Per als nuvis

TOP 20 – Destins molt especials per a vosaltres…

La planificació del casament és una de les experiències més emocionants de la vida i tothom vol que tot esdevingui perfecte. El lloc, el vestit de núvia o el nuvi, les decoracions del casament, la llista de convidats, i com no, el viatge.  El viatge de noces, es converteix en un record meravellós una experiència que sovint tant sols es repeteix un cop a la vida.

info heading

info content

Des del racó més exòtic i romàntic, fins la ciutat més cosmopolita, comptem amb un extens catàleg d’opcions per adaptar-nos als vostres desitjos.  A Bear Travel, volem ajudar-vos a fer realitat el vostre viatge.  Poseu-lo en les nostres mans i no us preocupeu de rés, tant sols de gaudir plenament del vostre viatge de noces.

PARADISOS DE PLATJA en els racons més exòtics i meravellosos del món.

AQUÍ TE’LS MOSTREM EN IMATGES

info heading

info content

PARADISOS DE NATURA  Si preferiu viure una experiència més aventurera, en entorns on la natura és una explosió constant, tenim per a vosaltres les millors propostes…

AQUÍ TE’LS MOSTREM EN IMATGES

info heading

info content

PARADISOS COSMOPOLITES  Perquè no ? Si sou dels que preferiu el ritme frenètic de les grans ciutats, a Bear Travel, també tenim la resposta…

AQUÍ TE’LS MOSTREM EN IMATGES

info heading

info content

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, truqueu-nos o envieu aquest formulari. Organitzarem una reunió privada i us atendrem de forma personalitzada. Junts dissenyarem el viatge de la vostra vida.  Us esperem !

[cfwc]

Us agrada aquesta pàgina ? compartiu-la amb els vostres amics !

Comments are closed