar i allotjament.

14 JULIOL (Dissabte) : MEIRINGEN – CASCADES DE TRÜMMELBACH i cremallera a la Vall de GRINDELWALD – Opcional Pic JUNGFRAU – INTERLAKEN
Esmorzar i sortida cap a Trümmelbach. Visita a les impressionants Cascades i la Vall d’origen glacial de Grinderwald. Continuació cap a Lauterbrunnen . Sortida en cremallera cap a Wengen. Possibilitat opcional realitzar la extensió al pic de la JUNGFRAUJOCH de 4.158m. on es va fer cim per primera vegada el 3 d’agost de 1811. Avui en dia es pot accedir amb el cremallera que data del 1893. Dinar a Wengen. Temps lliure en aquest encantador poblet. A la tarda descens en tren cap a Lauterbrunnen i continuació de la ruta fins arribar a Interlaken, recorregut per aquesta bonica ciutat situada entre dos llacs. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

15 JULIOL (Diumenge) : MEIRINGEN – LUCERNA – MEIRINGEN
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Lucerna. Visita amb guia local. “Llac dels Quatre Cantons” el casc antic, el seu famós pont de fusta, i altres indrets de la ciutat on hi vivia Guillermo Tell. Dinar. A la tarda realitzarem un minicreuer pel llac dels quatre cantons durant 1 hora i gaudirem de l’ambient d’aquesta ciutat, seu de la Rolex. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

16 JULIOL (Dilluns) : MEIRINGEN – ZURICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar i sortida cap a Schaffhausen on farem un passeig en vaixell amb audio-guia per les impressionants Cascades del Rhin. Sortida cap a Zurich, on tindrà lloc el dinar en cèntric restaurant. A la tarda recorregut panoràmic de la ciutat de Zurich, la capital financera del pais. Trasllats a l’aeroport de Zurich per sortir en vol al vespre h cap a Barcelona. Arribada i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.263 € + Tax 110 €
Suplement hab. individual : 297 €

SERVEIS INCLOSOS:
– Vol BCN – Ginebra / Zurich – BCN C
Facturació 1 maleta 23 kgs per persona.
– Bus privat per realitzar tot el circuit.
3 Nits Hotel 3* Superior a Meiringen i
2 nits Hotel 3* a Ginebra
Taxes d’estada incloses
– Estada en règim de pensió completa.
– Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
– Entrades a la ONU, Trummelbach i cascades del Rhin amb recorregut en vaixell, visites guiades a Ginebra, Berna i Lucerna, visita de Gruyeres, cremallera d’alta muntanya a Grindelward i minicreuer pel llac dels quatre cantons.
– Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
Descompte de -25€ per no utilitzar el servei de trasllats.
– Assegurança assistència en el viatge.
OPCIONALS :
Assegurança cancel·lació total = 25 €
Ascensió al pic de la Jungfrau en l’espectacular tren cremallera : 158 €

Comments are closed