TAILÀNDIA – 12 ABRIL 18

12 ABRIL (Dijous): PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BANGKOK (Nit a bord)
Trasllat a l’aeroport del Prat Terminal 1 per sortir en vol via un punt europeu a les 10.15h. Sopar i nit a bord.

13 ABRIL (Divendres): BANGKOK ( ciutat i canals ) : PC
Arribada a les 07.55h i trasllats a l’hotel. Acomodació i temps per descansar i aclimatarse. Dinar. A la tarda creuer pels canals deldistricte Thonburi per conèixer la part Oest de laciutat coneguda com la Venècia de l’Est. Visitarem Temple de l’Aurora. Sopar i allotjament.

14 ABRIL (Dissabte) BANGKOK: GRAN PALAU I BUDA ESMERALDA PC
Esmorzar a l’hotel. Visita de l’esplendor del gran Palau i Wat Pho amb els budes més grans del món. Dinar en restaurant. A la tarda, visita de Bangkok; capital de Thailàndia. Principals avingudes, China town, al Temple Phra Kaew (Buda esmeralda) i el Temple de marbre. Retorn a l’hotel passant per la fàbrica de pedres precioses. Sopar i allotjament. Després de sopar coneixerem la terrassa de l’hotel Sirocco, situada a la planta 64. Contemplarem les magnifiques vistes nocturnes de la ciutat i del riu (consumició opcional).

15 ABRIL (Diumenge): BANGKOK – MERCAT FLOTANT (DAMNOEN SADUAK) – PONT DEL RIU KWAI – AYUTTHAYA PC
Esmorzar bufet. Sortida a 1ª hora de Bangkok per visitar el mercat flotant DAMNOEN SADUAK. Recorregut pels seus canals bigarrats de gran tipisme, contemplarem les seves cases de fusta i el comerç que es realitza des de la barca. Continuació cap a Kanchanaburi per realitzar la visita a la que fou l’escenari de la famosa pel·lícula. Recorregut en el famós tren de la mort fins a l’estació Tamkrase. Recorregut durant 1 ½ h . Dinar en restaurant. Riu Kwai. A la tarda visita del “Hellfire pass” indret històric per on va circular el anomenat “tren de la mort” Continuació cap a Ayutthaya. Sopar i allotjament.

16 ABRIL(Dilluns): AYUTTHAYA – PHITSANULOK PC
Esmorzar i visites de la ciutat Ayutthaya, antiga Capital del Regne de Siam, visita de les impressionants ruïnes de temples i fortalesa, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita als Temples de Wat Yai Chaimongkol, Wat Mahathat… Dinar. A la tarda sortida cap a Phitsanulok , visita del temple de Wat Phra Sri Ratana Mahathat. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 ABRIL (Dimarts): PHITSANULOK – SUKHOTHAI – CHIANG RAI PC
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat de Phitsanulok, considerat un dels més importants centres budistes del país, possibilitat d’observar i participar a les ofrenes dels monjos. Continuació cap a Sukhothai. Visita al Parc Històric Sukhothai, ciutat reconeguda per la UNESCO pels seus grans llocs arqueològics. Dinar. A la tarda arribada a Chiang Rai, ciutat situada a la riba del riu Mekong, frontera entre Laos i Birmània. Acomodació a l’hotel. Sopar i allotjament.

18 ABRIL (Dimecres) CHIANG RAI – Creuer pel Riu Mekokng i ètnia Karen (dones girafa) Sorprenent Temple Blanc PC
Esmorzar. Visita del Triangle de l’Or en creuer, situat entre els tres països, admirant les seves poblacions i mercats locals . Visita del museu de l’Opi i continuació per visitar el Poblat de les tribu Akha amb els seus vestits de colors, la tribu dels Yao amb la seva característica forma de vida i visita al poblat de les dones Karen ( famoses dones girafa). Dinar. A la tarda visita del temple Wat Ron Khun (famós temple blanc). Sopar i allotjament.

19 ABRIL (Dijous): CHIANG RAI – CHIANG MAI, Temple Escales de Drac
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Chiang Mai per carretera admirant el paisatge del nord. Dinar en ruta en un restaurant local. Arribada a Chiang Mai, a la tarda, visita del temple més conegut de la ciutat, Wat Doi Suthep, situat al cim d’un petit turó i famós per la seva escalinata en forma de drac. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

20 ABRIL (Divendres):CHIANG – MAI Reserva d’elefants i Granja de les Orquídies PC
Esmorzar. Visita completa a la reserva d’elefants amb safari inclòs. Després, realitzarem un passeig per aquesta zona per poder admirar la singular bellesa dels paisatges selvàtics, Dinar a la granja de les orquídies. A la tarda, temps lliure per realitzar recorregut pel centre d’artesania San Kam Phang. pels diferents poblets al voltant de Chiang Mai. S’inicia la ruta, els artesans de teca, els de fusta lacada, els de porcellanes, els d’orfebreria, etc. Sopar i allotjament. Al vespre, aconsellem un passeig pel popular mercat nocturn d’artesania.

21 ABRIL (Dissabte): CHIANG MAI; Mercat d’artesania – BANGKOK PC
Esmorzar i visita dels diferents poblets al voltant de Chiang Mai. S’inicia la ruta, els artesans de teca, els de fusta lacada, els de porcellanes, els d’orfebreria, ombrel·les i seda etc. Dinar en un restaurant. Resta de la tarda lliure a ultima hora del vespre trasllats a l’aeroport per sortir en vol cap a Bangkok. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 ABRIL (Diumenge): BANGKOK – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Després d’esmorzar, trasllats a l’aeroport per sortir en vol via punt europeu a les 09.00h del mati cap a Barcelona. Arribada a les 20’20 h i trasllats al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.795 €
Taxes aeroport : 368 €
Suplement habitació individual : 385 €

SERVEIS:
 Bitllet avió Barcelona – Bangkok – Barcelona / 1maleta 23 Kgs per pax
 1 Vol domèstic Chiang-mai – Bangkok.
 Hotels 4* semi luxe. Habitacions dobles
 Estada en regim de Pensió completa
 Circuit privat amb totes les visites descrites a l’itinerari i guies de parla espanyola.
 Visites: Tribus Akha,Karen (dones girafa) tren riu Kwai, mercat flotant, navegació triangle de l’or, emocionant safari amb elefants, exposició orquídies, Temple Blanc (Chiang -Rai).
 Guia acompanyant
Assegurança de viatge i assistència
Supl. cancel·lació 100% del viatge: 55€ per persona.
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla malalties
preexistents.
 Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen.

Assegurança de cancel·lació: 55€
L’assegurança de cancel·lació, només cobreix causes de força major ben justificades i no contempla
malalties preexistents.
Documentació necessària:
Passaport en vigència mínima 6 mesos.

Comments are closed