TAILANDIA 13 DE MARÇ 12 DIES

Itinerari

13 MARÇ
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BANGKOK (Nit a bord)
Trasllat a l’aeroport del Prat Terminal 1, mostrador Cia Singapore Airlines per sortir en vol directe a les 09:50h. Dinar. Sopar i nit a bord.
14 MARÇ
SINGAPUR – BANGKOK (ciutat i canals)
Arribada a les 11:10h procedent de Singapore i trasllats a l’hotel. Acomodació i temps per descansar i aclimatar-se. Dinar. A la tarda, creuer pels canals del districte Thonburi  per conèixer la part Oest de la ciutat coneguda com la Venècia de l’Est. Visitarem Temple de l’Aurora. Sopar i allotjament.

15 MARÇ
BANGKOK: GRAN PALAU I BUDA ESMERALDA

Esmorzar a l’hotel. Visita de l’esplendor del gran Palau i Wat Pho amb els budes més grans del món i notable Buda reclinat. Recorregut en tuk tuk pel mercat de les flors fins al Gran Palau, on ens sorprendrà el Wat Phra Kaew amb el buda esmeralda, el lloc més sagrat de Tailàndia. Dinar en restaurant. A la tarda, visita de Bangkok; capital de Thailàndia. Principals avingudes, China town, al  i el Temple de marbre. Retorn a l’hotel passant per la fàbrica de pedres precioses. Sopar i allotjament. Després de sopar, trasllats a Le Bua, el millor sky bar sota les estrelles,  situat a  la planta 64, on contemplarem les magnifiques vistes nocturnes de la ciutat i del riu (consumició i retorn per compte pròpia).

16 MARÇ
BANGKOK – MERCAT FLOTANT (DAMNOEN SADUAK) – KANCHANABURI (Pont sobre el riu Kwai)

Esmorzar bufet. Sortida a 1ª hora de Bangkok per visitar el mercat flotant DAMNOEN SADUAK. Recorregut pels seus canals bigarrats de gran tipisme, contemplarem les seves cases de fusta i el comerç que es realitza des de la barca. Continuació cap a Kanchanaburi per realitzar la visita a la que fou l’escenari de la famosa pel·lícula. Recorregut en el famós tren de la mort fins a l’estació Tamkrase. Recorregut durant 1 ½ h . Dinar en restaurant. Riu Kwai. A la  tarda visita del “Hellfire pass” indret històric per on va circular el anomenat “tren de la mort”. Sopar i allotjament a l’hotel River Kwai Jungle Rafts, que hi accedirem en barca.

17 MARÇ
KANCHANABURI – AYUTTHAYA – PHITSANULOK
Esmorzar. Sortida cap a Ayutthaya, antiga Capital del Regne de Siam, visita de les impressionants ruïnes de temples i fortalesa, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita als Temple Wats Mahathat (cap de buda, incrustat al tronc d’un arbre). Dinar. A la tarda, visita al monestir reial de Wat Phra Si Samphet, famós pels seus 3 icones. sortida cap a Phitsanulok. Sopar i allotjament a l’hotel.
18 MARÇ
PHITSANULOK – SUKHOTHAI – CHIANG RAI
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat de Phitsanulok, el gran temple de Wat Yai, considerat un dels més importants centres budistes del país, possibilitat d’observar i participar a les ofrenes dels monjos i les portes incrustades de nàcar. Continuació cap a Sukhothai, lloc de naixement de l’increïble cultura i civilització Tailandesa. Visita al Parc Històric Sukhothai,  reconegut per la UNESCO pels seus grans llocs arqueològics i espirituals. Dinar. A la tarda ruta cap a Chiang Rai, ciutat situada a la riba del riu Mekong, frontera entre Laos i Birmània. Acomodació a l’hotel. Sopar i  allotjament.
19 MARÇ

Esmorzar. Visita del Triangle de l’Or en creuer, situat entre els tres països, admirant les seves poblacions i mercats locals. Visita del museu de l’Opi i continuació per visitar el  Poblat de les tribu  Akha amb els seus vestits de colors, la tribu dels Yao amb la seva característica forma de vida i  visita al poblat de les dones Karen ( famoses dones girafa).  Dinar. A la tarda visita del meravellós temple Wat Rong Khun (famós temple blanc). Sopar i allotjament.

20 MARÇ
CHIANG RAI – CHIANG MAI, Temple Escales de Drac

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Chiang Mai, antiga ciutat emmurallada i amb més encant de Tailàndia. Dinar en ruta en un restaurant local. Arribada a Chiang Mai, a la tarda, visita del temple més conegut de la ciutat, Wat Doi Suthep, situat al cim d’un petit turó i famós per la seva escalinata en forma de drac. Trasllat a l’hotel, i allotjament.Sopar folklòric Khantoke amb musica i dansa i variada gastronomia  dels  enigmatics pobles tradicionals del nord de Tailàndia.

21 MARÇ
CHIANG – MAI Reserva d’elefants i Granja de les Orquídies
Esmorzar. Visita completa a la reserva d’elefants amb safari inclòs. Després, realitzarem un passeig per aquesta zona per poder admirar la singular bellesa dels paisatges selvàtics, Dinar a la granja de les orquídies. A la tarda, temps lliure per realitzar recorregut pel poble d’artesans Sankampagen on descobrirem la fabricació de sedes Tailandeses, talla de fusta de Teca, treballs amb plata, joies i ombrel·les ,etc. Sopar i allotjament.
Al vespre, aconsellem un passeig pel popular basar nocturn de Chang Mai on trobarem una infinitat de productes, menjars, artesania local i un ambient immillorable.
22 MARÇ
CHIANG MAI

Esmorzar i visita de la bonica població de Baan Tawai, especialitzada en treballs artesans de bronze i els tèxtils teixits a mà.  Dinar en un restaurant. Tarda lliure per realitzar interessants massatges als jardins de les orquídies. Sopar a l’hotel.

23 MARÇ
CHIANG MAI – BANGKOK – SINGAPUR
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol domèstic de la Cia. Thai a les 12:00h  destinació Bangkok on enllaçarem amb el vol de la Cia. Singapore Airlines a les 18:30h.  Sopar i nit a bord.
24 MARÇ
BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona a les 8:30h i trasllats al punt d’origen.
 • PREU PER PERSONA : 1.987 €
 • Taxes aeroport : 278 €
 • Suplement habitació individual : 289 €

SERVEIS:

 • Bitllet avió Barcelona – Bangkok – Barcelona. Cia. SINGAPORE Facturació 1 maleta 23Kgs.
 • 1 Vol domèstic Chiang-mai – Bangkok
 • Hotel NARAI – Bangkok
 • Hotel River Kwaii Resotel – Jungle Chalet
 • Hotel Topland Hotel – Phitsanulok
 • Hotel PHOWADOL Resort and SPA – Chiang Rai
 • Hotel THE EMPRESS HOTEL 4* – Chiang Mai
 • Estada en règim de Pensió completa
 • Circuit privat amb totes les visites descrites a l’itinerari i guia parla espanyola.
 • Visites: Tribus Akha, Karen (dones girafa) tren riu Kwai, mercat flotant, navegació triangle de l’or, emocionant safari amb elefants, exposició orquídies, Temple Blanc (Chiang – Rai).
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
 • Assegurança d’assistència.
 • Assegurança de cancel·lació: 65€
  L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties preexistents.

Comments are closed