VIETNAM I CAMBODJA 12 Abril 2019 (Semana Santa)

Itinerari

12 ABRIL (divendres) Punt origen – BARCELONA – SINGAPUR
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en el vol directe a Singapur a les 12:05h. Sopar i nit a bord.
13 ABRIL (dissabte) SINGAPUR – HANOI
Arribada a Singapur a les 07:00h. Connexió a les 09:20h destinació a Hanoi a les 11:40h.Assistència i trasllat a la ciutat. Dinar en el restaurant local. A continuació visita del barri antic de la ciutat i els voltants del llac Hoan Kiem en “ciclo-pousse” (1 hora) per explorar els estrets carrers del Casc antic. Visitarem la pagoda de Ngoc Son.A continuació gaudirem d’un espectacle de marionetes aquàtiques, un art que es va inventar fa milers d’anys per els agricultors de la zona del delta del riu Vermell i que posteriorment va ser l’entreteniment real de les dinasties Ly i Tran. Sovint retrata escenes de la vida diària de llegendes amb musica tradicional de fons.  Sopar a l’hotel. Allotjament.
14 ABRIL (diumenge) HANOI

Esmorzar a l’hotel. Avui és el dia per descobrir la ciutat de Hanoi. Començarem  pel mausoleu de Ho Chi Minh ( exterior) i la casa presidencial. Seguirem amb el Temple de la Literatura, Primera Universitat de Vietnam. Ens reunirem amb un cal·lígraf: Com en altres països d’Asia, l’art de la cal·ligrafia encara es practica a Vietnam després de cent anys. Dinar en el restaurant local.Per la tarda, visitarem al Museu d’Etnologia, el museu més interessant de Vietnam on s’exhibeixen nombrosos objectes com artefactes relacionats amb la vida quotidiana dels 54 grups d’ètnies que viuen avui, encara a Vietnam.Opcional: A continuació ens desplaçarem al Teatre Toung per gaudir de l’ espectacle “ My Village”. Sopar en el restaurant local.  Allotjament a l’hotel.

15 ABRIL (dilluns) HANOI – MAI CHAU – 170 kms – 4 hores
Esmorzar a l’hotel. Pel mati, sortirem camí a Mai Chau. Una vall preciosa, territori d’una minoria ètnica Thai blanca durant segles. Arribada a Mai Chau. Dinar a l’hotel. A continuació  “trekking” d’unes 2 hores a les aldees de Mai Ha i Mai Hich, per observar l’estil de vida ètnica local. Trasllat a l’hotel.Sopar i allotjament.
16 ABRIL (dimarts) MAI CHAU– NINH BINH – 150 kms- 4 hores
Esmorzar a l’hotel. Continuarem el viatge per descobrir el nord de Vietnam. En particular aquest dia es dedica a fer una excursió a Ninh Binh coneguda com “La Badia de Halong a la terra” A l’arribada a Ninh Binh farem un recorregut a bord d’un “sampan” amb rems a traves dels paisatges poètics de Tam Coc. A continuació visitarem els temples dels reis Dinh i Le. Dinar en el Restaurant local.  Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.
17 ABRIL (dimecres) MINH BINH– HA LONG 200 kms- 4 hores

Esmorzar a l’hotel i sortida per carretera a Halong. Arribada al port al migdia. La Badia de Halong amb més de 3.000 illes de crestes carboníferes, moltes d’ells cobertes de vegetació i amb cavernes espectaculars que han convertit el paisatge d’aquesta part del golf de Tonkin en un dels més admirats de tot el Sud-est Asiàtic. Embarcarem per fer una creuer ( privat pel Grup) a la badia de Halong a bord d’un embarcació de fusta. Els menjars a bord del vaixell són d’un menú excel·lent de marisc frescos de la  badia. Nit a bord.

18 ABRIL (dijous) HA LONG – HANOI – HUE
Al matí, gaudirem de l’espectacle a l’hora de l’alba.Esmorzar a bord. Continuarem el creuer per la Badia de Halong fins arribar al port. Continuarem a Hanoi per carretera travessant grans extensions de camps d’arròs del delta del riu Vermell. Parada per dinar. Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol a les 18:00h. destinació a Hue. Arribada a les 19:10h. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.
19 ABRIL (divendres) HUE
Esmorzar a l’hotel. Pel matí visitarem Hue; el mercat local de Dong Ba i la seva Ciutadella Imperial. Després en un tricicle farem un passeig cap al poble de Phu Mong. Un antic poble a 2km de la ciutadella. Aquest poble és important per la seva arquitectura. Després continuarem el viatge fins la pagoda Thien Mu a la vora del riu Perfum. Dinar en el Restaurant local.  Per la tarda visitarem una de les tombes més belles dels Emperadors Reals, la de Minh Mang. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

 

20 ABRIL (dissabte) HUE
Esmorzar a l’hotel. Sortida en bus cap a Danang passant per el coll anomenat Deo Hai Van, que ofereix al passatger un panoràmic superb del litoral. Parada a Danang per visitar el museu de Cham. Seguirem el camí a Hoi An per arribar al mig dia. Dinar en un restaurant local. Per la tarda visita  de la ciutat de Hoi An, reconegut per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. Visita dels principals llocs com el Pont Japonès, El Temple Xines de Phuoc Kien, la casa de Tan Ky. Sopar a l’hotel.  Allotjament a l’hotel.
21 ABRIL (diumenge) HOI AN – DA NANG – SAIGON (HO CHI MINH)

Esmorzar a l’hotel. I a l’hora prevista trasllat a l’aeroport per sortir a les 08:45h. destinació a Ho Chi Minh (Saigon) centre comercial, financer i cultural del Sud de Vietnam. Arribada a les 10:15h. Assistència i visita de la ciutat colonial, plena de bicicletes, motos, botigues i cafeteries. Pararem en llocs històrics de la ciutat com; l’antiga Oficina de Correus, La Catedral de Notre-Dame, el carrer Dong Khoi i el mercat de Ben Thanh. Dinar en un restaurant local. A continuació visitarem el Museu de la Guerra i pujarem a la torre de Bitexco ( la més alta de Ho Ghi Minh) per gaudir de la vista de la ciutat. Sopar a l’hotel. Allotjament.Aquesta nit, aconsellem gaudir de l’ambient nocturn de la terrassa del Bar de l’hotel Rex, on els oficials estadounidenses oferien els informatius diaris, durant la guerra de Vietnam.

22 ABRIL (dilluns) SAIGON (Ho Chi Minh) – MEKONG DELTA – BEN TRE – SIEM REAP (Cambodja)

Esmorzar a l’hotel. Sortida a la província de Ben Tre, coneguda com “Coconut Island” ( 110 Kms) A l’arribada, passeig en “Xe Loi” a traves de l’aldea local de Huu Dinh per gaudir de camps verds i jardins. Continuarem fins el pont Huu Phuoc. Creuer pel riu Mekong, per petits canals gaudint d’un paisatge tropical. A bord gaudirem d’una copa de benvinguda i fruites tropicals. Durant la travessia visitarem un taller de procediment de coco local. Retorn al vaixell, navegació fins una fabrica tradicional de totxos on encara s’utilitza mètodes tradicionals de segles d’antiguitat per fer totxos a mà.Més tard, en un “sampan” de rems, ens portaran per un canal estret i exuberant, on quedarem encantats de la naturalesa de la regió. Dinar en un restaurant a prop del riu. Retorn a la ciutat de Ben Tre i trasllat a l’aeroport per sortir en vol a les 19:25h. destinació a Siem Reap (Cambodja). Arribada a les 20:35h. i trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel i allotjament.

23 ABRIL (dimarts) SIEM REAP ( Cambodja)
Esmorzar a l’hotel i visita dels temples de Banteay Srey i Banteay Samre. Banteary Srey, a una mitja hora de Siem Reap, és un dels temples més especials d’Angkor. Fou construït en pedra arenosa roja, amb una decoració molt elaborada en alt relleu. Després visitarem Banteay Samre, construït en els últims anys del segle XII. Per la tarda visitarem Angkor Wat. Es una obra mestra de l’arquitectura universal es va construir entre els segles IX i el segle XIII. Es mostra de la civilització Khmer en tota la seva plenitud. Amb quasi 81 Hectàrees, és un dels monuments religiosos més grans mai construïts, de fet és el temple Hindú més gran. La silueta de las torres d’Angkor Wat és l’escut de l’actual bandera nacional. Dinar en un restaurant local. Retorn a l’hotel.  Trasllat a l’Angkor Village Theatre amb espectacle de dansa “Apsara”. Allotjament a l’hotel.
24 ABRIL (dimecres) SIEM REAP – SINGAPUR

Esmorzar a l’hotel i visita Angkor Thom ( Gran ciutat) començarem per la part meridional i el famós Bayon del segle XII-XIII dedicat al budisme. El temple es compon de 54 gegantesques torres i de 216 cares d’Avalokitesvara, es un dels monuments més apreciats de la ciutadella. La visita continua amb la terrassa dels Elefants, de 350m de llarg, on es fèien les cerimònies publiques. Visitarem la terrassa del Rey Leprós, plataforma del segle XII, que presenta figures esculpides de apsaras, Per la tarda visitarem Ta Prohm, un temple amagat entre la vegetació tropical, tal i com el trobaran els exploradors francesos en el 1850. Dinar en un restaurant local.A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol a les 16:10h.    destinació a Singapur. Arribada a les 19:15h i connexió a les 23:30h. destinació a Barcelona. Nit a bord.

25 ABRIL (dijous) SINGAPUR – BARCELONA
Arribada a les 08:45h i trasllat al punt d’origen.

Preu per persona: 3.240€

(Preu garantit en base 20 passatgers)

Tax d’aeroport : 375€ ( aproximadament)

Suplement habitació individual: 435

 

Assegurança de cancel·lació : 85

Queden excloses les malalties preexistents

 

Visat:

Per Cambodja es far el visat a l’entrada. 40€

 

El preu inclou:

  • Bitllets d’avió: Cia. Singapore Airlines / Barcelona–Singapur–Hanoi–Siem Reap-Barcelona.

3 vols domèstics: Cia. Vietnam Airlines / Hanoi – Hue– Da Nang – Ho Chi Minh – Siemp Reap

  • Guia acompanyant durant tot el viatge.
  • Pensió completa.
  • Trasllats punt d’origen – Barcelona – punt d’origen.

El client que no utilitzi aquest servei es descomptarà – 25 €

  • Circuit privat amb totes les visites incloses.
  • Visites y excursions, amb guia de parla espanyola.

Totes les que s’indiquen en l’itinerari, amb entrades.

Passeig en vaixell  previst en l’itinerari.

Creuer de 2 dies i 1 nit a bord del per la Badia de Ha Long Cia. Indochina Sails Premium

  • Assegurança d’assistència en el viatge.

 

 

Hanoi : Movenpick Hotel Ha Noi ****

Del 13 al 15 d’abril   (2 nits)

Habitació doble, Premium DeLuxe

 

Mai Chau: Mai Chau Ecolodge****

Del 15 al 16 d’abril  (1 nit)

Habitació doble, DeLuxe

 

Ninh Binh: Emeralda Ninh Binh Resort & Spa*****

Del 16 al 17 d’abril (1 nit)

Habitació doble, Superior.

 

                  Ha Long: Indochina Sails ***** ( Junco privat per el grup) 

                  Del 17 al 18 d’abril  (1 nit)

Cabines dobles. Premium.

                       

Hue: Indochine Palace *****

Del 18 al 20 d’abril (2 nits)

Habitació doble, Palace DeLuxe.

 

Hoi An: Little Ho Ain Central Boutique Hotel & Spa****

Del 20 al 21 d’abril  (1 nit)

Habitació doble. DeLuxe.

 

Ho Chi Minh: Central Palace Hotel ****

Del 21 al 22 d’abril  (1 nit )

Habitació doble, Junior Suite.

 

Siem Reap: Tara Angkor ****

Del 22 al 24 d’abril (2 nits)

Habitació doble, Superior.

Comments are closed