VIENA, BRATISLAVA I BUDAPEST 01 OCTUBRE

VIENA, BRATISLAVA I BUDAPEST.

1 OCTUBRE              PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VIENA; PALAU SCHÖNBRUNN
Trasllats en autocar a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a 1ª hora del matí cap a Viena. Arribada i trasllats a l’hotel i Dinar. Visita amb guia local de Viena, seu de les Nacions Unides, visitarem els famosos jardins de la ribera del Danubi del palau de Schönbrunn de la dinastia dels Habsburg, que va ser residencia de Napoleó II. Continuarem realitzant un recorregut per l’Avinguda del Ring, el Parlament i l’espectacular plaça de l’Ajuntament. Sopar i allotjament.
2 OCTUBRE              VIENA, PALAU DE HOFBURG – CATEDRAL ST. ESTEVE – BELVEDERE
Pensió completa. Visita al palau imperial de Hofburg, el més important de la ciutat i on va viure la emperadriu Sissí. Fou la residència de la reialesa austríaca, és actualment la residencia del president de la república, admirarem també el apartaments imperials, el saló de gala i la biblioteca nacional. Recorregut panoràmic per la zona l’Opera, Museu Belles Arts, carrerons dels casc antic amb la coneguda Catedral de Sant Esteve, l’Ajuntament impressionant edifici d’estil gòtic, un dels més bonics d’Europa. També visitarem l’exterior del Palau Belvedere.
3 OCTUBRE               VIENA BOSCOS DE VIENA, MAYERLING I ABADIA HEILIGENKREUZ
Pensió Completa. Excursió als boscos de Viena i el pavelló de caça de Mayerling i l’abadia de Heiligenkreuz. A la tarda, temps lliure per gaudir  dels cafès vienesos, Sacher i el Landtmann, freqüentat pel fundador del psicoanàlisis, Sigmund Freud.
4 OCTUBRE               VIENA – BRATISLAVA – BUDAPEST
Esmorzar. Sortida cap a Bratislava, capital de la República d’Eslovàquia. Visita amb guia local del centre de la ciutat. Dinar. A la tarda, continuació cap a Budapest, recorregut panoràmica per la capital d’Hongria, dividida en dues parts pel riu Danubi, Buda a la vora dreta, zona monumental i antiga capital del país fins a la unificació l’any 1873 i Pest a la vora esquerra, animada zona comercial. Veurem les residències reals que avui en dia son museus i biblioteques, la Sinagoga més gran d’Europa, el Palau de l’Opera, Avinguda Andrasi, Plaça dels Herois, Carrer Vaci, el mes animat de Budapest, Market Hall, etc. Sopar i allotjament a l’hotel.
5 OCTUBRE               BUDAPEST, visita ciutat i mini creuer pel Danubi
Pensió Completa. Visita completa amb guia de Budapest, la visita a part de Pest, amb l’església de Maties, el Bastió dels Pescadors, estàtua de la Llibertat i amb impressionant vista sobre el Danubi la ciutat, els Ponts de Magenta, Les Cadenes, Erzsébet, Parc de Sant Esteve, Palau Reial i l’edifici més important de la ciutat, el Parlament, joia de l’arquitectura hongaresa, etc. Al vespre, realitzarem un creuer pel Danubi amb consumició, on podrem gaudir de les il·luminacions de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.
6 OCTUBRE                  BUDAPEST, Recodo del Danubi i Opcional: Sopar amb folklore Zingar
Esmorzar. Excursió al recodo del Danubi, visitant les ciutats d’Estergon amb la seva Basílica, la Fortalesa de Visegrad i San Andrés (Szentendre). Dinar. A la tarda, retorn a Budapest, temps lliure per passejar pel centre comercial de la ciutat (Carrer Vaci) amb el seu entranyable Saló de Té Gerbeau o el mercat cobert  Magycsarnok (estructura Eiffel). Sopar opcional amb folklore zíngar. Retorn i allotjament a l’hotel.
7 OCTUBRE                  BUDAPEST – GÖDÖLLO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Al matí aconsellem la visita al famós balneari Gellert, amb possibilitat de prendre els seus beneficiosos banys terapèutics molt apreciats en l’època de l’imperi. Sortida cap a Gödöllo per visitar el famós Palau de Sissi i dinar en aquesta població. Temps lliure i a l’hora convinguda, trasllats a l’aeroport de Budapest per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada a última hora del vespre. Trasllats en autocar cap al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA :  1.245 € + Taxes 132 €
Suplement habitació individual : 298 €

SERVEIS :

 • Vols directes Barcelona – Viena / Budapest – Barcelona
 • Hotels 3* cèntrics.
 • Pensió Completa, excepte sopar folklòric zíngar.
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Autocar privat per realitzar tota la ruta descrita a l’itinerari.
 • Totes les excursions descrites a l’itinerari amb guies locals de parla espanyola.
 • Entrades incloses : Palau-Bastió dels Pescadors, església Matias, Basílica Estergom, Fortalesa Visegrad, Palau Gödöllo, jardins del Palau Schönbrunn, Abadia Heiligenkreuz, Boscos de Viena amb Mayerling i Palau Imperial Sissí Hofburg.
 • Assegurança d’assistència en el viatge. Suplement assegurança cancel·lació : 30 €
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.
 • Creuer pel riu Danubi amb il·luminacions amb consumició.

 OPCIONAL :

 • Sopar Zíngar Folklòric de Budapest : 29

Comments are closed