VIETNAM I CAMBODJA – 23 MARÇ

23 de març- divendres- Punt origen- BARCELONA – PARIS – HANOI
Presentació a l’aeroport del Prat, terminal 1, per sortir en el vol a les 06:35h. destinació a Paris (Charles de Gaulle) Arribada a les 08:35h. Opció de gaudir de la “Sala Vip” i connexió a les 13:10h. amb la Vietnam Airlines, destinació a Hanoi. Nit a bord.

24 de març-dissabte- HANOI
Arribada a les 06:00h. Assistència i trasllat a l’hotel. Check-in immediat i temps lliure per descansar i esmorzar a l’hotel. Dinar en un restaurant local. A continuació visita del barri antic de la ciutat i els voltants del llac Hoan Kiem en “ciclo-pousse” ( 1 hora) per explorar els estrets carrers del Casc antic. Visitarem la pagoda de Ngoc Son. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

25 de març- diumenge- HANOI
Esmorzar a l’hotel. Avui és el dia per descobrir la ciutat de Hanoi. Començarem pel mausoleu de Ho Chi Minh, i la casa presidencial. Seguirem amb el Temple de la Literatura, Primera Universitat de Vietnam. Ens reunirem amb un cal·lígraf: Com en altres països d’Asia, l’art de la cal·ligrafia encara es practica a Vietnam després de cent anys. Dinar en un restaurant local. Per la tarda, visitarem al Museu d’Etnologia, el museu més interessant de Vietnam on s’exhibeixen nombrosos objectes com artefactes relacionats amb la vida quotidiana dels 54 grups d’ètnies que viuen avui, encara a Vietnam. Sopar en un restaurant local. Opcional: Espectacle de circ i art, amb musica tradicional, en viu, a “ La Casa d’Opera d’Hanoi”. Allotjament.

26 de març- dilluns- HANOI – MAI CHAU – 170 kms – 4 hores
Esmorzar a l’hotel. Pel mati, sortirem camí a Mai Chau. Una vall preciosa, territori d’una minoria ètnica Thai blanca durant segles. Arribada a Mai Chau. Arribarem a un aldea de Pom Cong, dinar en una casa local. A continuació “trekking” d’unes 2 hores a les aldees de Mai Ha i Mai Hich per observar l’estil de vida ètnica local. Trasllat a l’hotel estil “ecolodge”. Sopar i allotjament. 27 de març-dimarts- MAI CHAU– NINH BINH – 150 kms- 4 hores. Esmorzar a l’hotel. Continuarem el viatge per descobrir el nord de Vietnam, en particular aquest dia es dedica a una excursió Ninh Binh coneguda com “La Badia de Halong a la terra” A l’arribada a Ninh Binh farem un recorregut a bord d’un “sampan” amb rems a traves dels paisatges poètics de Trang An. A continuació visitarem els temples dels reis Dinh i Le. Dinar en un restaurant local. Sopar i allotjament a l’hotel.

28 de març- dimecres- MINH BINH– HA LONG 200 kms- 4 hores
Esmorzar a l’hotel i sortida per carretera a Halong. Arribada al port al migdia. La Badia de Halong amb més de 3.000 illes de crestes carboníferes, moltes d’ells cobertes de vegetació i amb cavernes espectaculars que han convertit el paisatge d’aquesta part del golf de Tonkin en un dels més admirats de tot el Sud-est Asiàtic. Embarcarem per fer una creuer ( privat pel Grup) a la badia de Halong a bord d’un embarcació de fusta. Els menjars bord del vaixell són d’un menú excel·lent de marisc frescos de la badia. Nit a bord.

29 de març-dijous- HA LONG – HANOI – HUE
Al matí, gaudirem de l’espectacle a l’hora de l’alba. Esmorzar a bord. Continuarem el creuer fins la Badia de Halong fins arribar al port. Continuarem a Hanoi per carretera travessant grans extensions de camps d’arròs del delta del riu Vermell. Farem una parada el poblet Bo Duong-Ninh Giang famós per ser el bressol de les marionetes aquàtiques. Es un poblet tranquil amb 500 famílies i a on gaudirem d’un espectacle únic. Aquí els habitants conserven les seves costums tradicionals incloent-hi la producció artesanal de ninots de fusta. Desprès de l’espectacle dinarem en un restaurant local. Temps lliure per fer una passejada pel poble i així descobrir la vida rural i els tallers artesans. Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol a les 18:30h. destinació a Hue. Arribada a les 20:35h. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

30 de març- divendres – HUE
Esmorzar a l’hotel. Pel matí visitarem Hue i la seva Ciutadella Imperial. Després en un tricicle farem un passeig cap al poble de Phu Mong. Un antic poble a 2km de la ciutadella. Aquest poble és important per la seva arquitectura. Després continuarem el viatge fins la pagoda Thien Mu a la vora del riu Perfum. Per la tarda visitarem una de les tombes més belles dels Emperadors Reals, la de Minh Mang, acabarem la visita a un mercat local de Dong Ba. Trasllat a l’hotel. Aquests dies el dinar i sopar es faran en restaurant locals.

31 de març-dissabte- HUE– DA NANG ( Visita de Hoi An )
Esmorzar a l’hotel. Sortida en bus cap a Danang passant per el coll anomenat Deo Hai Van, que ofereix al passatger un panoràmic superb del litoral. Parada a Danang per visitar el museu de Cham. Seguirem el camí a Hoi An per arribar al mig dia. Dinar en un restaurant local. Per la tarda visita a Hoi An, reconegut per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. Visita dels principals llocs com el Pont Japonès, El Temple Xines de Phuoc Kien, la casa de Tan Ky. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

1 d’abril- diumenge- DA NANG – HO CHI MINH
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure al matí. I a l’hora prevista trasllat a l’aeroport per sortir a les 10:30h. destinació a Ho Chi Minh ( Saigon) centre comercial, financer i cultural del Sud de Vietnam. Arribada a les 11:55h. Assistència i visita de la ciutat colonial, plena de bicicletes, motos, botigues i cafeteries. Pararem en llocs històrics de la ciutat com; l’antiga Oficina de Correus, La Catedral de Notre-Dame, el carrer Dong Khoi i el mercat de Ben Thanh. Dinar i sopar en restaurants locals. Allotjament a l’hotel.

2 d’abril-dilluns- HO CHI MINH – MEKONG DELTA- BEN TRE
Esmorzar a l’hotel. Sortida a la província de Ben Tre, coneguda com “Coconut Island”. A l’arribada, passeig en “Xe Loi” a traves de l’aldea local de Huu Dinh per gaudir de camps verds i jardins. Continuarem fins el pont Huu Phuoc, on començarem un viatge en vaixell per petits canals gaudint d’un paisatge tropical. A bord gaudirem d’una copa de benvinguda i fruites tropicals. Durant la travessia visitarem un taller de procediment de coco local. Retorn al vaixell, navegació fins una fabrica tradicional de totxos on encara s’utilitza mètodes tradicionals de segles d’antiguitat per fer totxos a mà. Més tard, en un “sampan”de rems, ens portaran per un canal estret i exuberant, on quedarem encantats de la naturalesa de la regió. Dinar en un restaurant local a prop del riu. Retorn a la ciutat de Ben Tre i trasllat a l’aeroport per sortir en vol a les 19:30h. destinació a Siem Reap. ( Cambodja). Arribada a les 20:35h. i trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel i allotjament.

3 d’abril- dimarts- SIEM REAP ( Cambodja)
Esmorzar a l’hotel i visita dels temples de Banteay Srey i Banteay Samre. Banteary Srey, a una mitja hora de Siem Reap, és un dels temples més especials d’Angkor. Fou construït en pedra arenosa roja, amb una decoració molt elaborada en alt relleu. Després visitarem Banteay Samre, construït en els últims anys del segle XII. Per la tarda visitarem Angkor Wat. Es una obra mestra de l’arquitectura universal es va construir entre els segles IX i el segle XIII. Es mostra de la civilització Khmer en tota la seva plenitud. Amb quasi 81 Hectàrees, és un dels monuments religiosos més grans mai construïts, de fet és el temple Hindú més gran. La silueta de las torres d’Angkor Wat és l’escut de l’actual bandera nacional. Dinar en un restaurant local. Retorn i sopar en un restaurant local amb espectacle de dansa “Apsara”. Allotjament a l’hotel.

4 d’abril- dimecres- SIEM REAP
Esmorzar a l’hotel i visita Angkor Thom ( Gran ciutat) començarem per la part meridional i el famós Bayn del segle XII-XIII dedicat al budisme. El temple es compon de 54 gegantesques torres i de 216 cares d’Avalokitesvara, es un dels monuments més apreciats de la ciutadella. La visita continua amb la terrassa dels Elefants, de 350m de llarg, on es fèiem les cerimònies publiques. Visitarem la terrassa del Rey Leprós, plataforma del segle XII, que presenta figures esculpides de apsaras, Per la tarda visitarem Ta Prohm, un temple amagat entre la vegetació tropical, tal i com el trobaran els exploradors francesos en el 1850. Continuarem a Banteay Kdei, temple budista que es troba al Sud-est de Ta Prohm. El temple fou construït en els segles XII i XII, durant el regnat de Jayavarman VII amb l’estil arquitectònic de Bayon. Més tard gaudirem de la posta de sol en el Temple de Pre Rup. Aquest dia dinarem en un restaurant local. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol a les 18:20h. destinació a Ho Chi Minh. Arribada a les 19:50h. I connexió a les 21:30h. destinació a Paris ( Charles de Gaulle). Nit a bord.

5 d’abril- dijous- PARIS – BARCELONA – Punt origen
Arribada a les 07:00h. I connexió a les 12:35h. destinació a Barcelona. Arribada a les 14:15h.

Preu per persona: 3.240 €
Tax d’aeroport : 375 € ( aproximadament)
Suplement habitació individual: 550 €
Assegurança de cancel·lació i assistència medica: 85 €
Queden excloses les malalties preexistents
Visats:
Per Cambodja es farà un visat electrònic de 40 €

El preu inclou:
Bitllets d’avió: Vietnam Airlines, Boeing 787-9 DreamLiner Barcelona-Paris- Hanoi- Hue- Da Nang- Ho Chi Minh- Siemp ReapParis- Barcelona. Classe Turista.
Trasllats de punt d’origen del client a l’aeroport de Barcelona i de l’aeroport de Barcelona al punt d’origen del client, sempre i quan siguin un mínim de 4 persones.
El client que no utilitzi aquest servei es descomptarà – 25 €
Trasllats dels aeroports als hotels i dels hotels als aeroport.
Hotels de 4 estrelles:
Hanoi : Sunway Ha Noi
Check-in immediat a l’arribada, matinada del 23 al 24 de març
Del 23 al 26 de març (3 nits)
Habitació doble, Superior. Regim de pensió completa
Mai Chau: Mai Chau Ecolodge
Del 26 al 27 de març ( 1 nit)
Habitació doble, De Luxe. Regim de pensió completa.
Ninh Binh: Emeralda Ninh Binh Resort & Spa
Del 27 al 28 de març ( 1 nit)
Habitació doble, Superior. Regim de pensió completa.
Ha Long: Junco privat Indoxina Premium
Del 28 al 29 de març ( 1 nit)
Cabines dobles. Regim de pensió completa.
Hue: Eldora Hue
Del 29 al 31 de març ( 2 nits )
Habitació doble, De Luxe, City View. Regim de pensió completa.
Hoi An: Ancient House Village
Del 31 de març al 1 d’abril ( 1 nit)
Habitació doble, Garden View Superior. Regim de pensió completa.
Ho Chi Minh: Eden Star Saigon Hotel
Del 1 al 2 d’abril ( 1 nit )
Habitació doble, De luxe. Regim de pensió completa.
Siem Reap: Tara Angkor
Del 2 al 4 d’abril ( 2 nits )
Habitació doble Superior. Regim de pensió completa.

Visites y excursions, amb guia de parla espanyola.
Totes les que s’indiquen en l’itinerari, amb entrades.
Passeig en vaixell previst en l’itinerari.
Creuer de 2 dies i 1 nit a bord d’un Junco privat per la Badia de Ha Long.

Condicions Generals:
Mínim de viatgers, 25. Sortida garantia en menys de 20 persones, suplement, 150 €
Documentació: passaport amb validesa mínim de 6 mesos. Tenir fulls en blanc suficients.
Dipòsit per garantir la reserva un 25%
Preus en base al canvi de $ a data d’avui, 12 de juliol 2017, 1€ = 1,14$

Comments are closed