Al teu aire – Fly & Drive

Bear Travel - Fly and Drive

Pels amants de la llibertat

Quan parlem de Fly & Drive, és a dir, vol més cotxe, o millor dit, vol més vehicle, tenim tendència a pensar gairebé segur en un viatge d’aventura, però de fet, hi ha moltes maneres de poder viatjar al teu aire i no sempre te que anar forçosament relacionat amb un viatge aventurer….

Les nostres propostes Fly & Drive, estan pensades per a totes aquelles persones que prefereixen anar al seu aire, sense horaris, sense preses, gaudint plenament de la llibertat que ofereix aquest tipus de viatge, però sense oblidar el servei i les garanties d’un bon producte per tal que l’experiència d’anar al teu aire, estigui plena de bones vivències, sense males sorpreses i a la fi, tot surti com havies desitjat.

Productes dissenyats amb molta cura, seleccionant els millors corresponsals i operadors turístics, sabent en tot moment que tens a tot l’equip de Bear Travel al darrera.

Les nostres propostes

 

Bear Travel - Fly and Dirve - Les Rocalloses Canada   Bear Travel - FD Ruta 66 en Cotxe   Bear Travel - FD Ruta 66 en Moto   Bear Travel - FD Cuba all teu aire   Bear Travel - FD Noruega Autocaravana   Bear Travel - Toscana en cotxe

 

T’agraden aquestes propostes ?, comparteix-les amb els teus amics !

T’agradaria anar a algun altre destí amb cotxe, auto-caravana o moto ?  truca’ns o envia’ns aquest formulari.  Ens posarem en contacte i t’ajudarem a preparar la teva ruta.

[cfwc]

 

Comments are closed