Per als nuvis

TOP 20 – Destins molt especials per a vosaltres…

La planificació del casament és una de les experiències més emocionants de la vida i tothom vol que tot esdevingui perfecte. El lloc, el vestit de núvia o el nuvi, les decoracions del casament, la llista de convidats, i com no, el viatge.  El viatge de noces, es converteix en un record meravellós una experiència que sovint tant sols es repeteix un cop a la vida.

Des del racó més exòtic i romàntic, fins la ciutat més cosmopolita, comptem amb un extens catàleg d’opcions per adaptar-nos als vostres desitjos.  A Bear Travel, volem ajudar-vos a fer realitat el vostre viatge.  Poseu-lo en les nostres mans i no us preocupeu de rés, tant sols de gaudir plenament del vostre viatge de noces.

PARADISOS DE PLATJA en els racons més exòtics i meravellosos del món.

AQUÍ TE’LS MOSTREM EN IMATGES

PARADISOS DE NATURA  Si preferiu viure una experiència més aventurera, en entorns on la natura és una explosió constant, tenim per a vosaltres les millors propostes…

AQUÍ TE’LS MOSTREM EN IMATGES

PARADISOS COSMOPOLITES  Perquè no ? Si sou dels que preferiu el ritme frenètic de les grans ciutats, a Bear Travel, també tenim la resposta…

AQUÍ TE’LS MOSTREM EN IMATGES

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, truqueu-nos o envieu aquest formulari. Organitzarem una reunió privada i us atendrem de forma personalitzada. Junts dissenyarem el viatge de la vostra vida.  Us esperem !

Nom
e_Mail
Que necessites ?
Missatge


Us agrada aquesta pàgina ? compartiu-la amb els vostres amics !

Comments are closed